- 14 Kasım 2016
- 710
- 382
- 103
- Konu Sahibi muzdaripgelin
-
Ben aileyle altın kavgasını anlayamam.o yüzden bir yorum yapamıyorum.orda borç yiğidin kamcısıdır falan hiç hoş olmamış.ayrıca bosanmaya gönlünüz yok blöf gibi annenizin evine gelmişsiniz.adam alttan alıp özür dilemedikce daha çok sinirleniyorsunuz
Bakın anlıyorum demek istediğinizi.ama ne olursa olsun kuyumcuda gram tartısması hiç benlik bir olay değil.ben olsam muhattab olmazdım.ama eşiniz değişmeyecek.bunu kabul ederek ayrılma yada devam kararı vermelisiniznormalde almayacak olsa asla tutup bu tür bir laf etmem. ben eşya konusunda gittim benim evimde oturma odasıyla yatak odası olsun bana yeter siz bize salon takımını yemek odasını almayın ona vereceğiniz parayı yatak odasına verin halıya perdeye verin biz de evlenince zorlanmayalım bu kadar borçla varsın odalarım boş olsun dedim. ki o dönemde çalışmıyodum. oturma grubunu da ben aldım. kb bu teklifim üstüne borç yiğidin kamçısıdır ben oğluna bi salon takımı almadı dedirtmem dedi. alacak ama parasını biz ödeyecez düşünün
Evlilik öncesi dönemde hiç belli etti mi bu huyunu
Olur öyleĮnanamıyorum şimdi farkettim yorumlarımız aynıymış:)
en az iki çocuk yap belki düzelir. böylece pişman olmazsınhanımefendi sizce ben bu kadar sinirlenmesem şuan da bu konuyu tekrar açarmıyım?
hadi orda beni de suçlu görenler vardı evlilik bu pat diye bitiremiyo insan bi konuşayım dedim. psikologa gittim durum bu dedim o da konuş dedi. adama anlatmaya çalışıyorum bana hala ailesini savunuyo
sevse ezdirmez.tek istediğim biraz beni savunması. seviyor bundan eminim ama ailesine asla toz kondurmuyor adam. burda hemen boşan yaz demek o kadar kolay ki. bende bilirim şu yaşadıklarımdan sonra boşanmayı ama bunun devamı var bide. nasıl kaldıracam daha yaşım 24 çok zor bi dönem
Boşanmak için daha erken değil mitek istediğim biraz beni savunması. seviyor bundan eminim ama ailesine asla toz kondurmuyor adam. burda hemen boşan yaz demek o kadar kolay ki. bende bilirim şu yaşadıklarımdan sonra boşanmayı ama bunun devamı var bide. nasıl kaldıracam daha yaşım 24 çok zor bi dönem
Benim 4 senemi yedikten sonra duydum ben o lafı.. 4 ay olmuş daha. Bi de merhanetsiz ve mermer kafalıysa hiç duymaya da bilir..Sen haklısın ailem haksız demesini bekliyorsunuz ama öyle birşey olmayacak.Kimse yoğurdum ekşi demez.
Pardon da merak ettim size ne gibi zararı var ?devam niteliğinde konu açmak yasak
@Mune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?