delirecem artık anne sevdalı koca yüzünden

normalde almayacak olsa asla tutup bu tür bir laf etmem. ben eşya konusunda gittim benim evimde oturma odasıyla yatak odası olsun bana yeter siz bize salon takımını yemek odasını almayın ona vereceğiniz parayı yatak odasına verin halıya perdeye verin biz de evlenince zorlanmayalım bu kadar borçla varsın odalarım boş olsun dedim. ki o dönemde çalışmıyodum. oturma grubunu da ben aldım. kb bu teklifim üstüne borç yiğidin kamçısıdır ben oğluna bi salon takımı almadı dedirtmem dedi. alacak ama parasını biz ödeyecez düşünün

Bakın anlıyorum demek istediğinizi.ama ne olursa olsun kuyumcuda gram tartısması hiç benlik bir olay değil.ben olsam muhattab olmazdım.ama eşiniz değişmeyecek.bunu kabul ederek ayrılma yada devam kararı vermelisiniz

artık şu oldu bu oldu kısımlarını geçin, sürekli geçmişe takılı yaşayamazsınız, belli ki adam değişmeyecek, zaten olan olmuş biten bitmiş, boşanın ve önünüze bakın.

en az iki çocuk yap belki düzelir. böylece pişman olmazsın

sevse ezdirmez.
kandırma kendini

Seni gercekten sevse ailesine boyle ezdirmez. Hakliyken tepene cikmalarina izin vermez. Boşanmaya dogru gidiyorsunuz ve hic durup dusunmeyen bir eşin var. Soguman gerek aslinda. Hic mi kinlenmiyorsun? Adami zorlasan da degismeyecekse ne yapabilirsin? Sabredersin zamanla azalir belki bu yasadiklarin. Belki ailesinden zarar gorur haklisin der ilerde. Boşanmiyorsan sabredeceksin.

Boşanmak için daha erken değil mi
4 ay nedir ki yani aldatma ya da şiddet yoksa ki zaten yeni evliyken daha çok hır gür çıkar.
Haksızlığa susmak çok zor bilirim ama sen bu eski olayları açmamalısın.Kendini ezdirme lafını söyle ama adamdan hırsını çıkarma.O yürekten senin haklı olduğunu bilse bile onlara seni savunsa bile sana he sen haklısın demez.
Sığ tut ailesiyle ilişkini mümkün olduğunca resmî dur kocana haklarında tek kelime etme.
Birde böyle dene

Eski eşimde anne baba aşığıydı. Ona göre mükemmel bi anne babası vardı eğer bi sıkıntı olduysa mutlaka benim yüzümden olmuştur ona göre. Bu yüzden çok kavgalarımız oldu. Anne baba sevgisi bazı şeyleri görmesine engel oluyodu. Uzun lafın kısası insanları değiştrmek zor. Ya siz onun bu durumuna saygı duycaksınız annesini babasını idare etmeye çalışcaksınız ya da böyle ömür geçmez diyosanızda ayrılcaksınız.

Daha geçen boşancam diye konu açmıştın ama boşanmayacaksın anlaşılan blöf yapmışsın yememiş.Yine de boşanmazsın.O yüzden çocuk yap kesssin düzelir öyle

Evliliğiniz çok yeni olmasına rağmen sürekli bir şeylerden şikayetçisiniz. Belki haklısınız ama bunu buraya yansıttığınız gibi eşinize ve ailesine de yansıtıyorsanız bu iş uzun sürmez.

Arkadaşım Allah yardimcin olsun diyorum. Başta bi hata etmişsin böyle biri ile evlenmekle olabilir insanız sonuçta. Annenin evinde isen kal. Biraz bekle sabret bakalım eşin ne yapacak. Ona göre hareket edersin. Hemen boşan diyemem yuva kolay kurulmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…