- 4 Kasım 2016
- 250
- 112
- 103
- 37
- Konu Sahibi muzdaripgelin
-
Daha cicim ayların bile bitmemiş yazık ayrımısın birlikmi oturuyon hemen boşanmada ailenin yanında kal biraz korkut gözlerini bakarsın eşinin hareketleri tavırları değişmezse ayrılırsınseviyorum dedim sorun olmaz dedim. ya 4 aydır evliyim daha ama burnumdan getirdiler artık
Anladık boşanmıyosun. Sakın boşanma yapış kocana tamam mı! Görümcenle mutluluklar.bana bi anlatın bu anne abla düşkünü erkekler niye evleniyor?
adamla ailesi yüzünden boşanma aşamasındayız ama hala toz kondurmuyo ben ellerinde kafayı yiyecem artık.
hayır bilsem ki boşanınca kendimi toparlayabilecem pişman olmayacam vallaha canıma yetti boşanacam.
adam da öyle bir aile varki; ev yerleştirmede yatak örtüsünü son gün serelim diye kavga çıkardılar. ne saygısızlığım kaldı ne terbiyesizliğim kaldı ki o ana kadar canımız ciğerimiz derlerdi.
kına da düğünde yanlarına oynamaya gittim bana arkalarını döndüler. kayınvalidem elime yakılacak kınayı getirmedi.
babası altın alırken beni ağlattı ki asla şunu isterim bunu isterim demedim. 100 gram takacaz dediler tamam dedik. kuyumcuda 3 tane tart dedi görümcem baba 3 az 4 bari olsun dedi sonra bana döndüler sen ne diyosun diye bende adet olarak anlamam sadece 100 gram denilmişti dedim. kb kızım sen bu kadar vicdansızmısın kendin borcun altına girmiyosun da beni mi sokuyosun dedi daha önce bana kullandığı bi cümle vardı borç yiğidin kamçısıdır diye bende döndüm siz böyle diyodunuz dedim zaten sonra ağladım.
en son ablası üstüme yürüdü gerizekalı dedi ve bu olaydan sonra annemin evindeyim. bu kadar şeyden sonra annemin gel demesi adamın zoruna gidiyo. benim annem bana kötülük yapıyomuş, nasıl onun beni sevmediğini söylermiş benim ailem.
insan da hiç mi vicdan olmaz karıma bunlar yapılıyo bi tepki göstereyim demez mi? hala bana ailesini savunuyo
napıyım ben bu adamla
Daha cicim ayların bile bitmemiş yazık ayrımısın birlikmi oturuyon hemen boşanmada ailenin yanında kal biraz korkut gözlerini bakarsın eşinin hareketleri tavırları değişmezse ayrılırsın
Anladık boşanmıyosun. Sakın boşanma yapış kocana tamam mı! Görümcenle mutluluklar.
biraz saygı çerçevesinde yorum yapın lütfen. kimseye yapışmıyorum. sevdiğim ama beni ailesine karşı savunmayan bi adamdan bahsediyorum
Ailesini senden çok seviyo işte. Ayan beyan ortada.biraz saygı çerçevesinde yorum yapın lütfen. kimseye yapışmıyorum. sevdiğim ama beni ailesine karşı savunmayan bi adamdan bahsediyorum
Karısını savunamayan bir adamdan ne bekliyorsun ki...
Düzelirmi sanıyorsun hayır düzelmez...
Seni korkutup bastırmışlar sessiz kalma lafları agızlarına tık sesini çıkar anca ozaman kıymetli olursunayrıyım herhalde birlikte oturuyor olsaydık kolumu bacağımı kırıp anneme yollarlardı
Daha yeni evliymişsiniz ya
Öncelikle şu eski defterleri bir kapat.Kınada şöyle oldu düğünde böyle,anan öyle dedi baban böyle diye adama laf etme.Keşke o zaman bitseymiş ama Öyle ya da böyle sen o zamanlar olanları kabullendin affettinki evlendiniz.Bundan sonra o olayları konuşmak sadece huzur kaçırır insanı soğutur.
Daha yeni evliymişsiniz ya
Öncelikle şu eski defterleri bir kapat.Kınada şöyle oldu düğünde böyle,anan öyle dedi baban böyle diye adama laf etme.Keşke o zaman bitseymiş ama Öyle ya da böyle sen o zamanlar olanları kabullendin affettinki evlendiniz.Bundan sonra o olayları konuşmak sadece huzur kaçırır insanı soğutur.
Eşini savunamayan bir kocadan düzelmesini beklediğin için sen hatalısın bence. Düzelmesi için bir adım attın mı? Evlilik terapisti vs düşündünüz mü mesela? Neden bu işkenceyi kendine yapıyorsun?
her defasında bu defa düzelir mi demekten yoruldum.
Sen psikologa gidiyorsun onlar bozuyor, sen düzeliyorsun onlar bozuyor.. Eee? Adamın ailesini hayatından çıkaramayacağının farkındasın değil mi? Hayatınız boyunca gelmeye devam edecekler hayatınıza. Sorunlara gözünü yummak çözüm değil.ben psikolaga gidiyorum çünkü artık dayanacak gücüm kalmadı. biz kendi kendimize mutluyuz yeterki ailesi uzak dursun ama onlarda inatla her defasıında aramızı bozuyor
Ben aileyle altın kavgasını anlayamam.o yüzden bir yorum yapamıyorum.orda borç yiğidin kamcısıdır falan hiç hoş olmamış.ayrıca bosanmaya gönlünüz yok blöf gibi annenizin evine gelmişsiniz.adam alttan alıp özür dilemedikce daha çok sinirleniyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?