delirecem artık anne sevdalı koca yüzünden

Anladık boşanmıyosun. Sakın boşanma yapış kocana tamam mı! Görümcenle mutluluklar.

Daha yeni evliymişsiniz ya
Öncelikle şu eski defterleri bir kapat.Kınada şöyle oldu düğünde böyle,anan öyle dedi baban böyle diye adama laf etme.Keşke o zaman bitseymiş ama Öyle ya da böyle sen o zamanlar olanları kabullendin affettinki evlendiniz.Bundan sonra o olayları konuşmak sadece huzur kaçırır insanı soğutur.

tek istediğim biraz beni savunması. seviyor bundan eminim ama ailesine asla toz kondurmuyor adam. burda hemen boşan yaz demek o kadar kolay ki. bende bilirim şu yaşadıklarımdan sonra boşanmayı ama bunun devamı var bide. nasıl kaldıracam daha yaşım 24 çok zor bi dönem

Eşini savunamayan bir kocadan düzelmesini beklediğin için sen hatalısın bence. Düzelmesi için bir adım attın mı? Evlilik terapisti vs düşündünüz mü mesela? Neden bu işkenceyi kendine yapıyorsun?

tek istediğim biraz beni savunması. seviyor bundan eminim ama ailesine asla toz kondurmuyor adam. burda hemen boşan yaz demek o kadar kolay ki. bende bilirim şu yaşadıklarımdan sonra boşanmayı ama bunun devamı var bide. nasıl kaldıracam daha yaşım 24 çok zor bi dönem

Ben aileyle altın kavgasını anlayamam.o yüzden bir yorum yapamıyorum.orda borç yiğidin kamcısıdır falan hiç hoş olmamış.ayrıca bosanmaya gönlünüz yok blöf gibi annenizin evine gelmişsiniz.adam alttan alıp özür dilemedikce daha çok sinirleniyorsunuz

ben psikolaga gidiyorum çünkü artık dayanacak gücüm kalmadı. biz kendi kendimize mutluyuz yeterki ailesi uzak dursun ama onlarda inatla her defasıında aramızı bozuyor

Bosanmak istemiyorsan tek cozumun var. Esinle aile terapisine gidin. Gecmisi kapatin.
Ailesinden nefret ettinizi esinize belli etmeyin seviyeli bi iliski kurun.

Ailesiyle yadadiniz sorunlari siz halledin cevabi o an uygun dille verin.

Esinize ailesinden sikayet etmeyin.

Kendinizi ezdirmeyin. Iyi olmak icin yapmacik davranmayin.

bunlari yapmak bu sureci yasamak zor yipratici sonunda ne olur yinede bilinmez sansa kalmis isin.

YA DA
BOSANIN YOL YAKINKEN

ben psikolaga gidiyorum çünkü artık dayanacak gücüm kalmadı. biz kendi kendimize mutluyuz yeterki ailesi uzak dursun ama onlarda inatla her defasıında aramızı bozuyor
Sen psikologa gidiyorsun onlar bozuyor, sen düzeliyorsun onlar bozuyor.. Eee? Adamın ailesini hayatından çıkaramayacağının farkındasın değil mi? Hayatınız boyunca gelmeye devam edecekler hayatınıza. Sorunlara gözünü yummak çözüm değil.

Boşanma cesaretiniz neden yok onu anlamadım. Evlilik mutlu olmak içindir biseylere katlanarak ömür harcamak icin değil. Ha zaman zaman tabiki kavgalar, tartışmalar olcak, olur. Ama evliliğin şöyle bir geneline bakıp "mutlu muyum?"sorusunun cevabı olumsuzsa ne için korkuyorsunuz? Daha kötü ne olabilir? Bize dayatılan şey yuva kolay kurulmuyor, bunun icin mi bitecek, evlilik sabirdır bilmem ne... Bunlarla anca hayatı kendinize zehir edersiniz elinizede hicbisey geçmez. Çektiğinizle kalırsınız öyle. Sırf bosanmış demesinler diye evli kalmayın.

Kb ne demek? Hemen her gelin ve koca ailesi konusunda görüyorum. KV , kayınvalide; kp, kayınpeder . Kb , kayınbirader demek mı ? Kayınbirader , kocanın erkek kardeşi oluyor değil mi ?

normalde almayacak olsa asla tutup bu tür bir laf etmem. ben eşya konusunda gittim benim evimde oturma odasıyla yatak odası olsun bana yeter siz bize salon takımını yemek odasını almayın ona vereceğiniz parayı yatak odasına verin halıya perdeye verin biz de evlenince zorlanmayalım bu kadar borçla varsın odalarım boş olsun dedim. ki o dönemde çalışmıyodum. oturma grubunu da ben aldım. kb bu teklifim üstüne borç yiğidin kamçısıdır ben oğluna bi salon takımı almadı dedirtmem dedi. alacak ama parasını biz ödeyecez düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…