- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
-
Yatakta uyumak isterseniz Estagfirullah cekin cok surmeden uyursunuzHer gece aynı terane.uykum çok var diye yattigim yatak da dört dönüyorum.bir sağa bir sola.yanimda uyuyan ara ara horlayan eşime bile kıl oluyorum artık.şoyle yatağa yatar yatmaz uyumuşum diyenlere hayranım ya yeteeeerrr diye bagirasim var şuan o denliyim yani
Hemen okumaya başlıyorum teşekkür ederimYatakta uyumak isterseniz Estagfirullah cekin cok surmeden uyursunuz
Bi derdin mi var neden uyku tutmuyor kafanı meşgul eden nedirHer gece aynı terane.uykum çok var diye yattigim yatak da dört dönüyorum.bir sağa bir sola.yanimda uyuyan ara ara horlayan eşime bile kıl oluyorum artık.şoyle yatağa yatar yatmaz uyumuşum diyenlere hayranım ya yeteeeerrr diye bagirasim var şuan o denliyim yani
Insallah uyursunuz ama doktorla konusun bunun stres kaynaklimi baska bir sorunca var ogrenmek onemliHemen okumaya başlıyorum teşekkür ederim
Aslında bir derdim yok.ama kafa uykuda bile meşgul.yarinki işlerin planı günün değerlendirmesi carti curtu.ne bilim bı anormalim heraldeBi derdin mi var neden uyku tutmuyor kafanı meşgul eden nedir
Herkese akıl veriyoruz bizde hala ayaktayızInsallah uyursunuz ama doktorla konusun bunun stres kaynaklimi baska bir sorunca var ogrenmek onemli
Başak burcumusun acabaAslında bir derdim yok.ama kafa uykuda bile meşgul.yarinki işlerin planı günün değerlendirmesi carti curtu.ne bilim bı anormalim heralde
Benim uyku zaten karman corman bir saat uyuyorum geri ajjajjaja gece kusuyum bu aralarHerkese akıl veriyoruz bizde hala ayaktayız
AhahHerkese akıl veriyoruz bizde hala ayaktayız
Aşırı hassas yengeçBaşak burcumusun acababenim gbi deli de öyle
Kuşum ben gönüllü mü ayaktayım kiAhahsen gönüllü ayaktasin ben ise uyumak isteyipte uyuyamayanlardan
Ben uykuya hasretBenim uyku zaten karman corman bir saat uyuyorum geri ajjajjaja gece kusuyum bu aralar
Otrera valla sasirma ne zaman uyuyamasam direk dalarim uykuya
Ayy kiyamam insallah nasip olur hayirlisiyla sana dua etcemKuşum ben gönüllü mü ayaktayım kihamilemiyim acaba die düşünmekten uykular haram oldu.
Haaa senin durum daha vahimmişKuşum ben gönüllü mü ayaktayım kihamilemiyim acaba die düşünmekten uykular haram oldu.
Uzun zamandir mi boyle yenimi olduBen uykuya hasret
Ay hayırlı olsun canım benimAyy kiyamam insallah nasip olur hayirlisiyla sana dua etcem
Hic umudunu kaybetme ben 4 senedir cabaladim hamdolsun daha cok yeni hamileyim suan bulantilarla savasiyorum insallah en kisa zaman da rabbim nasip eder sana da
Bu da ise yaramamis, baksana hala ayaktaYatakta uyumak isterseniz Estagfirullah cekin cok surmeden uyursunuz
YaaaAyy kiyamam insallah nasip olur hayirlisiyla sana dua etcem
Hic umudunu kaybetme ben 4 senedir cabaladim hamdolsun daha cok yeni hamileyim suan bulantilarla savasiyorum insallah en kisa zaman da rabbim nasip eder sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?