Delirecem şimdi uykum gelmiyor

Yatakta uyumak isterseniz Estagfirullah cekin cok surmeden uyursunuz

Bi derdin mi var neden uyku tutmuyor kafanı meşgul eden nedir

Kuşum ben gönüllü mü ayaktayım ki hamilemiyim acaba die düşünmekten uykular haram oldu.
Ayy kiyamam insallah nasip olur hayirlisiyla sana dua etcem
Hic umudunu kaybetme ben 4 senedir cabaladim hamdolsun daha cok yeni hamileyim suan bulantilarla savasiyorum insallah en kisa zaman da rabbim nasip eder sana da

Bende bir öneri verim size.Önce biraz nefes alıp verin sonra Kafanızda simsiyah bir tahta canlandırın o tahtaya tebeşirle 3 kez 3 yazın ve silin , 3 kez 2 yazın ve silin böyle böyle 0 a kadar yapın üçer kez de 0 ı yazıp sildikten sonra uykuya daldığınızı göreceksiniz. Her bir sayıyı 3 kere yazıp 3 kere sileceksiniz.

Ayy kiyamam insallah nasip olur hayirlisiyla sana dua etcem
Hic umudunu kaybetme ben 4 senedir cabaladim hamdolsun daha cok yeni hamileyim suan bulantilarla savasiyorum insallah en kisa zaman da rabbim nasip eder sana da
Yaaa allahım inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.nolur dualarında unutma beni çok istiyoruz.sürekli cevremdeki birileri hamile duyunca ağlamaktan deli oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…