Delirecem şimdi uykum gelmiyor

Kız ben matematikten zerre hoşlanmam.ay yazdimmi sildimmi derken temelli uykum acilirya benim

Yaaa allahım inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.nolur dualarında unutma beni çok istiyoruz.sürekli cevremdeki birileri hamile duyunca ağlamaktan deli oluyorum
Ayy oyle iyi anlarim ki seni inan benim de aglamadigim zaman dilimi cok azdir
Cok stres yapmamaya calis diyenlete bakma zaten kafadan atmak imkansiz
Rabbim en kisa zaman d’à hayirlisiyla nasip eder insallah
Benim daha cok yeni kalbim agzimda devam ediyorum inan olur hic korkma
Sadece cevre iste hic durmadan pirtlattiklari icin insanin psikolojisi bozuluyor dualarimdasin insallah ol der olur

İnşallah canım.inşallah seninde yüzüne dahi bakmaya kıyamayacgın güzellikte bi bebeğin olur kaderide yüzüde güzel geçer inşallah.bekleyişinin ödülünü alırsın

İnşallah canım.inşallah seninde yüzüne dahi bakmaya kıyamayacgın güzellikte bi bebeğin olur kaderide yüzüde güzel geçer inşallah.bekleyişinin ödülünü alırsın
Alllah razi olsun insallah Rabbim tum isteyenlere hakedenlere versin cok bekletmeden guzel haberini alalim

Aynen ben de öyle yapacak birşey yok uyuyana kadar gözler kapalı 15 20 dk kendimi sessize alıyorum nasıl daldığımı anlamıyorum

Bunu deneyeceğim tşkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…