- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
-
Kız ben matematikten zerre hoşlanmam.ay yazdimmi sildimmi derken temelli uykum acilirya benimBende bir öneri verim size.Önce biraz nefes alıp verin sonra Kafanızda simsiyah bir tahta canlandırın o tahtaya tebeşirle 3 kez 3 yazın ve silin , 3 kez 2 yazın ve silin böyle böyle 0 a kadar yapın üçer kez de 0 ı yazıp sildikten sonra uykuya daldığınızı göreceksiniz. Her bir sayıyı 3 kere yazıp 3 kere sileceksiniz.
Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli versinYaaaallahım inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.nolur dualarında unutma beni çok istiyoruz.sürekli cevremdeki birileri hamile duyunca ağlamaktan deli oluyorum
Yok ben uyudum da uyandim benimki tamamen hamileliktenBu da ise yaramamis, baksana hala ayakta
Genelde ve uzun zamandirUzun zamandir mi boyle yenimi oldu
Konu sahibini kastediyorum ben zatenYok ben uyudum da uyandim benimki tamamen hamileliktenkonu sahibi git dene de gel sende
Ayy oyle iyi anlarim ki seniYaaaallahım inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.nolur dualarında unutma beni çok istiyoruz.sürekli cevremdeki birileri hamile duyunca ağlamaktan deli oluyorum
Kiz dur daha yarım saate daldigim hiç görülmüş seymi benimKonu sahibini kastediyorum ben zaten
Meditasyonla uyumaya çalış YouTube dan flan açKız ben matematikten zerre hoşlanmam.ay yazdimmi sildimmi derken temelli uykum acilirya benim
DurKonu sahibini kastediyorum ben zaten
Degerlerinize baktirdinizmiGenelde ve uzun zamandir
Bu psikolojik bir yöntem sadece deneyin.Kız ben matematikten zerre hoşlanmam.ay yazdimmi sildimmi derken temelli uykum acilirya benim
İnşallah canım.inşallah seninde yüzüne dahi bakmaya kıyamayacgın güzellikte bi bebeğin olur kaderide yüzüde güzel geçer inşallah.bekleyişinin ödülünü alırsınAyy oyle iyi anlarim ki seniinan benim de aglamadigim zaman dilimi cok azdir
Cok stres yapmamaya calis diyenlete bakma zaten kafadan atmak imkansiz
Rabbim en kisa zaman d’à hayirlisiyla nasip eder insallah
Benim daha cok yeni kalbim agzimda devam ediyorum inan olur hic korkma
Sadece cevre iste hic durmadan pirtlattiklari icin insanin psikolojisi bozuluyordualarimdasin insallah ol der olur
Biliyorum o videoları.fonda rahatlatıcı bir müzik ve konuşmalar.iyi hosda yanımdaki in uykusu hafif onu ne yapcamMeditasyonla uyumaya çalış YouTube dan flan aç
Tamam deneyecemBu psikolojik bir yöntem sadece deneyin.
Alllah razi olsun insallahİnşallah canım.inşallah seninde yüzüne dahi bakmaya kıyamayacgın güzellikte bi bebeğin olur kaderide yüzüde güzel geçer inşallah.bekleyişinin ödülünü alırsın
Kanim ve demir düşük.DurWOMAN sohbet tatli geldi
Cidden batil inanc diye bile dusunebilirsiniz bunu ama iste boyle seylerde direk insanin uykusu gelir
Degerlerinize baktirdinizmi
Ay bunlar da cok onemli ilac vermedimiKanim ve demir düşük.
Kullanıyorum verdiAy bunlar da cok onemli ilac vermedimi
Yan etkilerine baktinmi ? PekiKullanıyorum verdi
Aynen ben de öyleHer gece aynı terane.uykum çok var diye yattigim yatak da dört dönüyorum.bir sağa bir sola.yanimda uyuyan ara ara horlayan eşime bile kıl oluyorum artık.şoyle yatağa yatar yatmaz uyumuşum diyenlere hayranım ya yeteeeerrr diye bagirasim var şuan o denliyim yani
Bunu deneyeceğim tşklerBende bir öneri verim size.Önce biraz nefes alıp verin sonra Kafanızda simsiyah bir tahta canlandırın o tahtaya tebeşirle 3 kez 3 yazın ve silin , 3 kez 2 yazın ve silin böyle böyle 0 a kadar yapın üçer kez de 0 ı yazıp sildikten sonra uykuya daldığınızı göreceksiniz. Her bir sayıyı 3 kere yazıp 3 kere sileceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?