Delirecem şimdi uykum gelmiyor

Bende çok ozenıorum onlara .Ben doberımde donerım.Dönerımde dönerım.Çok kıskanırım basını koyup uyuyan bırde yıyıp yıyıp kılo almayan

15 dk hareketsiz kalınca uyunurmus.. internette daha bugün okumustum tesadufen

15 dk hareketsiz kalınca uyunurmus.. internette daha bugün okumustum tesadufen
denendi ve elendi. bir arkadaş Estağfurullah demiş ben de ekleyeyim La İlahe İllallah da çok etkili, bilimsel açıklaması da telaffuz ederken dil ve damak hareketlerinin hormon salgılayan bir bezi tetiklediği şeklindeydi sanırım.
Bir de yavaş bir şekilde burundan nefes alıp vererek dikkati vücudun farklı yerlerine odaklamaya çalışma yöntemi vardı. Tam olarak hatırlamıyorum ama, hatırladığım kadarıyla sırasıyla önce nefese odaklanıp nefesi yavaşlatıyorsunuz, sonra çene kaslarına odaklanıp onları rahatlatıp gevşetiyorsunuz,..., bu şekilde yukarıdan aşağıya doğru vücuttaki gergin kaslara odaklanıp onları gevşetirken uyuyakalıyormuşsunuz. Bunu ben de denemedim henüz ama pek çok bilimadamının ve sanıyorum pilotların hızlı bir şekilde uykuya dalabilmek için uyguladıkları yöntemmiş

Bu durum bende de sıkça oluyor.
Denediklerim şöyle:
Gün içerisinde kafein tüketimini en son 14:00 gibi sonlandırmak
Akşam üstü ayran, akşam yatmaya yakın yoğurt yemek
Uyumadan önce uyku meditasyonu yapmak
Erken saatte yatağa girmek.
Birkaç gün uykum düzeliyor sonra yine aynı.
Bakınız saat kaç ve ben burada
Kafamda dolanan bir fikir olunca ya da ertesi güne yapılacak işlerim yoğun ise gece 3-4 saat uyku ile canavar gibi uyanıyorum, sanırsın dünyayı ben kurtaricam
Ama yapı meselesi diyip kabullendim ben.
Şurada kalayım da benim de işime yarar bir şey öğrenirim

Suyumu içip denemeye geciyorum. Uyumamis olursam yazacağım. Yazmazsam uyumuşumdur.

Hiçbir zaman kafamı yastığa koyar koymaz uyuyamadım. En az 1 saat koyunları önce düz sonra tersten sayıyorum..
1den başlayıp 10.000lere kadar sayıyorum. En son olmuyor deyip kendime pandik atıp çıkıyorum yataktan. Şaka değil...

Boşluğu düşünürken bile en basitinden eşimin silüeti akabinde ne yemek yaptın sesi yankılanıyor..

Çözüm bulan var mı? Beni de alıntılayın

valla yıllardır bu derdin içindeyim. en güzel uykularım hep uyku ilacıyla olmuştur, ona da bağımlı oldum zar zor bıraktım
melisa, papatya tüm çayları denedim. olmayınca olmuyor işte belki deli gibi yorulmak gereklidir.. uyku bozukluğu çok zor. çözüm bulursanız beni etiketleyin bile demiyorum, denemediğim şey kalmamıştır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…