Delirecem şimdi uykum gelmiyor

ben kendimi bildim bileli kafamı koyduğum gibi uyuyanlardanım stres üzüntü hiç uykumu etkilemez. yalnız şunu fark ettim uyumadan önce genellikle sevdiğim şeyleri düşünüyorum. papağanlarımla oynadığımı, bisiklet sürdüğümü, kocaman bir dağa tek tırmandığımı vs. çok klasik bir yöntem ama sizi en çok tatmin eden şeyi hayal edebilirsiniz.

Ayy bende kendimi bildim bileli hiç öyle yatıp ta pat diye uyumamışimdir illa kafamda hep bı dusunceler döner mutlaka dalamam yani bı turlu. Ben şu yöntemi bulmuştum önce kipirdamayacagin rahat bı pozisyon bul sonra şöyle derin derin nefes al zihnini tamamen boşal nefes almaya odaklan kafanı hafiflet hafifledikce yastığa gömül bı bakmışım uyumuşummm(tabi kızçem uyanmazsa ne hikmetse tam ben dalacagim sıra uyaniyorda kendisi)

Kafayı yastığa koyar koymaz uyuyan insanlara çok özeniyorum ben de. Çünkü istediğim kadar yorgun ve uykusuz olayım asla dk lar içinde uykuya dalamam. Hep çok uzun sürer uykuya dalmam. Gündüz kestiremem hayatta. Bebeğim cok küçük ve uykusuzken bile bu böyleydi, zombi gibi geziyordum artık bastığım yeri bilmiyordum. Cok düşünen, kafada cok kuran ve detaycı insanların ortak problem i bu herhalde. Kara tahtaya rakam yazıp silme yöntemini bu gece deneyeceğim ama o ilginç geldi

ayy bu ben

Bütün gün gitmek bilmeyen uyku gece gelmek bilmiyor

Çözümü papatya çayı ve biraz kitap okumakta buldum

Ama her zaman işe yaramıyor.

Ben de asla uyuyamam.Gözumden uyku aksa bile sabaha kadar debelenir dururdum. Bunun için 5 tane dr a gittim. Hepsi de aynı şeyi söyledi. Kronik uyku bozukluğu. Dediler ki asla ilaçsız uyuyamazsın. Gerçekten de öyle. Hemde hapim 100mg lik. Napalim Allah dermansız dert vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…