• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

deliricem yaaa

Dugune gittiklerini fotoda gordum ve aradım, korkmadınız mı yahu dedım.
Maskemızı hıc cıkarmadık dediler, alan kapalı ve kalabalık maske cıkarmamak degıl bunun yolu ınsallah sıkıntı cıkmaz dedım.
En fazla uc gun sonra belki dort yalan olmasın, önce kocası belirti gosterdı sonra pozitif ciktı adam. Sonra arkadasım cıktı.
Adamın durumu kadından daha kotu. Sadece onlar olsa ıyı, Dugunde daha bır kac kısı olmus.
Maske takıyorum diyip normallestırenlere ibret olsun bu da.[/USER]
[/QUOTE]

bence toplum olarak anlamadığımız şey şu: maske çözüm değil, çözüm "mesafe"..
bu taktığımız maskelerin sandığımız gibi uzayüssü yetenekleri yok. mesafeyi koymadığın, yiyeceğinin içeceğinin paketini dezenfekte etmediğin, elini kolonya-sabun ile temizlemediğin sürece, cıx, kaparsın.

valla ekmek parası için koştururken bir yandan hem kendini hem çevresini korumaya çalışanlar var, bir de bu ortamda sıradan düğün kaprisleri ile kendine dert yaratanlar.
bu kafa ile zaten corona'dan sıyrılmak, sıyrılmayı geçtim vaka sayısını azaltmak mümkün değil.
Kesinlikle. Çalışmak zorunda olanlar için bir şey demek eleştirmek kimsenin haddine değil lakin önlem alabileceğimiz konular varken böyle bencilce davranmak...

nokta konuya odaklanırsak süper olur
İsterseniz bizim adımıza yorum da siz yapın ne dersiniz.
Siparişle konunun hangi kısmı için yorum yapılacağımzıı yazan konu sahibiyle ilk kez karşılaşıyorum!!!

bence toplum olarak anlamadığımız şey şu: maske çözüm değil, çözüm "mesafe"..
bu taktığımız maskelerin sandığımız gibi uzayüssü yetenekleri yok. mesafeyi koymadığın, yiyeceğinin içeceğinin paketini dezenfekte etmediğin, elini kolonya-sabun ile temizlemediğin sürece, cıx, kaparsın.
[/QUOTE]
Ya aynen, ben sımdı koca gun maske takıyorum ama paraya dokunuyorum? Bırı gecerken koluma dokunuyor? Bısey oluyor mutlaka ya. Dokundukları esyaları tutuyorum mesela. Ellerim sureklı calısıyor? Agzımda maske var. Bu degıl kı cozumu.
Kapalı alana kalabalığa girmeyeceksin bukadar basıt. Sosyal mesafeyi koruyacaksın, maskem var dıyıp insanların dibine gırıp sohbet edenler var ya.
Bitmeyecek galiba bu astrojurnal. Malesef boyle surecek galiba 😥

Kesinlikle. Çalışmak zorunda olanlar için bir şey demek eleştirmek kimsenin haddine değil lakin önlem alabileceğimiz konular varken böyle bencilce davranmak...

samimi söylüyorum, inşallah tüm nikah ve düğün organizasyonları iptal olur diye dua ediyorum.
tüm ülke genelinde..

Cevap: ins olmaz cnm yha

Markete gitmekle kalabalık kapalı alanda durmayı keyfı sekilde, Esit gormek hıc dogru bir dusunce degıl.

markete yumurta pirinç bulgur almaya gidiyorum her reyonda iki dk duruyorum toplam 15 dk da çıkıyorum sanki aynı şey.
duğunde herkes konuşuyor oynuyor temas ediyor, korona da duğun yapıyor o sıra kimsenin haberi yok.

Ya aynen, ben sımdı koca gun maske takıyorum ama paraya dokunuyorum? Bırı gecerken koluma dokunuyor? Bısey oluyor mutlaka ya. Dokundukları esyaları tutuyorum mesela. Ellerim sureklı calısıyor? Agzımda maske var. Bu degıl kı cozumu.
Kapalı alana kalabalığa girmeyeceksin bukadar basıt. Sosyal mesafeyi koruyacaksın, maskem var dıyıp insanların dibine gırıp sohbet edenler var ya.
Bitmeyecek galiba bu astrojurnal. Malesef boyle surecek galiba 😥

sen bireysel önlem alsan da yanındakinin dikkatsizliği de çok etkili. toplumca önlem almaz bilinçlenmezsek bir cacık olmayacak.
dün instada güya sosyal mesafe kuralı oturtacağım diyen bir mekandaki stand up gösterisine ait paylaşımları izledim. corona olmasa bile rahatsız olurdum o üstüstelikten.

valla ekmek parası için koştururken bir yandan hem kendini hem çevresini korumaya çalışanlar var, bir de bu ortamda sıradan düğün kaprisleri ile kendine dert yaratanlar.
bu kafa ile zaten corona'dan sıyrılmak, sıyrılmayı geçtim vaka sayısını azaltmak mümkün değil.

farhrettin koca nın yerinde olsam gerçekten çıldırırdım ya, yazık adamcağıza, surekli maske uyarısı yapıyor 5 yaşında çocuğa anlatır gibi, sosyal mesafe diyor, kalabalık olmayın diyor, vaka sayımız çok diyor, diyor da diyor, bizim millet neden böyle ısrar ediyor anlamıyorum. bu yıl da duğunsuz evleniverin ne olmuş yani. ayıp olmasın diye gidiyor akraba eş dost. duğun sahibi olsam benim yuzumden bir kişi hasta olsa ölse vicdan azabı duyarım, duğunu batsaydı diye.

samimi söylüyorum, inşallah tüm nikah ve düğün organizasyonları iptal olur diye dua ediyorum.
tüm ülke genelinde..
Dün 14 ilde bu konuyla alakalı kısıtlama getirildi.
Twitterda hemen tag başlatmışlar #düğünümedokunma diye ajdhhahaha
Screenshot_20200827_154749.webp

sen bireysel önlem alsan da yanındakinin dikkatsizliği de çok etkili. toplumca önlem almaz bilinçlenmezsek bir cacık olmayacak.
dün instada güya sosyal mesafe kuralı oturtacağım diyen bir mekandaki stand up gösterisine ait paylaşımları izledim. corona olmasa bile rahatsız olurdum o üstüstelikten.
Aynen oyle,bırı gelip koluna dokunuyor en basiti ya defol git de diyemiyorsun.
Ya da cat cakmagını alıyor, dokunma esyama ya.
Uzak dur. Ya da iste, kibrit falan vereyım.
Allah sonumuzu hayretsin isimiz gercekten zor.

Ben başka bir şey demeye geldim. Bacım Allah'ının aşkına noktalama işareti falan bir şeyler kullan. O kadar zor ki yazdıklarını anlamak 😵 Mobilden giriyorsun diyeceğim, bahane değil ben de mobilden giriyorum.

bence bu sene başında tatil bütçem yok gidemicem diyenler bile koşa koşa gitti
ters psikoloji midir nedir
Sinirden instagrama filan bakasım gelmiyor herkes tatilde. Arkadaşlarımı görüyorum kol kola kına gecesi vs mesaj atmamak için zor tutuyorum kendimi

Canlılığın devamı için besin almak zorunda mıyız? Evet.
Yine canlılığın gerekliliğinden kaynaklı barınma ihtiyacı için evlerimizin faturasını ödemek zorunda mıyız? Evet.
Sağlığımızı korumak için maske takmak zorunda mıyız? Evet.
Canlılığın devamı için gerekli mi düğün organizasyonu (neyse sakininm buraya başka bir şey yazmayayım)? Hayır.
İlk üç madde ile son madde arasındaki bariz farkı anlayabilmek için beynimizin işlevselliğini kaybetmemiş olması gerekir. Sorun şu ki maalesef beyninin düşünme, idrak edebilme yetisini kaybetmiş insanlar(!) yüzünden diğerlerinin de canı tehlikeye giriyor.
ağzınız bal yesin :KK9::KK9:

Dun bir doktor arkadasimizi kaybettk hadi biz sağlıkçılar için seçmeseydi cnm bu mesleği diyenler oldu olacak...ama hastane ye. Gidemeyen kanser hastalarının haklaarini. Yada. Korkudan belkide geç teşhis edilen hastalıkların haklarını bakalm nasıl odiceksnz buyrun gezin
başınız sağolsun, hakkınızı helal edin valla hakkınız ödenmez ama biz düğünsüz yapamayız di mi yazık bize :(

Bende yorumlarda gördüm. Rabbim Şafi ismi hürmetine hem kazen abiye hem herkese şifa versin 🤲
amiiin

mesafe var ayrıca işten gelip nasıl gitsin halamın dugunu yani eve gelcek takım elbisesini giycek anca 45 dakıkalık mesefa var ters bi yer 3 arabayla kim gider hani babamda araba olmada dicem tamama ama araba varken babam uyuzluk cıkarıyo bilierek
Babanızın yaptığı doğru olmayabilir ama o kadar çirkin bir üslubunuz var ki. Anneniz babanız hakkında ne biçim konuşuyorsunuz

tüm ülke genelinde..
Twitter de tag açmışlardı.
Düğün ve nikâhlar bı saat olacak dendi.
Tag şöyleydi inanılır gibi değil " düğünüme nikahıma dokunma" gibi biseydi.
Twitter de bu tag i açanın beynini aradık fakat hak getire nerden bulunacak beyin göçü çoktan gerçeklesmiş.

Back
X