Bana pek samimi gelmediğiniz için önceki konularınıza baktım. Normalde yapmam üşenirim ama iyi ki bakmışım. Nişanlınızı sevmediğinizi, her gün bir sebep olsa da ayrılsak diye dua ettiğinizi, sizi cinsel anlamda zorladığını ve hatta dedikoducu bir çevreniz olduğu için nasılsa ses çıkaramaz diye devam ettiğini, ondan neredeyse nefret edip soğuduğunuzu yazmışsınız.
Hatta bundan önce de sözlenmişsiniz evlerden ırak görümceler yüzünden söz atmışsınız. Bu sefer de elti evlerden ırak ne tesadüf ki. Teyzenizin de saçını başını yolmuşsunuz zaten. Hiç sevmediğiniz tacizci zorba bir adamla sırf evlenmiş olmak için evleniyorsunuz ve tek sorun elti mi?
Allah akıl fikir versin ne diyeyim.
Yorumunuzdan sonra ben de baktım ama öyle bir şey okumadım tacizden zorbaliktan nefretinden hiç soz etmemiş bile. Sadece sevdiğimden emin olmadan nisanlandim demiş ben mi göremedimBana pek samimi gelmediğiniz için önceki konularınıza baktım. Normalde yapmam üşenirim ama iyi ki bakmışım. Nişanlınızı sevmediğinizi, her gün bir sebep olsa da ayrılsak diye dua ettiğinizi, sizi cinsel anlamda zorladığını ve hatta dedikoducu bir çevreniz olduğu için nasılsa ses çıkaramaz diye devam ettiğini, ondan neredeyse nefret edip soğuduğunuzu yazmışsınız.
Hatta bundan önce de sözlenmişsiniz evlerden ırak görümceler yüzünden söz atmışsınız. Bu sefer de elti evlerden ırak ne tesadüf ki. Teyzenizin de saçını başını yolmuşsunuz zaten. Hiç sevmediğiniz tacizci zorba bir adamla sırf evlenmiş olmak için evleniyorsunuz ve tek sorun elti mi?
Allah akıl fikir versin ne diyeyim.
Yorumunuzdan sonra ben de baktım ama öyle bir şey okumadım tacizden zorbaliktan nefretinden hiç soz etmemiş bile. Sadece sevdiğimden emin olmadan nisanlandim demiş ben mi göremedim
Evet gördüm görmez olsaydımKonunun ilerleyen sayfalarında verdiği cevaplarda söylemiş bunları. Konu içeriğinde yazmıyor. İlerleyen sayfaları okursanız görürsünüz ayrıntıları siz de.
Arkadaşın nişanlısı neredeyse tecavüz edecekmiş. Arkadaş da annesine anlatmış annesi de almış karşısına konuşmuş sözlüsüyle. Bu kısımda benim beynim durdu mesela. Ben de bir anneyim ve bunu öğrensem o adamı parçalarım. Konuşmak ne demek. Her neyse arkadaşımız "senden soğudum bunu yaptığın için ayrılalım" deyince nişanlısı "o zaman herkese onun da cinsellik yaşamaya rızası vardı son anda vazgeçti derim" demiş. Böyle leş, böyle tiksinç bir adama nişanlım diyor hala arkadaşımız. Sorun elti çünkü şu anda.
Neyse sakin kalayım. Ciddiye alır mısınız bilmem ama bu adamdan ayrılın. İş bulun ve evlilik düşüncesini zihninizden silin uzun bir süre. Milletin ne dediği, heba olacak bir ömürden daha mühim değil.
A aaKonunun ilerleyen sayfalarında verdiği cevaplarda söylemiş bunları. Konu içeriğinde yazmıyor. İlerleyen sayfaları okursanız görürsünüz ayrıntıları siz de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?