Deliriyorum muntazaman.

orta yolu bulman lazım tabi ki çevresi olacak tanıdığı kadınlar olacak ama başvurduğu firmadaki kızı sosyal medya da ekleme olayını ben anlamadım. adım attığı yerdeki kızlarla hemen etkileşim kuruyorsa bu da çok makul bir durum değil sanırım. ama yine de şunu sil bunu sil demenin mantığı yok bence. çaktırmadan yapacaksan yap bunu ama bu halde çok itici oluyor.

Ben de hiç kimseye güvenmem.
Güvenmemek başka senin gibi abartılı tepki vermek başka.
Bir süre önce ayrıldığım insan beni denemeye kalktı. Sonradan anladım ben bunu. Ve ona hala aşırı sinirliyim. Sevgilin de neler hissedebilir tahmin ediyorum. Bu çok ama çok rahatsız edici ve resmen hadsizlik.
Bu tavrı eski görüştüğüm kişi yaptığı için onun tam bir ezik olduğunu düşünüyorum mesela. Özgüvensiz bir zavallı olarak görüyorum. Aynı zamanda sapkın, iftira atabilecek düzeyde bir ruh hastası olduğuna inanıyorum.
Anneye babaya dahi sonsuz güven duyulmaz diyen biri olarak bunları düşünüyorum. Kesinlikle anormal ve asla çekilmeyecek tavırlar bunlar. Yardım alman şart bence. Buz gibi soğur sana gelen. Cidden özgüvensiz tipler herkesi iter. Hemen adım atman lazım düzelmek için.

Gerçekten rahat olun. Böyle devam ederseniz sevgilinizi de biktirirsiniz. Biraz kendinize odaklanin.. Kendinizi sevin. Neden takıntı yapıp hayatı kendinize de ona da zehir ediyorsunuz .

K Kİtaptan ziyade psikoloğa gitmeniz daha iyi olur...

Yorumlarınız için çok teşekkürler hanımlar, psikolojiyle alakalı bir bölümde okuyorum ve hocalarımdan biriyle yardım etmesi hususunda anlaştık. Profesyonel bir ele ihtiyacım olduğuna emin oldum. İlginiz için de ayrıca teşekkür ederim, teker teker alıntılayamıyorum şu an.

Ben bu tripleri acik ve net olarak ozguvensizlik olarak yorumluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…