• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deliriyorum

Lavinia125

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2018
51
24
3
35
allahım bu nasıl birşey? Evliyken ayrı ayrıyken ayrı bir acı. Boşanma süresindeyim. 10 gündür ayrıyız avukatlar görüşüyo be eşim yada eski eşim whatsappta bu saatte sürekli aktif aklımı yitircek gibi oluyorum. Deli gibi yazmak istiyorum ne yapmam lazım çıldırıcam şuan

Sakin olun derin nefes alın. Zaten boşanıyosunuz muhattap olmayın. Kendinizi tutamayıp hakaret falan ederseniz aleyhinize olur. Bu arada sebep neydi?

Onun WhatsApp ına bakıp ne kendini üz nede kur .Bizde o aşamadayız ve ben hiç bakmıyorum ne hali varsa görsün!

Çevrimiçi yazmıyor gibi triplere gireceğine sinirlenmek için boşanıyor oluşun daha önemli değil mi ?

Numarayı engellemeniz lazım yoksa sürekli bakarsınız. Bir süre gerekirse watsapa girmeyin yada girseniz bile inat yapıp bakmıcam gibi düşünüp bakmamaya calışın. Çünkü şuan çevrimici yarın bigün bi arkadaşıyla kız erkek farketmez bi yerde foto çekilse koysa nereye gitti niye gitti gibi merak ediceksiniz daha çok.

iyi degilsiniz bana kalirsa yardim alin.surekli konu acoyorsunuz sizce deger mi boyle birine.aldatiyor sizi acik ve net.pismanlikta yok mus bosverin onunuze bakin.zaman la unutur sun daha dokuz ay olmus zorla guzellik olmuyor biraz gururlu ol lutfen...

Back
X