merhaba,benim oglumda cok aglardi..buzuki orhan -kolik diye bi cd var,sarkilari youtubedan da bulabilirsiniz.bu adamcagizin kizida kolik oldugu icin kizini susturmak adina yapmis bu sarkilari.benim oglumda cok ama cok ise yaramisti..
bide bebeginizin gece uykulari nasil? buyuk ihtimal gece uykulari cok huzursuz ki gunduz surekli uyku halinde yavru..ki 3 aylik bebek en fazla 2 saat uykusuzluga dayanabilir sonra uyku ister..45 dkdan kisa uykulara felaket uykusu deniyor yani cocuk dinlenmiyor 15-20 dklik uykularda.aksine daha yorgun kalkiyor uykudan.acik havaya cikartin mesela,yada bebeginizi gogsunuzde tasiyabileceginiz sling adinda tasiyicilar mevcut onlardan edinin.cok rahat ediyorlar orda.
simdiden gece uykularini duzene sokmaya calisin en azindan bi rutin olusturun.her aksam yikarim ben oglumu uykuya gecmesine cok yardimci oluyor.
Canim sagol uzun uzun yazmissin bizde kolik muzigi bi ise yaramadi fon makinesi sesi aciyoruz internetten o nispeten daha iyi.. biz gun icinde en fazla bi saat uuanik tutabiliyoruz oda zar zor yani son yarim saati aglaya aglaya hoplatip ziplatiyoruz.. gecesi gecesinede uymuyoki iki gun iyiyse iki gun kotu.. bide uyudugunda gece yuzustu yatiriyoruz gazini daha rahat cikarsin diye uyusa bile surekli kipirdaniyo kafasini bi saga ceviriyo bi sola bozde poposunu pispisliyoruz uyanmasin diye oyle dwvam ediyo uykuya herhalde tam kaliteli uyumamis sayiliyo ozaman.. valla nasil gecicek bu gunler hic bilmiyorum bebegimi uyutmak benim ocon eziyet oldu artik agla agla battabiyede salliyoruz iki saat sonunda daliyo uykuya.. evimre kalamiorim tek başıma basa cikamam diye.. sizin nezaman geçti sikintilariniz bi doktor bes ay surer diyo bi doktor alti ay surer diyo uc ay benim icin cok ama cok zor gecti daha bi uc ayi nasil geciricem bilmiyorum hic bitmicekmis gibi geliyo bu gunler..