Delirmek üzereyim ...

Bilmiyorum bence aşık falan değilsinizdir. Pire için yorgan yakılmaz. O adamın evli bir kadına yan gözle bakması yenilir yutulur şey değil...Yasak olan cazip görünür ama sonrası bir geleceğiniz olmaz...Mantıklı olanı yapın duygularınızla hareket etmeyin. Çocuğunuz yok demişsiniz çocuk evliliği kurtarsa 3 çocuklu insanlar boşanmazdı. Evlilik saygı ve sevgi isteyen bir kurum aşk şart değil. Yaşınız kaç bilmiyorum ama platonik olarak sevmeyi seviyorsanız eminim iş yerinizdeki heriften daha yakışıklıları mevcuttur.

Yok yok ben platonik aşk sevgi hicbisey istemiyorum. Ben ailemle evimle arkadaş komsularimla mutluydum o gunlerimi istiyorum o kadar. Duygularım yoluna girsin yine temizlik yapayım yemek yapayım o kadar.

Bana bakma diye kendine soylesem
Bunu demek için geç kalmadınız mı ilk baktığını gördüğünüzde ne bakıyosun demeniz gerekmezmiydi. 2 yıl olmuş sesiniz çıkmamış şaka gibisiniz. Ama iki yıldır size yanaşmadığına göre siz bazı şeyleri yanlış yorumlamışsınız. Mesela benim çalıştığım yerde de 2 kişinin bakışlarından çok rahatsız olurdum ki gün içinde en fazla 2 kere karşılaştığım kişiler. Ama sonra baktım ki erkek kadın herkese bakış tarzı o. normali o . Siz aşık falan değilsiniz. Sadece eşinizle aranızda sevgi olmadığı için sevgi açlığı yaşıyorsunuz. Sirkelenin ve kendinize gelin.

Ben bu durumu ayiplayip buyuk konusmak istemiyorum. Gercekten buyuk konusunca basa geliyor. Evet insaniz boyle seyler hissedebilirsin ama yanlis oldugunu biliyorsun. Kendini bile bile atese atma. Bu sahisi sert bir dille tersle. Yasiyacagin bir kac gunluk heycan icin butun hayatini alt ust edip, ondan sonra baba evine donmeye degmez! Hele evli bir bayana asilan boyle sahislar icin hic degmez...

Gerçekten büyük konusma. Ben oyleydim cunku. Eğitim aldım düzgün bir isim var. Ama düşünce olarak bağnaz kalmıştım. Yani boşanınca bile kadını ayiplardim. Hata yapmışım. İnsan kınadığı durumu yaşamadan olmezmis. Bunu anladım. Ve daha beter duruma düşürdüm kendimi. Evliyim ve başkasına aşığım. Buda imtihan diye düşünüyorum.

Yok yok ben platonik aşk sevgi hicbisey istemiyorum. Ben ailemle evimle arkadaş komsularimla mutluydum o gunlerimi istiyorum o kadar. Duygularım yoluna girsin yine temizlik yapayım yemek yapayım o kadar.
Şu mesajına çok üzüldüm. İnşallah eski güzel günlerine dönersin, senin için dua ediyorum. Allah yardımcın olsun

Ne yaptın şube değişebilecek misin.

Şu adama aşığım diye kendini inandırma, söyledikçe büyüteceksin içindekini. Aşk filan değil seninki, sadece dışardan gelen bi ilgiye karşı hoşlanma, Eminim ordan uzaklaştın mı unutup gideceksin. Boşluğa düşmüşsün ondan böyle. Adamda pisliğin Teki, seni yoldan çıkarmaya çalışıyor, Gözden ırak gönülden ırak olsun inşallah , öyle güzel masum hislerini filan da haketmiyor . Sen kendi hayatına bak, yazık etme kendine böyle bi pislik için

Bunu imtihan olarak degilde rabbimin uyarisi olarak ta gorebilirsin. Askin gelip gecici oldugunu hepimiz biliyoruz. Allaha sukur buyuk bir yanlis yapmamissin. Burdaki arkadaslarin uyarilarini dikkate al ve o sahistan uzaklasmaya calis

Çok sağol dilekcemi verdim bakalım hayırlısı

Ya birde ne var biliyomusun. Şimdi okul okul üstü falan ben hiç aşk yani karşılıklı olanını hiç yaşamadım. Hep mantığımla yaklaştım. Yani ya olmayacak insanlar yada bana olmayacak benim üstesinden gelemiycgim adamları begendim. Eşimle iyi arkadaş olduk iyi anlaştık. İşte buda böyle tutkulu gibi davrandı herhalde ondan böyle oldum. Aslında bekar olsam yine begenebilecegim biri değil yani. Anlamadimda ama oluyor işte. Yalnız iyiyim kararlıyım. Ne acılar var bu neki. Atlatacam

Bence bu yaşadığın aşk değil, dediğin gibi normalde bakacağın biri değilmiş, aklını karıştırmış sadece. Yada imtihan, yasaklar tatlıdır misali. Bekar olsan böyle hissetmeyeceksin bile.

Atlatırsın tabi bu ne ki , insanlar kaç yıllık eşlerinden sevgililerinden ayrılıyor da hayata devam ediyorlar bu adam kim ki. İki günlük biri. Bi süre sonra aklına bile gelmeyecek eminim.

Oradan uzaklaşsan çok iyi olacak. Eşinle bişeyler yapın, tatile vs gidin. Ve çok dua et , Allah seni yanlış yapmaktan korusun ve eşinle birbirinize karşı kalplerinizi ısındırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…