Delirmek üzereyim ...

Allah allah bir an neyin tribine girdinşz siz zaten anlayan varsa beri gelsin. :)

bunu erkek yaza buraya adamın haysiyeti karakteri kalmazdı ben objektifim ve mutluyum iyi geceler.
Ya sen yazma. Fikir almaya geldim seninkini almasamda olur ama sağol yinede

Aslında boyle hiç düşünmemiştim. Gece düşündüm bir ara. Bunun niyeti belli. Bu beni kendine getirme ihtimalini gordu. Ve ben ona gidersem yaşayacaz. Ve bitecek tabiki o zaman ben bişey yapmadım kendi geldi deyip bombo.. bir durumda ben kalacam. Benden bişey gitmeyince diyemiyor bişey. Eğer aşık gibi bişey olsaydı bisekilde konuşurdu. Çok haklısınız ben bişey yapmadım deyip kenara cekilcek.

Kocanızdan yeteri kadar ilgi sevgi göremediğiniz heyecan yaşayamadığınız için dışarıya yönelmişsiniz. Büyük konuşmamak lazım her insanın başına gelebilir, insanlar böyle bir boşluğa hataya düşebilir. bir adım atmadığınız için bu hatayı büyütmemişsiniz ama bunu bilerek 2 yıl o adamla aynı ortamda kalmanız çok yanlış.

Benim size tavsiyem pazartesi günü gidin ve hemen istifa edin. Başka bi iş bulun. Eşinizle konuşun aile terapistine gidin birbirinize vakit ayırmaya çalışın bir şeyler paylaşın, cinsel hayatınızı daha aktif ve renkli yaşamaya çalışın. Bunun için de terapiye gidebilirsiniz. Çünkü cinsel hayatın iyi ve tatmin edici olduğu bi ilişkide kimsenin ne gözü dışarı kayar ne de mutsuz olur.

Evliliğiniz için çabalamanız lazım. Hiç çaba göstermeden olmuyor deyip boşanmak kolay iş. Savaşın biraz mutlu olmak mutlu etmek için.

Aklıma hep yeni şeyler geliyor şimdide korkum isyerindekilerin anlamış olması. Ben işi birakacam sanirim

Benimde iş yerimde evli bir adam vardı, sürekli gelip konuşmaya çalışıyodu selam vermeyince görmüyosunda beni diyodu sonra dur bişey dicem dedi ve numaramı istedi. Onun evli olduğunu bildiğimi bilmiyodu sanırım benimde sevgilim vardı gittim sevgilimin numarasını verdim. İş yerine şikayet ettim tutanak tutuldı ve şimdi adam beni görünce yere bakıyo. Eşine yazık cidden bak eğer çözümü arıyosan eşinin numarasını ver eşine anlat veya iş yerine şikayet et.

Bak gülüm ben bunların farkındayım. Neler yaparimda beni yanlış anlamış deme ihtimali var. Bu bakıyor öyle böyle değil heryerimi inceledi bitirdi. Bir ara o gelince odayı terk ettim. Yine basedemedim. Ustumdekilerin yakıştığını falan söyledi bir iki kere. Ama net bişey demedi. Ondan kurtulmak gibi bişey yok yani. Benim sorunum kendimle. Kendi duygularım. Kendi duygularımi cozmem lazım yani

Sizin aşık oldugunuzu sanmiyorum gecici bir durum herkes bu durumun icine düşebilir.yanlış şeyler yasamadiginiza gore duygulariniza hakim olamayabilirsiniz.
Sizin esinizden görmek istediginiz ilgi sizi bu duruma itekliyor olabilir.tek çare var uzaklaşmak işten ayrilmak.gözden uzak olan gönülden ırak olur derler.
Ve şöyle düşünüyorum iki yıldır goz goze geldigin hergun görmek zorunda oldugun halde yanlışa dusmediysen.güçlü bir iradeye sahipsin demektir.bence eşinide seviyorsun..

Ben zaten eşimi seviyorum o iyi bir insan. Ötekine maalesef aşık oldum sanırım. Yanlışa düşmeyecem. Hatta bosansam bile ona yaklasmayacam. Özellikle son altı aydır ne gecem ne gündüzüm var. Saf saf bakıyorum sağa sola. Bana bu durumu yasatan birine zaten sokulmam. Ondan nefret ediyorum hatta. Hicbiseye konsantre olamıyorum. Düşünemiyorum bile bazen. Ona bişey diyememek yani haddini bildirememem başka bir muamma. Çıksam düzgün davran desem ben sana naptim dicek derde. Ben olsam derim çünkü. Çok kurnaz çok. Evet ben en azından şube değiştireyim. Onuda Allah bildiği gibi yapsın. Hatta bazen sizofrenmiyim diyorum ortada bişey yok ama ben yanlışmi anlıyorum diyorum.

O işten ayrıl. Yoksa yazık olacak eşine.

Psikolga gitmeyi deneyebilirsin.başka problemlerinden kaynaklaniyor gibi..
Allah yardimcin olsun inşallah cok mutlu olursun.

Durup dönüp yorumunu okuyorum. İyiki sizlere yazmışım. Aslında buldum gibi. Bunun hislerini bilmemem sanırım beni bozan. Yani bişey hissetmeden var gibi davraniyorsa davranmissa kendimi kötü hissettiğim şey bu olay seks yani onun kafasında. Benimde gururumu kıran o. Düşüncelerimi yoğunlaştıran o sanırım. Hicbisey yoksa bana öyle geldiyse yorum bile yapamıyorum duygularima. Kendimi aşağılıyor um bu sefer. Bekar adami yoldan cikaracaktim az daha diye. Yani karmakarisik. Kadın hisseder demişsin. Duygularımı duzenleyecem. Asik oldum gercegini asla değişmeyecek. Ama bunla yaşamayı belli etmemeyi hayatına doğru düzgün devam etmeyi öğrenicem.

Bu kadar yanlış anlama olmaz ne kurnaz ne çirkin bir insan hem gözle taciz ediyor hemde konuşup kendini aciklamiyor pis herif subeni değiştir canım sen acilen birde dediğim gibi psikolog şart

Bu kadar yanlış anlama olmaz ne kurnaz ne çirkin bir insan hem gözle taciz ediyor hemde konuşup kendini aciklamiyor pis herif subeni değiştir canım sen acilen birde dediğim gibi psikolog şart
İşte anlamadığım aslında net anladığım bu çok kurnaz. Çünkü bana dediği bişey yok sadece bakıyor. Arada bana laf carptiriyor ama safa yatiyorum. Direk dediği bişey yok yani. Odada ben yoksam bazen arkasında oluyorum odama bakacam diye iki kat oluyor hiç konuşmuyorum karşıma geçip karşıdan sadece bakıyor baktığını görüyorum kafamı çeviriyorum hala bakıyor . Acaba benim hareketlerime sinirmi oluyor. O bakarken ben zaten robota dönüyorum karsisinda. Delirdim valla delirdim kamera varda beni çekiyor sanki surekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…