Delirmek üzereyim ...

Yani şimdi doğru konuşmak gerekirse adamın niyeti belli.
Bekar bir adam, boşanmış kadına bile bakmıyorken (bazen), sen halihazırda evlisin, sana ne niyetle bakar?
Aşık mıdır?
Sanmam.. O kadar pozitif düşünemiyorum.
O pislik diye, sen de ona uyma. Kendini, hislerini kirletme.

Eşinle boşansan da, o adamla bişey olmaz, bunu gör. Bana kalırsa.. Yüzde yüz olmaz yani.
Değer mi yuva bozmaya?
Değmez...
Ama yuva bozulmasa da gönlün bozulmuş.
Ve bu da çok önemli...
Ortamdan uzaklaş, işten çık, evliliğini hareketlendirmek için bişeyler yap.
Yaz geldi, izni yok mu mesela eşinin, gidin tatil yapın.
Tatiller iyidir
Yani bu düşüncelerden tamamen sıyrılman lazım. Adama haksızlık oluyor, eşine...

Ne olursa olsun eşinize bu durumu yaşatmaya hakkınız yok. Bir insanı aptal yerine koymak cok büyük haksızlık. Cocuk kayıplarınız için Allah yardımcın olsun ama bır tek sen kaybetmedin o cocukları Yanı eşinin de kaybı onlar. Benım tavsiyem hadiste de gectiği gibi zinanın kokusunu aldığın yerden uzaklasmandır. Bu gecici dünyadan ne zaman görsem edeceğimiz belli degil. Niyetlerimi temiz göcelim İnşaAllah

Içindeki beklentilerin sonu boşluk olunca ve maalesef sonuç aşk sandığın ama bir tutkudan başka birşey değildir aslında seni üzecek belkide kişiliğinin yok olacağı davranış ve hareketlerde bulunmayın olan inan sana olurda o sel olur yel olur kuş misali uçar gider sende keşkelerinle kalakalırsın umarım anlatabildim

Bence şuan tehlikeli sularda yüzüyorsunuz
Basınıza bu durum büyük işler açabilir dikkatli olun

Başta ilgi göstermemiş olabilirsiniz ama duygularınız değiştikten sonra farkında olmadan olumlu mesaj vermiş olabilirsiniz Çünkü adam size dök içini diyor . İtirafçı olmanızı istiyor demek ki umudu var .

İş değişikliği yapın gerekirse ama bu durumu çözün

Zaten nasıl böyle oldu anlamadim. Bana bakan o. Değişik imalarda bulunan o. İtiraf edecek olan kişi ben. Nasıl bana döndü iş hiç anlamadım. Ama kalbim paramparça . İstiyorumki oda aynısını yaşasın ama ne biliyim. Gerçi benim ondan haber alma imkanım olmaz artik. Yarından itibaren şube değiştirecem

İşte bu onun değişik bir insan olduğunu ve yaptığı yanlışlara sağlam bahaneler uyduran insanlardan olduğunu gösteriyor

Sen itiraf et içini dök ki yarın bir gün sana diyebilsin sen başlattın sen dedin sen istedin sen aklıma girdin

Uzak durun o adamdan gerçekten hiç bir tutulur yanı yok bu işin

Gönül eğlendirmek ve sizi yoldan çıkarmak için sizi göz hapsinde tutuyor.Sizin tavırlarınızdaki değişimi farkedince itiraf etmenizi istiyor çünkü hiçbir şekilde sorumluluk almak istemiyor.sen zaten gönüllüydün sen de beni baştan çıkardın demek istiyor.
Bazı arkadaşlar sadece sizi sorumlu bulmuş.Ama bu işte eşinizin de sorumluluğu var.sizi duygusal boşlukta bıraktığı için.Çünkü duyguları kontrol etmek mümkün değil eğer siz duygusal olarak tatmin içinde olsaydınız o kişiye meyletmezdiniz.o ş....siz zaten suçlu.Size gelince artık bundan sonra ne yapacağınıza bakın.ilk iş o ortamı değiştirin.sizinle iletişime geçmek isteyeceğini bile sanmıyorum.çünkü karda gezip izini belli etmeme peşinde.tuzağına düşseydiniz ne ala, tuzağına düşmediğinize göre yeni avlar arayabilir kendine.
Bu süreci bir imtihan olarak görüp temiz bir sayfa açın kendinizi sakın arabeske bağlamayın.bir hayat tecrübesi olarak dursun yanınızda.

Anladim çok sağolun. Haklısınız. Birde bunların üstüne benimde bulunduğum ortamda evleneceğini söylüyor yakın zamanda. Ama cokkk doğru diyorsunuz. Benimle iletişime bile geçmez.

Haklisiniz çok hemde boyle düşününce gururum kırılıyor.

Zaten duygularını bitirmek için şikayet ediceksin onu şikayet edince bakışları kesilicek ve sende nefret duygusu olucak bu konuda o yakın durmadığı için biticek dene bence.

Bana bakma diye kendine soylesem

Söyleyebilirsin o da bakmayı bırakabilir ama bi defa aklın karışmış.iş uzayabilir konu yön değiştirebilir falan filan.imkanın varsa en temizi o ortamı terketmek
Aynen ..
Bence hiç muhatap olma, sonra yanlış muhabbetlerin içinde bulma kendini. Adam anasının gözü belliki. Kandırmasın seni. En iyisi uzaklaşmak

Bu durumu yaşayan yalnız sen değilsin emin ol her yerde böyle karaktersizler var.Evli barklı erkekler de yapıyor bunu.Hiç gururun kırılmasın.belki duygularına hakim olamadın ama davranış noktasında çok mücadele vermişsin.Bu da bir başarı.Karşındaki beş para etmez kalitesiz bir tip.Hiç muhatap olmadan ortamı terket eşekten düşmüşe dönsün.Bu da ona kapak olsun.Evlenip kimin başını yakacaksa da yaksın.Sen önüne bak artık

eşinden gerekli ilgiyi almadıgın için başka gözlr hoşunuza gitmiş gibi gözüküyor. şeytana uymayın . eşinizde olmayacakmış gibiyse boşanın ve bi şans tanıyın kendinize. ama yok anlıktı derseniz at gözlüğü takın iş yerinde işinizden başka bişiyi görmesin gözünz. umarım herşey gönlünüzce olur.

Canım biz seni yargılayamayız haddimiz degil bence.Kimin ne yaşadığını da bilemeyiz ne yaşadığını sadece sen bilirsin.Kanimca eşine karşı duygularin körelmiş belliki o da seni ilgisiz bırakıyor.Tekrardan birine karşı birşeyler hissetmek seni heyecanlandırmış bir de işin şu kısmi var yasak olan şey daha da bir cazip geliyor insanoğluna.Madem çalışan ekmeğini kazanan bir kadınsın,e ortada çocukta yok o zaman bu evliliği sürdürmenin bir manasıda yok bence tabi eşini artık sevmiyorsan ve onunda seni sevmediğini düşünüyorsan cnm.Elbette karısını seven aşık bir adamı boşa diyemem.

Yani evlenecekmis evlensin. Evlenmezse evlenmesin. Ama bana bunları yaşatıp evlenecem diye konuşması bu rahatlığı. Bişey demiyor böyle beni delirtip kendimi ona açmam herhalde bu davranislari. Kuruma ve eşime karsi duyulursaki buna fırsat vermiycem o yaptı dicek. Yada hiç üstüne almayacak. Siyrilcak. Allah boylelerinden insanı korusun. Bu kadar duygusuz içten pazarlıklı kötü niyet yüklü insanlara denk gelmedigim için şaştım kaldım. Belkide bu kadar kötü değildir ben elin bekar gencecik adamını yoldan cikaracaktim az daha diye düşünürken o Bana kendini dök demeye başladı. Delilik böyle bişey. İnanki böyle kapana sıkışmak gibi. Ailen degerlerin yapamamak yapmak istememek ne biliyim parayla ölçüsü yok. İnşallah evlenir eşi değil ama kendi böyle köşeye sıkışır çıkamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…