Delirmek Üzereyim...!

Bunu her sene yasayan var canim, seninki 9 senede ilk defa gelmis kirma kalbini az disini sIk. Biliyorum sabretmesi zor anliyorum seni ama ilk defa gelmisler birak napiyosa yapsin o gidince yeni bezler alirsin. Bence bu duruma positif bakip faydalan. Kv herseyo yaparken sende neguzel bebeginle uyu ilgilen

Ay tiksindim cidden, bu kadın evinde de böyleyse mikrop yuvasıdır. Kızmakta haklısınız, sabır çekmek de zor biliyorum. Bence hiçbir şekilde ev işi yapmasına izin vermeyin, "Ben yaparım siz misafirsiniz" diye oturtun sürekli.

Tam işe girişecekken alın elinden işi anneciğim sen otur ben hallederim sen hiç yorulma zahmet etme diyin. Sayılı gün çabuk geçer. :) Kolay gelsin.

Valla ben gelince hiç birşey demiyorum kendi çapında takılıyor.. o gittikten sonra yapacağımı yapıyorum değiştiriyorum heryeri.. 9 yılda bir gelmiş hiç takma kafana o yardım etmek istiyor aklınca iste kovanda anne babası ne desin adam kırk yılda bir gelmisler

Evet tam dediginiz gibi ben apartmanda yasiyorum o kendi evinde yasiyor. 4 kat ama her katta kendi gelinleri var.
Kotu niyet aramamaya calisiyorum ama gercekten cok bunaldim.

Ben mudahale etmesem olmazdi cunku alaturka wc'deki terlikle bir adim koridora atti. Orayi bir bezle sildi ve o besi mutfakta durulamaya kalkti.
Bu kadarini kimin midesi alir ki kendisi haric?

Kendi evinde daha da beter. Ama gelip benim evime bu kadar mudahale edecegini bilmiyordum. Katlaniyorum bakalim.

Oyle yapiyorum ama daha ben arkami donmeden bir yerleri kurcalamaya basliyor.

Kadin kendince iyilik yapmak istemis ama olmamis,sonucta kendi evi degil size danisarak yapmaliydi illa yapacaksada.

Bence esinizin hatrina da olsa sabredin kendinizi de uzmeyin sonucta kucuk bebeginiz var emziriyorsunuz Allah muhafaza sinir stresten sutunuz kesilir,hem sayili gun cabuk gecer

valla aslında haklısın ama sayılı gün olduğu için idare edicen, çok sorun çıkarırsan eşin sonra annemi evde hzuur vermedin fln er. bu dediklerinin benzerini her gün yaşayan biri olarak sana imrendim açıkçası:)
temizlik konusu ayrı tabi. wc ye soktuğu viledaları yer sildiği bezleri direk çöpe at yenisini al o da anlasın yanlış olduğunu.

Haklisiniz.
Safak sayiyorum. Umarim bir an once gecer de rahat bir nefes alirim ben de.

Ahhh canim yaa kiyamam korkutugun başına gelmiş resmen Bu kadarini yaşamasam da seni cok iyi anliyorum. Insan kendi evinin düzenine müdahele edilmesine dayanamazken senin kv nin olaylar cok uc boyut olmuş Bence eşin anneni alsın karışına " anne şuraya iki haftalığına geldiniz, onu da temizlikle filan geçirme onun yerine sen torununu sev. Ayrica lütfen yatak odasina girmeden kapiyi bi tiklat orasi özel alan " desin... Ne kadar faydasi olur tabi bilinmez... Zaten el atabilecegi seylerin çoğunu halletmis kven. Cocuk emziriyorum, cocuk uyutuyorum diye bol bol kapa kendini yatak odasina, kulağına kulakligini tak sevdigin muzikleri dinle, düşünmemeye çalış. Sinirden sütün bile kesilebilir Allah korusun. Bırak napiyosa yapsın, o gidince bütün el bezlerini viladani filan atar yenisini alirsin. Napcan işte kavga etsen sinirin maksimum seviyeye çıkar yine zarari sana olur, küçük bebegin var... Yinede sen uygun dille ikaz et yeri geldikçe icin de kalmasin. Ara ara biseyleri bahane edip dışarı çık, bi yürüyüş yap hava al cnm kendini 24 saat onlarla ayni eve kapama.

Asil Allah bana sabir versin.
Siz bu kadar pislige tahammul edebiliyorsaniz tebrikler. Ben etmek zorunda degilim.
Hayatim kendini srtrese sokma bak bebegin var sutun kesilirse ne olacak?sen simdi sakinligini koru rahatsiz oldugun seyleri guzellikle soyle anne mutfakta yikama bezleri seklinde soyle oda ogrenir hem kendiside duzenli olur bazen kasitla yapmiyoruz ama herkeste cok duzenli degil bunu kabul et suan sinirlisin ve belliki titiz birisin ama inan su yaptiklari tamamen sana yardim.amacli ,kac kv hali.yikar gelinin evinde? olumlu fusun yani....bebegin daha cok kucuk sen daha yeni yeni toparlaniyorsun takma birde bunlari kafana ,zatemd gidecekmis sunun surasinda ne kalmis ki....

Gule gule buyut bebegini

Ah kuzum inan ki Cin iskencesi gibi tum bunlar. Ne desem farkli anlamlar cikariyor.
Cocugu goturup yatak odasinda emziriyorum ve orada yatiriyorum cunku orasi daha serin.
Ama ona gore torununu ondan kaciriyormusum. Ne alaka dimi?

Dun bebegi yikayacaktik. Esimle yikiyoruz normalde o tutuyor ben yikiyorum.
Kaynanam benin ellerim tutmuyor tutamam bana guvenme dedi. Ben de zaten esim gelsin biz beraber yikariz dedim. Yok bugun carsamba, carsamba gunu yikanmaz yarin beraber yikariz dedi.
E sen kendin demedin mi bana guvenme tutamam diye? Nasil guveneyim?
Kayinpederin karisma demekten dilinde tuy bitti.

Tesekkur ederim canim.
Kabus gibi bir 2 hafta olacak bana.
Ben cok titiz birisi degilim ama sunlardan sonra ben bile titizim yani.

ahh canım benimde görümcem öyle ama sorsan kendiler tertemiz
ben onlar geldiği zaman kilo veriyorum
yiyemiyorum doğru düzgün birşey

valla benim hiç rahmetli ninelerim viledayı tuvaletin içine sokmuyordu

oyyy çorap ve mutfak lavabosu kısmında midem gerçekten bulandı
benim kaynanam da hiç durmaz hep iş yapar ama neyse ki aşırı titiz
içim rahat o yüzden allah yardımcın olsun

valla benim hiç rahmetli ninelerim viledayı tuvaletin içine sokmuyordu

Kaç yaşındasınız Ninelerinizin zamanında vileda varmıydı hadi var diyelim Birazda görgüyle alakalı birşey kadın temizlik yapmasını bilmiyor olabilir ama çabalıyor en azında arkadaşımız güzel bir dille kaynanayı yönetebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…