Arkadaşlar 6 ay önce ameliyat oldum mahvetti burnumu. Sabah akşam ağlıyorum ne olur eski haline gelir mi burun ? Allahım yardım et diyorum her gün bin pişmanım ameliyat olduğuma. 3 ay sonra düğünüm var nişanlım da sürekli destek olmaya çalışıyor beni sevdiğini biliyorum ama artık yüzün e bakmaya utanıyorum . O beni bu halimle sevmedi ki . Haksızlık ettiğimi düşünüyorum ona karşı . Ne yapayım bir yol gosterin ne olur
Bence burnuna fazla anlam yüklüyorsun.
Nişanlın seni burnun için mi sevdi? Kaza geçirdin burnun yamuldu diyelim, seni sevmeyecek mi? Seni burnun güzel değil diye sevmiyorsa bu gerçekten sevgi midir? Böyle bir sevgi olabilir mi?
Bu soruların cevaplarını düşünmeni isterim.
Burun ameliyatından pişman olabilirsin ama pişmanlığı ameliyatın dışına, tüm hayatına, ilişkilerine dağıtmamalısın. Burun sorunu burunda kalmalı.
Ameliyat öncesi ve sonrası resimlerini gördüm. Ameliyat öncesi burnun hafif yana eğik duruyor, sonrası resimlerinde o eğiklik düzelmiş görünüyor. Son yolladığın resimlerde burun sırtı iyi görünüyor.
Burun ucunda şişlik kalmış ki normal, burun ucu 1 yıla kadar inmeye devam eder. 6 ay dediğimiz burundaki şişliklerin çoğunluğu ama burun ucu hala incelecek. İstediğin kadar incelmezse de küçük müdahalelerle düzeltilebilir. Hatta ona bile gerek kalmayabilir, burun ucuna güzel bir kontör yapsan eskisinden daha ince görünür.
Burnunda beğenmediğin olay inan ki küçük bir sorun. Ciddi sorunlar yaşayanlar var. Nefes alamayan bile var. Kendini hırpalama bence.