Delirmek üzereyim.

neolsunki9

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2019
121
81
18
Kafayı yemek üzereyim. Sakın bana gururdan da hayatta daha önemli şeyler olduğundan da bahsetmeyin. Nasıl bir psikolojide olduğumu anlatamam çünkü. Flört ettiğim biri vardı ve bir ay önce konuşmayı kestik. Ben bir anlık sinirle birdaha asla konuşmayalım vs dedim. O günden beri bana cevap vermiyor. Benim haklı olduğum yönler de vardı onunda. Sürekli düşünüyorum nerde hata yaptım diye.
düşünüp ona hak verdim ve özür diledim mesajlarımı okumadı bile. Sadece bir kez konuşmak istiyorum dedim, istemiyorsan da söyle beklemeyim dedim cevap vermedi. Cevap vermedikçe inadına mı yapıyor diye kendimi suçladım. İki gün önce arkadaşımdan aradım açtı. Şu an müsait değilim dedi gerçekten müsait değilim diye ekledi , yanlış anlama der gibi. Müsait olduğunda arar mısın dedim tamam ararım dedi. Aramadı, bende ağzıma geleni yazdım artık , konuşmak istemiyorsan bunu söyleyebilirsin, iki kelime söylemeni bekliyorum gibi gibi. Ve buna dahi cevap vermedi.
O böyle sustukça ben deliriyorum , sinir krizi geçiriyorum saçımı başımı yoluyorum. Bir ayda saçlarımda beyaz çıktı ilk defa. Nasıl kurtulucam ben bu halden nolur yardım edin.
istemiyor olabilir konuşmak zorunda da değiliz. Ama bir insan bu şekilde neden susar, acı çekmemden zevk mi alıyor. Resmen hasta oldum sürekli ağlıyorum, birşey söyleyin lütfen

Sen takıntı yapmışsın. Bence artık hiç bise yazma .. başka uğraşlar bul.kendine hayatına devam et dik dur umarım sende çok mutlu olursun

Evet acı çekmenizden kesinlikle zevk alıyor...bazı insanlar kadın/erkek bunu yapıyorlar...siz o tongaya düşmüşsünz kendinizi zorlayın dişinizi sıkın saçınızı çekin ama aramayın..bakın görün o sizi arıcak..

inat yapmis bir daha konusmayalim deyince belli ki... üzerine düstükce yapiyor belki de bir birakin konusmayin yazmayin aramayin

Offf yavaş ya daha 1Aylik flört birde, seni sinir etmenin yolunu biliyor o yüzden böyle yapıyor, çok çabuk celallenip yikiyorsun anladığım kadarı ile, yavaş ol sakin... Dur bakalım ağırdan al o şaşırsın sen özür dileyerek ele vermişsin ipi malesef

ne zamandır birliktesiniz? Niye bu kadar ısrarla arıyorsunuz? Arkadaşınızdan aramak ne demek hem kendinizi iyice düşürmüşsünüz hemde beyin bi yerleri kalkmış. Aramazsa aramaz bu arada belki gerçekten bitirmiştik bu kadar harap etmeyin kendinizi.

Hiç gülesim yoktu
Hem siz yol verin sonrada geri gel diye bekleyin bumerang mı bu at geri gelsin .
Takıntı yapmayın. Başka oyuncak bulun zira saç beyazlarsa boyası vs bir sürü para. Başka şeye harcayın enerjinizi

Kaçan kovalanır hesabı olmuş.Üstüne düşmeyin her yerden engelleyin onu bence.O kim ki size cevap yazmıyor?Arkadaşınızdan filan aramışsınız kendini iyice ulaşılmaza sokmuş havalanmış.Kimse bu kadar takmaya hele hele saçlarınızda beyaz çıkartmaya inanın değmez.Allah’ın izniyle ilerde karşınıza size gerçekten değer veren biri çıktığında bu yaptıklarınız için zaten kendi kendinize kızacaksınız.Belkide hayatına bir başkasını aldı onunla arasının bozulmasını istemiyor.Sizede bunu söyleyecek cesareti yok dönüp gelirse diye.Bu tamamen kendi görüşüm tabi ki.

Yemin ederim aynı ben. Böyle böyle delirttim hayatımdaki herkesi..
Bence engelleyin ve kafanızı dağıtabileceğiniz tüm yolları deneyin..

Evet ama o kadar sinirlendim ki, onunla olsun olmasın önemli değil sadece iki kelime söylesin konuşmak istemiyorum desin anlayacaktım . Elimde olmadan yapıyorum bunları kafayı yiyicem

Seni takmıyor, sen takmaya devam et. Saçındaki beyazlarla kalsa iyi sinir hastası olman an meselesi.

Evet ama o kadar sinirlendim ki, onunla olsun olmasın önemli değil sadece iki kelime söylesin konuşmak istemiyorum desin anlayacaktım . Elimde olmadan yapıyorum bunları kafayı yiyicem
Sana kimsenin kötülük etmesine gerek yok bu huyunla kendine en büyük kötülüğü yapıyorsun, zamanla geçer bu bak yaşın kaç bilmiyorum ama

Bitmesi önemli değil ama kafamda o kadar soru işareti kaldı ki. Sadece cevap almak istedim, tekrar barışmak değil. Arkadaşımdan aradım çünkü şunu soracaktım inadına mı yapıyorsun istemiyor musun, anlayıp önüme bakmak istiyorum. Öyle bir psikolojiye girdim ki daha fazla ne kadar düşeyim olumsuz birşey söylesin de bırakayım diye yaptım. Ama bana bunu bile söylemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…