- 22 Kasım 2019
- 121
- 81
- 18
- Konu Sahibi neolsunki9
-
Sinirle onu söylemiş olamaz mıyım. Bunu belirttim. Oyuncak falan aramıyorum ama anlamanızı beklemiyorum zatenHiç gülesim yoktu
Hem siz yol verin sonrada geri gel diye bekleyin bumerang mı bu at geri gelsin .
Takıntı yapmayın. Başka oyuncak bulun zira saç beyazlarsa boyası vs bir sürü para. Başka şeye harcayın enerjinizi
Peki elinize ne geçti. Yanlış anlamayın insan bunu neden yapar karşındakine anlamıyorumYemin ederim aynı ben. Böyle böyle delirttim hayatımdaki herkesi..
Bence engelleyin ve kafanızı dağıtabileceğiniz tüm yolları deneyin..
şayet allah varsa aynı derdi size vermesin .Dertlere bak ya...Allah bugununuzu aratmasin ne diyim
Adamın verilmiş sadakası varmışSinirle onu söylemiş olamaz mıyım. Bunu belirttim. Oyuncak falan aramıyorum ama anlamanızı beklemiyorum zaten
Ben anlatamıyorum galiba. Kimseden kapıma köle olmasını beklemedim. Sadece iki kelime istedim bunu söyleyerek belirtmek çok mu zor. Psikolojide susmanın karşı tarafı nasıl etkileyeceğini bir araştırmanızı dilerm. Ben hiç bir ilişkimde kendimi böyle yıpratmadım. Demek ki elimde değil. Böyle susması kendime sorgulatır hale geldi. O kadar güzel başlamıştı ki bir anda tersine döndü sadece nedenini bilmek istedim. Cevap alamadıkça da böyle oldum. Sandığınız gibi egolu bir insan değilimHırs,ego ne arasan var sizde. Ben olsam ben de kaçarım. Sakin olun,flört ettiniz diye kapına köle olacak değil ya,hoşuna gitmeyen şeyler olmuş bitmiş.
Gerçekten şaka mısınız ya..Adamın verilmiş sadakası varmış
Allah varligini zaten sana en iyi sekilde gosteriyo daha ne yapsin.şayet allah varsa aynı derdi size vermesin .
Adam çözmüş sizi egosunu tatmin ediyorBitmesi önemli değil ama kafamda o kadar soru işareti kaldı ki. Sadece cevap almak istedim, tekrar barışmak değil. Arkadaşımdan aradım çünkü şunu soracaktım inadına mı yapıyorsun istemiyor musun, anlayıp önüme bakmak istiyorum. Öyle bir psikolojiye girdim ki daha fazla ne kadar düşeyim olumsuz birşey söylesin de bırakayım diye yaptım. Ama bana bunu bile söylemiyor
Kaçan kovalanir herzaman yılların taktigiKafayı yemek üzereyim. Sakın bana gururdan da hayatta daha önemli şeyler olduğundan da bahsetmeyin. Nasıl bir psikolojide olduğumu anlatamam çünkü. Flört ettiğim biri vardı ve bir ay önce konuşmayı kestik. Ben bir anlık sinirle birdaha asla konuşmayalım vs dedim. O günden beri bana cevap vermiyor. Benim haklı olduğum yönler de vardı onunda. Sürekli düşünüyorum nerde hata yaptım diye.
düşünüp ona hak verdim ve özür diledim mesajlarımı okumadı bile. Sadece bir kez konuşmak istiyorum dedim, istemiyorsan da söyle beklemeyim dedim cevap vermedi. Cevap vermedikçe inadına mı yapıyor diye kendimi suçladım. İki gün önce arkadaşımdan aradım açtı. Şu an müsait değilim dedi gerçekten müsait değilim diye ekledi , yanlış anlama der gibi. Müsait olduğunda arar mısın dedim tamam ararım dedi. Aramadı, bende ağzıma geleni yazdım artık , konuşmak istemiyorsan bunu söyleyebilirsin, iki kelime söylemeni bekliyorum gibi gibi. Ve buna dahi cevap vermedi.
O böyle sustukça ben deliriyorum , sinir krizi geçiriyorum saçımı başımı yoluyorum. Bir ayda saçlarımda beyaz çıktı ilk defa. Nasıl kurtulucam ben bu halden nolur yardım edin.
istemiyor olabilir konuşmak zorunda da değiliz. Ama bir insan bu şekilde neden susar, acı çekmemden zevk mi alıyor. Resmen hasta oldum sürekli ağlıyorum, birşey söyleyin lütfen
O zaman şöyle dene bir de git kapisina dayan yakasından tut iki kelime et adam de ve sars belki birşey söyler.Ben anlatamıyorum galiba. Kimseden kapıma köle olmasını beklemedim. Sadece iki kelime istedim bunu söyleyerek belirtmek çok mu zor. Psikolojide susmanın karşı tarafı nasıl etkileyeceğini bir araştırmanızı dilerm. Ben hiç bir ilişkimde kendimi böyle yıpratmadım. Demek ki elimde değil. Böyle susması kendime sorgulatır hale geldi. O kadar güzel başlamıştı ki bir anda tersine döndü sadece nedenini bilmek istedim. Cevap alamadıkça da böyle oldum. Sandığınız gibi egolu bir insan değilim
Peki elinize ne geçti. Yanlış anlamayın insan bunu neden yapar karşındakine anlamıyorum
Merhaba size özelden yazmaya çalıştım ama yazamadım, bir şey sormak istiyorum. Yazabilir misiniz)Elime "bir daha asla konuşmayalım" diyebilecek kadar beni gözden çıkaran, fevri, ani kararlar veren, dilinin ayarı olmayan insanlara emek harcamamam geçti sevgili arkadaşım. Lütfen siz de beni yanlış anlamayın. Ben mesela değer verdiğim bir insana, sevgili ya da arkadaş, bir daha konuşmayalım dediysem gerçekten de aramaya sormaya yüzüm olmaz. Bence şu saatten sonra daha da inadını beslemeyin arkadaşınızın. Belki de çok kırılmıştır. Siz üzerinize düşeni yapmışsınız. Bırakın o da içsel muhasebesini yapsın, artıları eksileri düşünsün. Sizi anlar pişmanlığınıza inanırsa mutlaka sizi arayacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?