Genel olarak yorumları okuduğumda kendime geldim azıcık mutlu oldum ve vazgeçmiştim. hatta aşırı iyi hissediyordum. Ama sizin yorumlarınızı sanki özellikle kalbimi kırmak ister gibi yazıyorsunuz. Okurken gerçekten kalbim kırıldı ve başa sardım
Buraya herşey yazılmaz ama , bu insan bana başından beri ( diğer erkeklerle kıyasla) çok farklı davrandı. Tam olması gerektiği gibiydi. tek tek yazamam ama okuduğunuz iki cümle değil sadece yaşadıklarımız. Ve ben bazı hatalar yaptım. Kendimden uzaklaştırdım, bu yüzden ona hak verdiğim çok nokta oldu. Bunun üzerine sürekli düşündüm, evet belki dediğiniz gibi istemediği için yapıyor ama onun tarafından bakınca , onun başka büyük bir derdi varken ben ona asla konuşmayalım dedim, ters konuştum.
Eğer inattan yapıyorsa affetmesini istedim. İstemediği içinsede belirtir bende bırakırım dedim. Ama yine yazıyorum gerçekten susmak karşı tarafı mahfeden birşey. Kaldı ki ben onu bu konuda uyarmıştım, net ol olumsuz birşey olduğunda istemezsen direk söyle belki daha çok üzülürüm ama atlatırım diye . Bu huyumu bilmesine rağmen hala susması da bilerek canımı acıtmak istediğini düşündürdü.
Ve şimdi siz gelip , ( karşınızda gerçek anlamda çok duygusal anlar yaşayan bir insana ) “ ya istemiyor işte neyini anlamıyorsun “ tarzında yazıyorsunuz. Teşekkürler