Delirmek üzereyim.

Teşekkürler :) ben düşündükçe bidaha asla konuşmayalım dedim diye mi yazmıyor dedim kendimi suçladım ondan yazdım. Ondan bu kadar üstüne gittim. Ama o son attığım mesaja bile cevap vermediyse tekrar yazarsam rezil olurum. Bundan dolayı da yazmayacağım istemiyorum da artık içim soğudu
Umarım hayırlısı olur teşekkür ederm :)
Ufacik bi tavsiyem olsun o zaman öleceginizide bilseniz yazmayin o size yazsa da cevap vermeyin çünkü ikisinden biri olursa eger bir daha ömür boyu unutamazsiniz buda en büyük iskence olur size kafanizi dagitacak seyler yapın egosu tavan yapmis birinden ne simdi ne aylar seneler sonra da hayir gelmez 💁 ben teşekkür ederim 😊

Ufacik bi tavsiyem olsun o zaman öleceginizide bilseniz yazmayin o size yazsa da cevap vermeyin çünkü ikisinden biri olursa eger bir daha ömür boyu unutamazsiniz buda en büyük iskence olur size kafanizi dagitacak seyler yapın egosu tavan yapmis birinden ne simdi ne aylar seneler sonra da hayir gelmez 💁 ben teşekkür ederim 😊
Tamamdır kesinlikle yazmayacağım eminim
Aklım başıma geldi 😊

Tek tek mi yazayım bilmiyorum da benim 4 senelik ilişkim bitti, 1 senelik ilişkim bitti. Sadece 2 gün ağladım, sonra aklıma bile gelmediler. Neden çünkü net bir şekilde bitti. Öyle duygusal biri değilim neden kimse anlamıyor abi ilk defa böyle oldum diyorum. Sustukça delirdim bu kadar
Bu ılıskınız de net sekilde bıtmıs goresınız yok. Sanıyorsunuz kı inadından susuyor. Bariz ıstenmedıgınden susuyor anlamamakta ısrar ediyorsunuz.

Bu ılıskınız de net sekilde bıtmıs goresınız yok. Sanıyorsunuz kı inadından susuyor. Bariz ıstenmedıgınden susuyor anlamamakta ısrar ediyorsunuz.
Genel olarak yorumları okuduğumda kendime geldim azıcık mutlu oldum ve vazgeçmiştim. hatta aşırı iyi hissediyordum. Ama sizin yorumlarınızı sanki özellikle kalbimi kırmak ister gibi yazıyorsunuz. Okurken gerçekten kalbim kırıldı ve başa sardım

Buraya herşey yazılmaz ama , bu insan bana başından beri ( diğer erkeklerle kıyasla) çok farklı davrandı. Tam olması gerektiği gibiydi. tek tek yazamam ama okuduğunuz iki cümle değil sadece yaşadıklarımız. Ve ben bazı hatalar yaptım. Kendimden uzaklaştırdım, bu yüzden ona hak verdiğim çok nokta oldu. Bunun üzerine sürekli düşündüm, evet belki dediğiniz gibi istemediği için yapıyor ama onun tarafından bakınca , onun başka büyük bir derdi varken ben ona asla konuşmayalım dedim, ters konuştum.

Eğer inattan yapıyorsa affetmesini istedim. İstemediği içinsede belirtir bende bırakırım dedim. Ama yine yazıyorum gerçekten susmak karşı tarafı mahfeden birşey. Kaldı ki ben onu bu konuda uyarmıştım, net ol olumsuz birşey olduğunda istemezsen direk söyle belki daha çok üzülürüm ama atlatırım diye . Bu huyumu bilmesine rağmen hala susması da bilerek canımı acıtmak istediğini düşündürdü.
Ve şimdi siz gelip , ( karşınızda gerçek anlamda çok duygusal anlar yaşayan bir insana ) “ ya istemiyor işte neyini anlamıyorsun “ tarzında yazıyorsunuz. Teşekkürler 🙏🏻

Genel olarak yorumları okuduğumda kendime geldim azıcık mutlu oldum ve vazgeçmiştim. hatta aşırı iyi hissediyordum. Ama sizin yorumlarınızı sanki özellikle kalbimi kırmak ister gibi yazıyorsunuz. Okurken gerçekten kalbim kırıldı ve başa sardım

Buraya herşey yazılmaz ama , bu insan bana başından beri ( diğer erkeklerle kıyasla) çok farklı davrandı. Tam olması gerektiği gibiydi. tek tek yazamam ama okuduğunuz iki cümle değil sadece yaşadıklarımız. Ve ben bazı hatalar yaptım. Kendimden uzaklaştırdım, bu yüzden ona hak verdiğim çok nokta oldu. Bunun üzerine sürekli düşündüm, evet belki dediğiniz gibi istemediği için yapıyor ama onun tarafından bakınca , onun başka büyük bir derdi varken ben ona asla konuşmayalım dedim, ters konuştum.

Eğer inattan yapıyorsa affetmesini istedim. İstemediği içinsede belirtir bende bırakırım dedim. Ama yine yazıyorum gerçekten susmak karşı tarafı mahfeden birşey. Kaldı ki ben onu bu konuda uyarmıştım, net ol olumsuz birşey olduğunda istemezsen direk söyle belki daha çok üzülürüm ama atlatırım diye . Bu huyumu bilmesine rağmen hala susması da bilerek canımı acıtmak istediğini düşündürdü.
Ve şimdi siz gelip , ( karşınızda gerçek anlamda çok duygusal anlar yaşayan bir insana ) “ ya istemiyor işte neyini anlamıyorsun “ tarzında yazıyorsunuz. Teşekkürler 🙏🏻
Uf özellikle kalbimi kırmak ister gibi cumlenızden sonrasını okumadım. Sizi tanımam etmem neden kalbinizi kırmak isteyim ki bana ne katkısı olacak? Susuyorsa bir insan istemiyordur iste, kendinizce bahane bulup gozunuzu telefondan ayırmayın diye bos umut mu vereyım sıze, aramazsan arar diyerek? Ozaman sevecek miydin yorumlarımı?
Susmak cevaptır susmus bu da istemedigi anlamına geliyor, umudunu bitir hayatına bak demenin neresi kırdı sızı
Madem bu kadar kırılgansınız ısrarla konusmak ıstedıgınız ama size Bı dk ayırmayan florte kırılın, hala arar mı demek yerine.
İyi geceler.

Uf özellikle kalbimi kırmak ister gibi cumlenızden sonrasını okumadım. Sizi tanımam etmem neden kalbinizi kırmak isteyim ki bana ne katkısı olacak? Susuyorsa bir insan istemiyordur iste, kendinizce bahane bulup gozunuzu telefondan ayırmayın diye bos umut mu vereyım sıze, aramazsan arar diyerek? Ozaman sevecek miydin yorumlarımı?
Susmak cevaptır susmus bu da istemedigi anlamına geliyor, umudunu bitir hayatına bak demenin neresi kırdı sızı
Madem bu kadar kırılgansınız ısrarla konusmak ıstedıgınız ama size Bı dk ayırmayan florte kırılın, hala arar mı demek yerine.
İyi geceler.
Bakın sizin düşünceniz değil uslübunuz beni kırdı.
Okumadığınız için anlamamanız normal, zaten okuduğunuz kısmı da anlamamışsınız. Kalbimi kırmak isteyebilirsiniz farkında olmadan, çünkü yaptığınız yorumlar içten içe egonuzu besleyecek tarzda , ya da üslubunuzda bir sıkıntı var. Ama bir sıkıntı var yani..
dediğim gibi sizin düşüncenizde olan bir çok üye vardı. Ama düşüncelerini normal bir şekilde ifade ettikleri için kırılmadım

Bakın sizin düşünceniz değil uslübunuz beni kırdı.
Okumadığınız için anlamamanız normal, zaten okuduğunuz kısmı da anlamamışsınız.
35 yasındayım dogdugumdan beri uslubum bu. kısıye göre sekıllenebılseydım herkesin en sevdıgı insan olurdum. Dedıgım gibi tanımadıgın insanın uslubuna kırılma hatta önemseme bile.
Reel hayatında kırdırma kendını kendı ıyılıgın ıcın.

35 yasındayım dogdugumdan beri uslubum bu. kısıye göre sekıllenebılseydım herkesin en sevdıgı insan olurdum. Dedıgım gibi tanımadıgın insanın uslubuna kırılma hatta önemseme bile.
Reel hayatında kırdırma kendını kendı ıyılıgın ıcın.
Gurursuz olduğunuz için sizi önemsememiş, daha napsın alnına dövme mi yaptırsın falan. Böyle konuşma hakkınız yok, bu üslupla da konuşamazsınız

belkide bu kadar ustelemeniz daha cok bunaltiyordur ben oyleyim mesela biri beni boyle inatla arasa buz gibi soguyorum
biraz zamana birakin birazda sakin olmaya çalışın dünyanin sonu degil onsuz kalmak veya sizi aramamasi

Siz ona yazdıkça aradıkça negatif etki yaratıyor haberiniz olsun.
Söliceğinizi söylemişsiniz, özürde dilemişsiniz,sevse çoktan dayanamaz cevap verirdi.
Kuş uçmuş canım.

Bitmesi önemli değil ama kafamda o kadar soru işareti kaldı ki. Sadece cevap almak istedim, tekrar barışmak değil. Arkadaşımdan aradım çünkü şunu soracaktım inadına mı yapıyorsun istemiyor musun, anlayıp önüme bakmak istiyorum. Öyle bir psikolojiye girdim ki daha fazla ne kadar düşeyim olumsuz birşey söylesin de bırakayım diye yaptım. Ama bana bunu bile söylemiyor

Adam daha ne desin acaba
Mesajına dönmüyor, arıyorsun açmıyor,başkasından aradığında bile konuşmuyor...
Bu adam size daha olumsuz ne diyebilir ki ?

Kafayı yemek üzereyim. Sakın bana gururdan da hayatta daha önemli şeyler olduğundan da bahsetmeyin. Nasıl bir psikolojide olduğumu anlatamam çünkü. Flört ettiğim biri vardı ve bir ay önce konuşmayı kestik. Ben bir anlık sinirle birdaha asla konuşmayalım vs dedim. O günden beri bana cevap vermiyor. Benim haklı olduğum yönler de vardı onunda. Sürekli düşünüyorum nerde hata yaptım diye.
düşünüp ona hak verdim ve özür diledim mesajlarımı okumadı bile. Sadece bir kez konuşmak istiyorum dedim, istemiyorsan da söyle beklemeyim dedim cevap vermedi. Cevap vermedikçe inadına mı yapıyor diye kendimi suçladım. İki gün önce arkadaşımdan aradım açtı. Şu an müsait değilim dedi gerçekten müsait değilim diye ekledi , yanlış anlama der gibi. Müsait olduğunda arar mısın dedim tamam ararım dedi. Aramadı, bende ağzıma geleni yazdım artık , konuşmak istemiyorsan bunu söyleyebilirsin, iki kelime söylemeni bekliyorum gibi gibi. Ve buna dahi cevap vermedi.
O böyle sustukça ben deliriyorum , sinir krizi geçiriyorum saçımı başımı yoluyorum. Bir ayda saçlarımda beyaz çıktı ilk defa. Nasıl kurtulucam ben bu halden nolur yardım edin.
istemiyor olabilir konuşmak zorunda da değiliz. Ama bir insan bu şekilde neden susar, acı çekmemden zevk mi alıyor. Resmen hasta oldum sürekli ağlıyorum, birşey söyleyin lütfen
Şu an sizi görünce hayatımdan çıkan insanların çaresizliğini gördüm ve sakın yanlış anlamayın sizinle hiçbir alakası yok ama nedense içimde garip ve psikopatça bi mutluluk oluştu. Demekki onlar da böyle deliriyorlarmış dedim :confused:

Şu an sizi görünce hayatımdan çıkan insanların çaresizliğini gördüm ve sakın yanlış anlamayın sizinle hiçbir alakası yok ama nedense içimde garip ve psikopatça bi mutluluk oluştu. Demekki onlar da böyle deliriyorlarmış dedim :confused:
Yok yanlış anlamadım. Düzgün bir şekilde çıkarsanız delirmezler ama böyle sessizce çıkmak cidden delirtiyor

Sizinle konuşursa tekrar sizi hayatına almış gibi olmak istemiyor olabilir. "Cevap vermediğim halde böyle, versem daha da çok yazacak" diye düşünebilir.

Ben normalde açık iletişimden yanayım, hemen her zaman sorun neyse konuşurum ama bazen mesela bazen abuk sabuk bir laftan ötürü kendi içimde bitiririm flörtü ama karşı tarafın bunu kabul etmeyeceğini veya anlamayacağını, uzatacağını düşünüyorsam söylemem, konuşmayı bitiririm. Karşı taraf makul bir insansa zaten anlar bittiğini. Bazı insanlara açıklama yapmak daha kötü oluyor çünkü.

Evet karşı taraftan net bir "bitti" açıklaması duymak istiyorsunuz ama karşı taraf bunu yapmıyor.
İnsanlar her zaman bizim istediğimiz gibi, bizi rahatlatacak şekilde davranmıyor. Bu adam da davranmıyor. Davranışlarıyla anlatıyor kendini ve davranışları çok net: bitti.

Kendini naza çekmek, sizi süründürmek, burnunuzu sürtmek falan değil adamın amacı. Gerçekten bitirmiş.

Yok yanlış anlamadım. Düzgün bir şekilde çıkarsanız delirmezler ama böyle sessizce çıkmak cidden delirtiyor
tamam ama zaten durduk yere yapmıyor insan bunu. Atıyorum o kişi bana kötü bişey yapıyor, üzüyor, kırıyor vs. kavga edilip aylınıyor bilmemne ben de bir daha muhattap olmuyorum. Ölüyorum dese bir tas su vermem öyle de inat bir insanımdır. Ve benim için tamamen bitmişse bu şekilde yaparım, değer verdiği birine zaten yapmaz kimse böyle :KK66:

tamam ama zaten durduk yere yapmıyor insan bunu. Atıyorum o kişi bana kötü bişey yapıyor, üzüyor, kırıyor vs. kavga edilip aylınıyor bilmemne ben de bir daha muhattap olmuyorum. Ölüyorum dese bir tas su vermem öyle de inat bir insanımdır. Ve benim için tamamen bitmişse bu şekilde yaparım, değer verdiği birine zaten yapmaz kimse böyle :KK66:
Siz kız olduğunuz için yaptığınızdan dolayı tebrik ediyorum 😂 birde biz kızlar genelde pişman olmuyoruz. Haklı olduğunuz için yapmışsınız.
Ama o geldiğinde bende aynısını ona yapıcam 🙏🏻

bence bıraz sen sus.
kardeşimden bızzat duydum uzun yazılan msjları okumadığını bır saat onu mu okucam boş boş konuşuyor işte demişti.tamam yazıp gonderıyordu msjı okumadan.

Back
X