Delirmek üzereyim.

Yok ben anlatamıyorum galiba. Şu söyledikleriniz kırıyor esas gururumu. Hayata küsmedim. Bir flört için hayata küsmedim. Daha önce bir çok ilişkim sevgilim oldu. Hayata küsecek olsam o zamanlarda küserdim. Sadece susması beni mahvetti. Bunu neden anlamıyorsunuz . Gurursuz demişsiniz de . Her dakika arayıp yalvarmadım . Bir ay boyunca bir defa aradım ve bir defa da özür dilediğim mesajı attım. Bu mu gurursuzluk ? En sonda dönmeyince içimden geleni yazayım bitsin istedim.
Olumsuz dahi bir cvap vermediği için, suçu kendimde aradım, asla konuşmayalım dediğim için mi böyle yapıyor, öyleyse affetsin istedim. Bilmem anlatabildim mi
Ben de senin gibiyim. Belirsizlik seni rahatsız etmiş, net bir şey duymak istemişsin ve muhatap alınmamak ağırına gitmiş. Yorumlara bakıyorum olumsuz genel olarak. Bu huyu atmamız lazım ben de cok rest cekip karşımdaki umursamayınca pesine düstüm 😞

tamam ama zaten durduk yere yapmıyor insan bunu. Atıyorum o kişi bana kötü bişey yapıyor, üzüyor, kırıyor vs. kavga edilip aylınıyor bilmemne ben de bir daha muhattap olmuyorum. Ölüyorum dese bir tas su vermem öyle de inat bir insanımdır. Ve benim için tamamen bitmişse bu şekilde yaparım, değer verdiği birine zaten yapmaz kimse böyle :KK66:
Bir müddet sonra aklınıza geliyor mu o kişi?

Ben de senin gibiyim. Belirsizlik seni rahatsız etmiş, net bir şey duymak istemişsin ve muhatap alınmamak ağırına gitmiş. Yorumlara bakıyorum olumsuz genel olarak. Bu huyu atmamız lazım ben de cok rest cekip karşımdaki umursamayınca pesine düstüm 😞
Restinizi gören kişi için sonradan peşine düşmenizin hiç değeri yok inanın ki. Hatta "hah işte döndü geldi" deniliyor genelde. Bazı erkekler de yapıyor bunu, "eh sen bilirsin" deyip gidiyorum. İki gün sonra "naber" mesajı gelince de sallamıyorum.

Rest çekmeden önce bir soluklanıp düşünmek lazım "ya restimi görürse" diye. Ben hiç hoşlanmıyorum mesela öyle rest çeken insanlardan.

Ha kişi gerçekten bir bağınız olan biri olur, mevzu önemli olur, tabii ki rest çekersiniz. Ama flörte, üç beş aylık sevgiliye eften püften konudan çekince olmuyor.

Bir arkadaşıma ciddi flörtü benim için rest çekmişti "o kızla görüşmeni istemiyorum" diye. Sonuçta iki yıl falan oldu arkadaşım bana takılıyor "senin yüzünden" diye. Arkadaşım kıza "sen bilirsin nasıl istersen" dedikten üç beş gün sonra kız tırıs tırıs geri yazmıştı, bizimki umursamadı.

Kesinlikle. Bana ders oldu, öyle ya da böyle rest çekmek yerine ben sessiz kalıp uzaklaşsam böyle olmazdı. Bir daha böyle yapmam sanırım kimseye

Restinizi gören kişi için sonradan peşine düşmenizin hiç değeri yok inanın ki. Hatta "hah işte döndü geldi" deniliyor genelde. Bazı erkekler de yapıyor bunu, "eh sen bilirsin" deyip gidiyorum. İki gün sonra "naber" mesajı gelince de sallamıyorum.

Rest çekmeden önce bir soluklanıp düşünmek lazım "ya restimi görürse" diye. Ben hiç hoşlanmıyorum mesela öyle rest çeken insanlardan.

Ha kişi gerçekten bir bağınız olan biri olur, mevzu önemli olur, tabii ki rest çekersiniz. Ama flörte, üç beş aylık sevgiliye eften püften konudan çekince olmuyor.

Bir arkadaşıma ciddi flörtü benim için rest çekmişti "o kızla görüşmeni istemiyorum" diye. Sonuçta iki yıl falan oldu arkadaşım bana takılıyor "senin yüzünden" diye. Arkadaşım kıza "sen bilirsin nasıl istersen" dedikten üç beş gün sonra kız tırıs tırıs geri yazmıştı, bizimki umursamadı.
Görüşünüze ve sizin gibi davrananlara saygı duyuyorum. Ben de bu huyumu sevmiyorum. Esnek bir insan olmadığım için o an karşılaştığım davranışı kabul etmeyeceğimi düşünüp rest çekiyorum. Karşımdaki gerçekten sevdiğim bir insansa sonra üzülmeye başlıyorum. Neden beni bu duruma getirdi veya neden kabul etti gitti diye düşünüyorum. Sevdiğim biri olduğu için de kaybetmek istemediğimden devam etmeye çalışıyorum. Ama karşıdaki için anlamı kalmamış oluyor doğal olarak. Şimdi karşıdaki bana, benim ona verdiğim kadar değer vermiyor diyebilir miyiz? Cevabı evet galiba ve bunu fark etmek de üzücü oluyor

[/Ama şöyle de birşey var. İnsan bi anlık sinirle ve kırgınlıkla söylenebilir. Hata olabilir, yanlış da olabilir. Ama kimse de durduk yere rest çekmez. Ya da böyle affedilmeyecek asla dönülmeyecek bir hata değil bence

Görüşünüze ve sizin gibi davrananlara saygı duyuyorum. Ben de bu huyumu sevmiyorum. Esnek bir insan olmadığım için o an karşılaştığım davranışı kabul etmeyeceğimi düşünüp rest çekiyorum. Karşımdaki gerçekten sevdiğim bir insansa sonra üzülmeye başlıyorum. Neden beni bu duruma getirdi veya neden kabul etti gitti diye düşünüyorum. Sevdiğim biri olduğu için de kaybetmek istemediğimden devam etmeye çalışıyorum. Ama karşıdaki için anlamı kalmamış oluyor doğal olarak. Şimdi karşıdaki bana, benim ona verdiğim kadar değer vermiyor diyebilir miyiz? Cevabı evet galiba ve bunu fark etmek de üzücü oluyor
Kesinlikle. Ben de bir anlık sinir ve üzüntüyle yapıyorum bunu. Evet doğru değil ama bu ihanet değil, hakaret değil. Bu kadar affedilmeyecek bir olay değil. Aynı şeyi biri bana yapsa böyle sert olmazdım en azından uyarırdım. Affedilmeyecek bir şey değil bence

Kafayı yemek üzereyim. Sakın bana gururdan da hayatta daha önemli şeyler olduğundan da bahsetmeyin. Nasıl bir psikolojide olduğumu anlatamam çünkü. Flört ettiğim biri vardı ve bir ay önce konuşmayı kestik. Ben bir anlık sinirle birdaha asla konuşmayalım vs dedim. O günden beri bana cevap vermiyor. Benim haklı olduğum yönler de vardı onunda. Sürekli düşünüyorum nerde hata yaptım diye.
düşünüp ona hak verdim ve özür diledim mesajlarımı okumadı bile. Sadece bir kez konuşmak istiyorum dedim, istemiyorsan da söyle beklemeyim dedim cevap vermedi. Cevap vermedikçe inadına mı yapıyor diye kendimi suçladım. İki gün önce arkadaşımdan aradım açtı. Şu an müsait değilim dedi gerçekten müsait değilim diye ekledi , yanlış anlama der gibi. Müsait olduğunda arar mısın dedim tamam ararım dedi. Aramadı, bende ağzıma geleni yazdım artık , konuşmak istemiyorsan bunu söyleyebilirsin, iki kelime söylemeni bekliyorum gibi gibi. Ve buna dahi cevap vermedi.
O böyle sustukça ben deliriyorum , sinir krizi geçiriyorum saçımı başımı yoluyorum. Bir ayda saçlarımda beyaz çıktı ilk defa. Nasıl kurtulucam ben bu halden nolur yardım edin.
istemiyor olabilir konuşmak zorunda da değiliz. Ama bir insan bu şekilde neden susar, acı çekmemden zevk mi alıyor. Resmen hasta oldum sürekli ağlıyorum, birşey söyleyin lütfen
Sen sessiz kalsaydin arardi sessizlik insani cildirtir bak seni cildirtmis simdi yapman gereken elini ayagini ondan cekmek ve sukunetle beklemek poposu inince gercekten sana karsi hisleri varsa arar yoksa zaten yapacak bir sey yok gecen zamanina yazik

Adam zaten bitirmiş, susmasi ondan. Ama insan olsa bunu size susarak değil, konuşarak soyleyebilirdi. Belli ki insanlıktan bı haber biri.

Kesinlikle. Ben de bir anlık sinir ve üzüntüyle yapıyorum bunu. Evet doğru değil ama bu ihanet değil, hakaret değil. Bu kadar affedilmeyecek bir olay değil. Aynı şeyi biri bana yapsa böyle sert olmazdım en azından uyarırdım. Affedilmeyecek bir şey değil bence
Benim düşünceme göre senin yaptığın eleştirilecek bir şey değil çünkü o an içinden yazmak veya aramak geldi, gururunu o insanın önünde koymayıp değer verdiğini gösterdin. O ise değer vermediğini gösterdi. İlerde senin aklında ‘ acaba konuşmayı denese miydim’ kalacağına, onun aklında ‘ keşke geri çevirmeseydim’ kalsın. Aklına gelirse tabi bunu da bilemiyoruz şu an

Sadece flört ettiğim biri hayatımdaki yerine, sıfatına bakmadan "bir daha asla konuşmayalım" dese ben de aynısını yapardım.
O telefon kapanır, bir daha da açılmaz.

Karşınızdaki insanı kaybetmek istemiyordunuz madem, ona göre davranmalıydınız. Üstelik hatanın büyüğü sizdeymiş.
"Rest çekersem geri adım atar" dediniz sanırım ama öyle olmamış.

Bundan sonra ne arayın ne mesaj atın.
Görüşmek istemiyor belli ki. Bunu göstermek için de her şeyi yapmış. İlla açık açık söylemesi gerekmiyor.

Bir müddet sonra aklınıza geliyor mu o kişi?
yoo açıkçası gelmiyor bu karakter meselesi bence 9 yıllık ilişkimi bu şekilde bitirdim mesela (son yılı evliydik) , bi kez bile arkama bakmadım, pişman olmadım. Biz kadınlar bence ayrıldıktan sonra değil de ilişkinin içinde acı çekiyoruz genelde, olur du olmazdı diye diye son noktaya kadar direniyoruz sonra da böyle oluyor ;) Ha bu arada 5 yıldır tekrar evliyim bir başkasıyla, geçmişe ait anılar tabiki tamamen silinmez ama ne bi duygum ne de acı çektiğim hiç olmadı.

yoo açıkçası gelmiyor bu karakter meselesi bence 9 yıllık ilişkimi bu şekilde bitirdim mesela (son yılı evliydik) , bi kez bile arkama bakmadım, pişman olmadım. Biz kadınlar bence ayrıldıktan sonra değil de ilişkinin içinde acı çekiyoruz genelde, olur du olmazdı diye diye son noktaya kadar direniyoruz sonra da böyle oluyor :KK66: Ha bu arada 5 yıldır tekrar evliyim bir başkasıyla, geçmişe ait anılar tabiki tamamen silinmez ama ne bi duygum ne de acı çektiğim hiç olmadı.
Anladığım kadarıyla ilişkinizde karşı taraf kusurluymuş, siz de tamamen bitirip arkanıza bakmamışsınız. Bir de hem kusurlu olup hem de tekrar konuşma teklifini kabul etmeyenler var. Hatalarını geç mi anlıyorlar veya rest çekilmek çok mu üzüyor bilemiyorum

Sen sessiz kalsaydin arardi sessizlik insani cildirtir bak seni cildirtmis simdi yapman gereken elini ayagini ondan cekmek ve sukunetle beklemek poposu inince gercekten sana karsi hisleri varsa arar yoksa zaten yapacak bir sey yok gecen zamanina yazik
Zaten bundan sonra tamamen susucam buna yemin ettim. Ölüceğimi bilsem yazmam, ki dün içimdekileri yazınca baya rahatladım.
Geleceğini düşünüyorum, hatta eminim. Çünkü hissettiğim her şey çıkıyor. Hisleri olduğunu düşüneceğim çok şey yaptı. Bu yaptıklarım soğutmuş bile olsa, ne kadar iyi niyetli olduğumu karakterimi çok sevdiğini söylemişti. Her anlamda benimle olmaktan mutluydu.
Sırf bunlar için bile eğer sessiz kalırsam gelir. Ama tabiki gelirse bile ben sonsuza denk susacağım. Hatta buraya yazarım 😂

yoo açıkçası gelmiyor bu karakter meselesi bence 9 yıllık ilişkimi bu şekilde bitirdim mesela (son yılı evliydik) , bi kez bile arkama bakmadım, pişman olmadım. Biz kadınlar bence ayrıldıktan sonra değil de ilişkinin içinde acı çekiyoruz genelde, olur du olmazdı diye diye son noktaya kadar direniyoruz sonra da böyle oluyor ;) Ha bu arada 5 yıldır tekrar evliyim bir başkasıyla, geçmişe ait anılar tabiki tamamen silinmez ama ne bi duygum ne de acı çektiğim hiç olmadı.
Ama şu da var. Erkekler ve kızlar için olay farklı. Ben de istemediğim birine asla geri dönmedim. Ama tanıdığım bütün erkekler ben de bitirsem, onlar da bitirseler, ben de üzsem onlar da üzse hepsi de bir gün geri geldi.

Benim düşünceme göre senin yaptığın eleştirilecek bir şey değil çünkü o an içinden yazmak veya aramak geldi, gururunu o insanın önünde koymayıp değer verdiğini gösterdin. O ise değer vermediğini gösterdi. İlerde senin aklında ‘ acaba konuşmayı denese miydim’ kalacağına, onun aklında ‘ keşke geri çevirmeseydim’ kalsın. Aklına gelirse tabi bunu da bilemiyoruz şu an
Haklısınız . Belki biraz gururum kırıldı ama aklımda kalmayacak. Ki her dakika arayıp yalvarmadım, bir kaç defa şansımı denedim. Affedilmeyecek bir şey yapmadım.
Aklına geleceğinden eminim, ama ben gerçekten tamamen sildim. Dün son oldu benim için. Şimdi de benim susma zamanım

Sadece flört ettiğim biri hayatımdaki yerine, sıfatına bakmadan "bir daha asla konuşmayalım" dese ben de aynısını yapardım.
O telefon kapanır, bir daha da açılmaz.

Karşınızdaki insanı kaybetmek istemiyordunuz madem, ona göre davranmalıydınız. Üstelik hatanın büyüğü sizdeymiş.
"Rest çekersem geri adım atar" dediniz sanırım ama öyle olmamış.

Bundan sonra ne arayın ne mesaj atın.
Görüşmek istemiyor belli ki. Bunu göstermek için de her şeyi yapmış. İlla açık açık söylemesi gerekmiyor.
O taraftan bakınca öyle evet, ama flört etmek de bir şeydir. O kadar güzel vakit geçiriyoruz. Onca fedakarlık yapıyoruz. Karşılığında kırıcı bir tavır görüyorum, hiç beklemediğim bir anda. Evet haklı sebepleri vardı ama o an niyetim rest çekip düzelmesini beklemek değil, önüme bakmaktı. Daha sonra onu haklı buldum, bazı şeyleri düşündükçe gördüm ve pişman oldum. O kadar büyük bir hata değil bence. Ya da ben artık istemiyorum o lafı etmeyecektin bile diyebilirdi. Her neyse, hata da yaptıysam ben elimden geleni yaptım düzeltmek için. O yüzden içim rahat

Kafayı yemek üzereyim. Sakın bana gururdan da hayatta daha önemli şeyler olduğundan da bahsetmeyin. Nasıl bir psikolojide olduğumu anlatamam çünkü. Flört ettiğim biri vardı ve bir ay önce konuşmayı kestik. Ben bir anlık sinirle birdaha asla konuşmayalım vs dedim. O günden beri bana cevap vermiyor. Benim haklı olduğum yönler de vardı onunda. Sürekli düşünüyorum nerde hata yaptım diye.
düşünüp ona hak verdim ve özür diledim mesajlarımı okumadı bile. Sadece bir kez konuşmak istiyorum dedim, istemiyorsan da söyle beklemeyim dedim cevap vermedi. Cevap vermedikçe inadına mı yapıyor diye kendimi suçladım. İki gün önce arkadaşımdan aradım açtı. Şu an müsait değilim dedi gerçekten müsait değilim diye ekledi , yanlış anlama der gibi. Müsait olduğunda arar mısın dedim tamam ararım dedi. Aramadı, bende ağzıma geleni yazdım artık , konuşmak istemiyorsan bunu söyleyebilirsin, iki kelime söylemeni bekliyorum gibi gibi. Ve buna dahi cevap vermedi.
O böyle sustukça ben deliriyorum , sinir krizi geçiriyorum saçımı başımı yoluyorum. Bir ayda saçlarımda beyaz çıktı ilk defa. Nasıl kurtulucam ben bu halden nolur yardım edin.
istemiyor olabilir konuşmak zorunda da değiliz. Ama bir insan bu şekilde neden susar, acı çekmemden zevk mi alıyor. Resmen hasta oldum sürekli ağlıyorum, birşey söyleyin lütfen
Merhaba, bende 6 aylık bir ilişkimde aynı şeyi yaşamıştım yaşamış olduğumuz bir tartışma sonunda madem öyle artık konuşmayalım oz aman dediğimde tamam demişti ve sonra ben haksızlık yapıp olayı cok mu buyuttum aacba dıyerek tekrar yazmıştım ama görüldü bile atmadı mesajlarıma sonra ben kendı tlfnumdan aradım cok ıyı hatırlıyorum 2 hafta sonra ve bana müsait olmadığını söylemişti aynı şekilde sadece bir cevap bekliyorum çokmu zor 2 dakikanı ayırıp cevap yazabilirsin demiştim tamam aricam ben seni dedi ve hiç aramadı. demem o ki, bırak ne hali varsa görsün evet zor bılyıorum bende o donemde cok takıntı yapmıştım ama kendıne yapıyorsun en arıyor ne mesaj atıyor ne umrudna oluyor sonra ogrenıyorsunkı sen onun ıcın düşünüp çıldırırken o başkasıyla çooktan konşup görüşmeye başlamış bile.

Ama şu da var. Erkekler ve kızlar için olay farklı. Ben de istemediğim birine asla geri dönmedim. Ama tanıdığım bütün erkekler ben de bitirsem, onlar da bitirseler, ben de üzsem onlar da üzse hepsi de bir gün geri geldi.
Ya çocuğu terketmişsin.Dönerse gurursuz olurdu Zaten.Ayrıca sen sevmiyorsun.Takıntı hastalığı var sende .Ego da olabilir.Nasıl geri dönmez gibisinden.Velhasıl kelam o yokmuş gibi davran.Unut.Bitir.Öldü farzet.Helva kavur dağıt.Sorana eski flörtüm için de.Kalbimizde ölenlerin günahını allah affetsin de.Daha da fazla uzatma.

Back
X