Delirmek üzereyim.

Hiç gülesim yoktu 🤭
Hem siz yol verin sonrada geri gel diye bekleyin bumerang mı bu at geri gelsin .
Takıntı yapmayın. Başka oyuncak bulun zira saç beyazlarsa boyası vs bir sürü para. Başka şeye harcayın enerjinizi :KK66:
Sinirle onu söylemiş olamaz mıyım. Bunu belirttim. Oyuncak falan aramıyorum ama anlamanızı beklemiyorum zaten

Daha 1ay konuşmuşken böyle yapman hiçbir şeyi uzun vadede yoluna koymaz.. Konuşmak istemiyoruma geldiyse durum illaki bir sebebi vardır can sıkıcı. O yüzden aramamak sakin kalmak en doğru şey olur önce kendin için.

Hırs,ego ne arasan var sizde. Ben olsam ben de kaçarım. Sakin olun,flört ettiniz diye kapına köle olacak değil ya,hoşuna gitmeyen şeyler olmuş bitmiş.
Ben anlatamıyorum galiba. Kimseden kapıma köle olmasını beklemedim. Sadece iki kelime istedim bunu söyleyerek belirtmek çok mu zor. Psikolojide susmanın karşı tarafı nasıl etkileyeceğini bir araştırmanızı dilerm. Ben hiç bir ilişkimde kendimi böyle yıpratmadım. Demek ki elimde değil. Böyle susması kendime sorgulatır hale geldi. O kadar güzel başlamıştı ki bir anda tersine döndü sadece nedenini bilmek istedim. Cevap alamadıkça da böyle oldum. Sandığınız gibi egolu bir insan değilim

Ya benzer bir durumum oldu, 1kere cevap verseydim biliyorum ki gözünde düşecektim, gözünde düşmemek için cevap vermedim 🙈 biraz ego meselesi, şimdi sorsanız hala ben onda farklıyımdır 🙈 bu yüzden uzatmayın, hatta başka bir yerlerden görme durumu varsa hayatınızı normal idame ettiğinizi gösterin derim

Birincisi aramiyorsa kafasinda bitirmis demektir. Aylar sonra ararsa eger bosta kaldigi icin ariyor demektir. Cunku erkekler bosta kalinca eskiye sarar. Baska birini bulunca da tekrar gider.
Ikincisi kafandaki sorulara cevap bulsan ya da bulmasan da sonuc degismeyecek. O yuzden sorulari bir kenara atmalisin.
Ucuncusu birinin uzerine cok dusersen uzaklasir, kendini bulunmaz hint kumasi sanar, totosu kalkar. Kacan hep kovalanir. Sen kafandaki sorular icin arayip mesaj atsan da onun gozunde uzerine cok dustun olarak gorunuyorsun. O da kaciyor, kendini bulunmaz zannettigi icin egosu sistikce sisiyor. Onun egosu sistikce sen daha cok uzerine dusup aramak istiyorsun. Bu donguyu kirman lazim. Birak kalkik totosu bir yere otursun, arama. Yapilacak tek sey aramaman ve senin de bittigini kabul etmen.
Sacini basini agartacak biri degil. Yazik kendini hirpaladigina degmez. Birak sorularin sende kalsin. O ne dusunurse dusunsun. Sisirme sunun egosunu.

Bitmesi önemli değil ama kafamda o kadar soru işareti kaldı ki. Sadece cevap almak istedim, tekrar barışmak değil. Arkadaşımdan aradım çünkü şunu soracaktım inadına mı yapıyorsun istemiyor musun, anlayıp önüme bakmak istiyorum. Öyle bir psikolojiye girdim ki daha fazla ne kadar düşeyim olumsuz birşey söylesin de bırakayım diye yaptım. Ama bana bunu bile söylemiyor
Adam çözmüş sizi egosunu tatmin ediyor

Kafayı yemek üzereyim. Sakın bana gururdan da hayatta daha önemli şeyler olduğundan da bahsetmeyin. Nasıl bir psikolojide olduğumu anlatamam çünkü. Flört ettiğim biri vardı ve bir ay önce konuşmayı kestik. Ben bir anlık sinirle birdaha asla konuşmayalım vs dedim. O günden beri bana cevap vermiyor. Benim haklı olduğum yönler de vardı onunda. Sürekli düşünüyorum nerde hata yaptım diye.
düşünüp ona hak verdim ve özür diledim mesajlarımı okumadı bile. Sadece bir kez konuşmak istiyorum dedim, istemiyorsan da söyle beklemeyim dedim cevap vermedi. Cevap vermedikçe inadına mı yapıyor diye kendimi suçladım. İki gün önce arkadaşımdan aradım açtı. Şu an müsait değilim dedi gerçekten müsait değilim diye ekledi , yanlış anlama der gibi. Müsait olduğunda arar mısın dedim tamam ararım dedi. Aramadı, bende ağzıma geleni yazdım artık , konuşmak istemiyorsan bunu söyleyebilirsin, iki kelime söylemeni bekliyorum gibi gibi. Ve buna dahi cevap vermedi.
O böyle sustukça ben deliriyorum , sinir krizi geçiriyorum saçımı başımı yoluyorum. Bir ayda saçlarımda beyaz çıktı ilk defa. Nasıl kurtulucam ben bu halden nolur yardım edin.
istemiyor olabilir konuşmak zorunda da değiliz. Ama bir insan bu şekilde neden susar, acı çekmemden zevk mi alıyor. Resmen hasta oldum sürekli ağlıyorum, birşey söyleyin lütfen
Kaçan kovalanir herzaman yılların taktigi

Ben anlatamıyorum galiba. Kimseden kapıma köle olmasını beklemedim. Sadece iki kelime istedim bunu söyleyerek belirtmek çok mu zor. Psikolojide susmanın karşı tarafı nasıl etkileyeceğini bir araştırmanızı dilerm. Ben hiç bir ilişkimde kendimi böyle yıpratmadım. Demek ki elimde değil. Böyle susması kendime sorgulatır hale geldi. O kadar güzel başlamıştı ki bir anda tersine döndü sadece nedenini bilmek istedim. Cevap alamadıkça da böyle oldum. Sandığınız gibi egolu bir insan değilim
O zaman şöyle dene bir de git kapisina dayan yakasından tut iki kelime et adam de ve sars belki birşey söyler.
Anlamadığımız kısım şu bence adam hayatina devam ediyor bittiyse bitmiştir önüne bakiyor bence sizde saç baş yolmayi birakip önünüze bakın.

Peki elinize ne geçti. Yanlış anlamayın insan bunu neden yapar karşındakine anlamıyorum

Elime "bir daha asla konuşmayalım" diyebilecek kadar beni gözden çıkaran, fevri, ani kararlar veren, dilinin ayarı olmayan insanlara emek harcamamam geçti sevgili arkadaşım. Lütfen siz de beni yanlış anlamayın. Ben mesela değer verdiğim bir insana, sevgili ya da arkadaş, bir daha konuşmayalım dediysem gerçekten de aramaya sormaya yüzüm olmaz. Bence şu saatten sonra daha da inadını beslemeyin arkadaşınızın. Belki de çok kırılmıştır. Siz üzerinize düşeni yapmışsınız. Bırakın o da içsel muhasebesini yapsın, artıları eksileri düşünsün. Sizi anlar pişmanlığınıza inanırsa mutlaka sizi arayacaktır.

Konuşmayalım demişsiniz derken düşündeydiniz, dedikten sonra özür dinlemeniz saçma olmuş.
Cevap vermedikçe sizin delirdiğinizi biliyor ki yapıyor. Siz inatla kafamda soru işaretleri var konuşmak istiyorum diyorsunuz. Ne konuşacaksınız ki bitmiş. Nasıl bittiği kimin haklı olup kimin haksız olduğu önemli değil. Olmamış. Bırakın olduğu gibi kalsın. Kurcalamayın. Konuşmak istemiyorsan söyle demişsiniz adam zaten size cevap vermeyerek konuşmak istemediğini belli etmiş. Daha ısrar etmeyin lütfen.

Elime "bir daha asla konuşmayalım" diyebilecek kadar beni gözden çıkaran, fevri, ani kararlar veren, dilinin ayarı olmayan insanlara emek harcamamam geçti sevgili arkadaşım. Lütfen siz de beni yanlış anlamayın. Ben mesela değer verdiğim bir insana, sevgili ya da arkadaş, bir daha konuşmayalım dediysem gerçekten de aramaya sormaya yüzüm olmaz. Bence şu saatten sonra daha da inadını beslemeyin arkadaşınızın. Belki de çok kırılmıştır. Siz üzerinize düşeni yapmışsınız. Bırakın o da içsel muhasebesini yapsın, artıları eksileri düşünsün. Sizi anlar pişmanlığınıza inanırsa mutlaka sizi arayacaktır.
Merhaba size özelden yazmaya çalıştım ama yazamadım, bir şey sormak istiyorum. Yazabilir misiniz)

Kendinize acı çektirmekten neden haz duyuyorsunuz? Adam cevap vermekten aciz, yüz verip egosunu arşa değdirmeyin şöylelerini..

‘Neden yazmadı, neden dönmedi, neden aramadı?’ soruları sıklıkla soruluyorsa o ilişki acı veriyor demektir. Kendinize bunu yapmayın.1 ayda saç beyazlaması falan fazla dramatize değil mi?

Uff nefret ederim.boyle insanlardan, aramiycaksan ariycam deme niye salak salak çocuk gibi davranıyorsun yani. Aramiycam konusmak istemiyorum de olsun bitsin. Anlıyorum sizi çok gıcık bı durum içinde bulunduğunuz. Valla.ne yapın edin bidaha aramayın da yazmayın da. Karşınızda yetişkin bı insan yok çünkü

Adamı rahat bırakın, en azından şimdi konuşmak istemiyor işte. Sizin isteğinize gıre davranmak istemiyor belli ki. Konuşmayalım deyince konuşmayacak, arayıp konuşalım deyince konuşacak. Kukla mı bu? Rahat bırakın bence..

Bir daha asla konuşmayalım diyen de sensin.. ona ulaşmak için can cekişende sensin.. bu ne yaman çelişki??

Back
X