- Konu Sahibi hircinmenekse
Arkadaslar Ben babami 16 yasinda olan.... uvey annemin ablasinin kiziyla... mesajlasmalarini yakaladim resmen liseli asiklar gibiler gizli gizli kizi okuldan almaya gidiyo hergun bize de Ise gidiyorum diye yalan soyluyo babam Ise 50 yasinda.. Uvey annemde biliyo o da gordu her smsi kiza yeni hat ve Telefon almis... Ne yapacagimi sasirmis durumdayim 3 gun oldu ogreneli ve hic birsey yapmadan böyle oturmak deli ediyo beni ne yapacagim Ben bunu durdurmam lazim uvey annem perisan durumda kendini ama nasil tutuyo hayretler icinde kaldim... Hic bisey yokmus gibi davraniyo sok icinde oldugu belli... Ben artik onunla ayni evde yuz yuze bakmak bile istemiyorum... Benim babam böyle biseyi nasil yapar.... Tamam Hadi uvey annemle sorunlari var anlasamiyolar herseyin farkindayim fakat 16 yasinda bi cocuk Ya ne istiyosun ondan hayalleriyle oynuyo resmen delirmek uzereyim fikirlerinize ihtiyacim var...
bu arada kizin 20 yasinda olan ablasi Ile konustum herseyi anlatmadim sadece yanlis hayalllere kapilmasin daha cok genc dedim dogruyu yanlisi bilemeyecek bi yasta sen Konus onunla biraz mesefa koysun dedim teyzesinin bildigini soylemedim bakalim konusacak ama benim acikcasi pek umudum yok...
aklimdan gecen Ise bi dahaki bulusma sanirim pazartesi olur... Okulun onune gidip onlari orda yakalamak babamla konusmak ve sonrasinda kendime yeni bi yol cizmek uvey annemin bosanacagini sanmiyorum cesareti yok cunku o cocuklarin duzenini bozmak istemiyo daha cok kucukler ve babama ihtiyaclari var ama Ben bu sekilde bisey yok gibi devam edemem
bu arada kizin 20 yasinda olan ablasi Ile konustum herseyi anlatmadim sadece yanlis hayalllere kapilmasin daha cok genc dedim dogruyu yanlisi bilemeyecek bi yasta sen Konus onunla biraz mesefa koysun dedim teyzesinin bildigini soylemedim bakalim konusacak ama benim acikcasi pek umudum yok...
aklimdan gecen Ise bi dahaki bulusma sanirim pazartesi olur... Okulun onune gidip onlari orda yakalamak babamla konusmak ve sonrasinda kendime yeni bi yol cizmek uvey annemin bosanacagini sanmiyorum cesareti yok cunku o cocuklarin duzenini bozmak istemiyo daha cok kucukler ve babama ihtiyaclari var ama Ben bu sekilde bisey yok gibi devam edemem
Son düzenleme: