- 13 Kasım 2009
- 2.281
- 8
- 158
- Konu Sahibi hircinmenekse
İNanamıyorum, sanırım yapıcak bişey kalmamış sizin için, sadece kızı korkutabilirsiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İNanamıyorum, sanırım yapıcak bişey kalmamış sizin için, sadece kızı korkutabilirsiniz.
benim korkum daha ileri gitmelerihatta kizi alip kacmasi... Ne dusunecegimi hic bi sekilde bilmiyorum
o zaman kendi kaşınmış olur, koskoca adam nasıl göze alabiliyor anlamıyorum. kızların bi menfaati olabilir mi para gibi mesela, yani eğer ablası biliyorsa siz konuşmadan önce.
SAdece tehdit edebilirsniz başka elden ne gelir bilemiyorum çok zor bi durum ya
kızın babasıyla konuşun bence ama öncelikle kendinize bir yer hazırlayın ve adresinizi kimseye vermeyin
söylemezseniz bu iş bitmez.söylerseniz babanız size zarar verebilir.lütfen dikatli olun.bu işler acığa çıkmasın diye
evladını,eşini öldürenler gördük.kız büyük olsaydı karışmayın derdim ama çok küçük...zor bir durum Allah yardımcınız olsun
evet bende bunu dusundum babam Hep isteddiklerimizi alir hayatimiza karismaz filan Yani onlara göre cok serbest bi hayatimiz var onlarda Tam zitti baskici bi baba istedikleri hic biseyi alamiyolar ilgi yok filan.. Hadi kizi anliyorum bi Telefon biraz gezme istediklerini alma falan filan kanar da bizimki hangi akla hizmet ediyo onu cozebilmis degilim... Bu ne ki askmi Yani ask bu kadarmi cirkin bu kadar mi basit... Ya gorseniz cocuk Ya bi cekicilik yok herhangi bi kadinlik genc kizlik yok Ya 12 yasinda kucucuk bi cocuk gibi... Inanamadim basta dedim yok Ya babam cok iyi kalplidir onlari sevindirmek hosuna gidiyo baba sevgisi gormemisler bizim cocuklugumuz aklina geliyo ondan bu kadar ilgi ama o mesajlari gunlerdir tekrar tekrar okuyorum okuyorum diyorum kesin Ben yanlis anliyorum yok bi aciklamasi yok Ben yanlis anlamiyorum... 10 kere delirene kadar okudum tekrar tekrar okudum resmen iki liseli masum asik gibi baska bisey cikaramadim cikmiyo arkadasima okuttum utandim ama dedim Ben mi abartiyorum yok abartmiyorum... Sonra Telefon bende iken babamdan iki sms daha geldi askim seni daha cok seviyorum... Askim yarin kacta cikiyosan Haber ver diye... Yok Yani abarttigim bisey yok delirmedim de hersey apacik ortada
bende babanızınn aklından geçenleri merak ediyorum nasıl bi psikoloji ufacık çocuğa nasıl bu gözle bakılabilir herşeyi geçtim kızıyla böyle bişey için yüzleşiyo ve gayet rahat gerçekten insan şaşıp kalıyo.
HAdi kızlar para için diyelimde yanyanayken nasıl olduklarınıda merak ediyorum ben el ele falan mı geziyolar ki ya ciidden insan kafayı yer. Böyle bişeyde tek başınıza yetermisniz bilmiyorum. Tedavilik bi durum var bence ortada resmen
bugün tekip edeceğini söylemiştin kızın okuluna gidecekmisin?
senin yerinde olsam sessizce takip eder basardım ikisini, tükürürdüm suratlarına...
ben sana bişey diyim mi canım, bu kız temiz bi dayağı hakediyor...eşşek kadar adamın yuvasını yıkmaya ne hakkı var...boyundan büyük işlere kalkışıyor...saçlarını yolacan valla böylelerinin...okadar tehdite şantaja hala akıllanmıyor...valla üvey annene yazık, sana yazık...git konuş babasıyla, görsün hanyayı konyayı..msjları delilleri göster..
sizin yuva yıkılacağına, babası temiz bi dayak çeksin de aklı başına gelsin, edepsizin..50 yaşında adamda ne bulursun...
Arkadaslar Ben babami 16 yasinda olan.... uvey annemin ablasinin kiziyla... mesajlasmalarini yakaladim resmen liseli asiklar gibiler gizli gizli kizi okuldan almaya gidiyo hergun bize de Ise gidiyorum diye yalan soyluyo babam Ise 50 yasinda.. Uvey annemde biliyo o da gordu her smsi kiza yeni hat ve Telefon almis... Ne yapacagimi sasirmis durumdayim 3 gun oldu ogreneli ve hic birsey yapmadan böyle oturmak deli ediyo beni ne yapacagim Ben bunu durdurmam lazim uvey annem perisan durumda kendini ama nasil tutuyo hayretler icinde kaldim... Hic bisey yokmus gibi davraniyo sok icinde oldugu belli... Ben artik onunla ayni evde yuz yuze bakmak bile istemiyorum... Benim babam böyle biseyi nasil yapar.... Tamam Hadi uvey annemle sorunlari var anlasamiyolar herseyin farkindayim fakat 16 yasinda bi cocuk Ya ne istiyosun ondan hayalleriyle oynuyo resmen delirmek uzereyim fikirlerinize ihtiyacim var...
bu arada kizin 20 yasinda olan ablasi Ile konustum herseyi anlatmadim sadece yanlis hayalllere kapilmasin daha cok genc dedim dogruyu yanlisi bilemeyecek bi yasta sen Konus onunla biraz mesefa koysun dedim teyzesinin bildigini soylemedim bakalim konusacak ama benim acikcasi pek umudum yok...
aklimdan gecen Ise bi dahaki bulusma sanirim pazartesi olur... Okulun onune gidip onlari orda yakalamak babamla konusmak ve sonrasinda kendime yeni bi yol cizmek uvey annemin bosanacagini sanmiyorum cesareti yok cunku o cocuklarin duzenini bozmak istemiyo daha cok kucukler ve babama ihtiyaclari var ama Ben bu sekilde bisey yok gibi devam edemem
ne diyeyimki bilemedim.benim annem vefat etti babam beyin kanaması geçirdi kendisi normal davranmıyor çoğu şeyi artık bilinçli mi yapıyor eskidende içinde vardı da bizmi farketmiyorduk bilmiyorum.abuk subuk davranışlar.kadın kıyafetleri giyip fotoğraf çektirip internete koymalar, erkeklerle yada kadınlarla yazışmalar.geçen sene Kur'an kursunda hoca olan babasını da babam tanıyor kız arkadaşıma özel mesajlar atmış yerin dibine girdim.bu arada babamda 65 yaşında.ne mi yaptım aradım arkadaşımı özürdiledim dedim babam artık normal değil bunu böyle bil zaten kızda çok rahatsız oldu benim psikolojim bozuldu.sana tavsiyem okuluna bir şekilde devam etmen ve biran önce bitirip kendi ayakların üstünde durman.geçen sene antidepresan kullandım eğer seni çok etkiliyorsa sağlığını etkiliyorsa bir dr a danışman.hoş ben kullandım faydasını gördüm.babamı da psikiyatra götürdük ama sevgili babam dr görünce birden kendine güç kuvvet kendini ispatlama çabası geliyor.herşeyi hatırlıyor doktorun yanında ben sağlıklıyım havaları.ne söyleyeceğimi de bilemiyorum kelin ilacı olsa misali... Allah yardımcın olsun canım
bence bu işi bitirecek kişi baban. o biraz 50 yaş erkeklerin girdiği bunalıma girmiş olayların farkında değil. babanı yarglşamadan onu kızdırmadan doğru düşündürmeye çalış. mesela o kızın babasının seninle ya da başka kız kardeşin varsa onunla ilişki kurmasına gönlü razı olurmu sor. o kızın da ergenlik boşluğunda olduğunu bir kaç sene sonra yaptıklarına pişman olacağını kızın ailesinin haberi olmadan ayrılmasını bu işi bitirmesini isteyebilirsin. çok zor durum gerçekten. allah sabır ve kolaylık versin bencede bu işi çözecek kişi sensin üvey annende konuşabilir tüm sorumluluğu sana atmamalı. ben olsam konuşurdum babamla. aranız ne derece iyi bilmiyorum ama açık açık onu yargılamadan konuş. bu olay duyulursa insanların sana nasıl bakacaklarını bir düşün de. babanla olmuyosa kızla konuş annene babana söylerim diye tehdit edersen belki alakasını keser. bilmiyorum benim aklıma bunlar geliyor. inşallah tez zamanda atlatırsın.
oncelikle yorumun icin tesekkurler canm bunlarin cogunu yaptim zaten kizla konustum birazcik kendimi onun yerine koyarak birazcikta tehdit ederek bu olaya bi son vermesini yoksa kendisinin zararli cikacagini anlattim... Ayni gunun aksami babamla da konustum ama öyle bi rahat oturdu ki karsimda Ben soka girdim zaten Ben yanlis yere cekiyomusum smslerde bisey yokmus.... Bugun uvey anneme ortada buyuteleck bisey olmadigina ikna etmeye calismis fakat bi ton yalan soylemis arada... Ve beni suclamis.. Uvey annem yarin yegeni Ile tekrar konusacak bende olacagim yaninda... Birde kiz Sabah babami aramis anlatmis galiba ve artik gorusmeyelim demis... O da Ben herseyi halledecegim diye cevap vermis... Ben hic biseye anlam veremiyorum artik yarin kizla tekrar konusacagim bu ne demek anlatsin bana bi kendimi salak yerine koymaya basladim babamin tavrindan sonra mesejlari sabaha kadar tekrar tekrar okudum Ben mi yanlis anliyorum aceba diye ama yok Yani ayni sonuc bakalim cocuk yarin ne anlatacak... Ona göre bende tehditin dozunu biraz abartacagim...