Merhaba kizlar..ailemle aram cok kotu ufacik sorunlardan cok buyuk kavgalar cikiyo ..aksam benden kucuk kardesimle kavga ettik bana vuracakti bende asildim cekilmesi icin derken tisortu yirtildi.abimde surekli sahurda dalga gecer gibi bu konuyu acti .sonra kucuk kardesim bana kufretti herkes duymuyomus gibi yapti tabi .bende sus koca burun dedim zoruna gitmis .inanir misin 13 yasindaki kardesim beni dovdu herkes izledi. abim lavabodaydi cikti bide ondan dayak yedim .sacimdan tutup yerde surukledi git bu evden kurtulalim senden dedi .iste o surekli annem bitanedir diye bahsettigim kadin derdin ne koca buldun ondan boyle yapiyon dimi diyo. abim evlende kurtulalim dedi bnde ona ben sen gibi evlilik meraklisi degilim dedim agzima geleni saydim .ezan vakti hepsine beddua ettim .beddua ettigm icin pismanim tovbe ediyorum ama gercekten cok kotuyum sanki gunlerdir ustumde bisey var herkes benle ugrasiyo. boyle dayak dayak nereye kadar evlenmek istemedigimi okuyacam diye her zaman soylememe ragmen sanki sevdigim varmis da evlenmek icin sorun cikartiyomus gibi oluyorum .ne yapicam ben acaba yarin kimse gormeden ciksam aksam eve gelsem belki biraz da olsa duzelirler mi kaybetme korkusu olursa.? Yorumlarinizi eksik etmeyin bi akil verin lutfen..
Son düzenleme: