- 28 Mart 2016
- 27
- 4
- 6
- 31
- Konu Sahibi eeelifffay
-
o şuan bi cafede çalışıyor ve kendi cafe tarzı bi yer açıp işleticek ben bi şirkette yönetici asistanlığı yapıyorum .23 yaşındayım oda iki gün sonra 25 olacako ne iş yapıyor, siz ne iş yapıyosunuz? yaşlar kaç? nedne aynı binada yaşayacaksınız?
Bana tehdit olayları saçma geldi açıkçası.
Neticede zaten ciddi düşünülen bir ilişki söz konusu.
Uzatmayın karşı tarafı da iyice üzmeyin
o şuan bi cafede çalışıyor ve kendi cafe tarzı bi yer açıp işleticek ben bi şirkette yönetici asistanlığı yapıyorum .23 yaşındayım oda iki gün sonra 25 olacak
ciddi düşünülüyo evet ama işte bi yanda aile bi yanda sevdiğin olunca karar vermek zor oluyor
saçma sapan konuşma, ne demek babama kavuşmak tek çare?
sen dünyanın sıkıntılarına dertlerine katlanamıyorken, intiharın vereceği ızdıraba nasıl katlanacaksın?
ilk önce bu düşünceleri at kafandan, çünkü sonrası pişmanlık...
sonra silkelen kendine gel. madem sevdiğin adam tek tesellin hayatta, o zaman ona sırt çevirme...
ailen eğer sırf maddiyattan vs böyle düşünüyorsa o zaman haksızlar... yazık etmişler size...
sen kendini öldürünce babana kavuşacağını mı sanıyorsun?
bu kadar sert girmek istemezdim olaya ama bu bir hayal
diğer konulara gelirsem sen ünv mezunu musun çocuk ünv mezunu değil demişler ama merak ettim?
eğer sen de ünv mezunu değilsen bence gayet olursunuz ne olacak
ama onların aile apartmanında oturma evlenince bu konuda baştan tavrını net çiz de sonra pişman olursun
ailen seni eninde sonunda affeder bence
sen kendin bir karar ver de
o zaman gerekeni yap, anladığım kadarıyla aileni haklı bulamıyorsunhaklısın belki ama bu şekilde yaşamak acıdan başka bişey vermiyor insana
ailem benim mutsuz olacagımı düşünüyor çünkü şimdiye kadar hiç maddi olarak bi sıkıntımız olmadı
hayatın boyunca çalışmak zorunda kalıcaksın cocugun olunca ne yapıcaksın vs gibi şeyler evet maddiyat herkes için önemlidir ama elimiz ayağımız tutuyo çok şükür kendi hayatımız için çalışmak benim gözümü korkutmadı hiç bir zaman
Daha söylemeden arada kalmak saçma işte.
Gizli yapılan yada daha çocukça olan bir şey olsa tamam diyeceğim.
Ama evlilik düşünüp sonra saklamayı saçma buluyorum.
Buraya erkek arkadaşım saklamaya çalışıyor diye konu açsan adamı taşlarlardı
ailen çok abartmış.
erkek arkadaşında bu süre zarfında kendini geliştirsin olmayacak bir şey değil sizinki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?