Demek ki neymiş asla asla demiyormuşuz!

Madem görüntülü konusmak istiyor sende görüntülü konusup ayrılacaksın gayet

Konuyu açmayın derken buraya konu açmayın dememiş, nişanlınıza konuyu açmayın demiş arkadaş. Boş yere sinirlenmişsiniz.
Evet siz söyleyince dikkat ettim. O kısmı yanlış anlamışım. Olsun bu vesileyle muhalefet tayfaya içimdekileri dökmüş oldum :KK45:

Yemin ederim 2 gündür ne yemek yiyorum ne hayattan zevk alıyorum. Ben tüm hayatımı ona adamışken,mutluyz zannederken..

Çok geçmiş olsun.
Maalesef her ilişkide bir yanılma payı oluyor.
Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim hiçbir acı sonsuza kadar sürmüyor.
Ayrılmayı düşünüyor musunuz?
Ne yapacaksınız?

7 senedir beraberiz biz tanımadığı bir arkadaşım yok.. Benim olduğumu kesinlikle söylemek istemiyorum. Sonuçta rada aileler var ve ben suçlu duruma düşmek istemiyorum.
Güvendiğin bir arkadaşının arkadaşı da olur nereden tanıyacak maksat sadece kızla konuşurken ekran görüntüsü almak ama senin ayrılma niyetin yok sanırım o zaman sormayacaksın ve bir bardak su içip bu olayı unutacaksın

Ayrılmaya niyetin varsa görüntülü konuşma isteğini kabul et.Kamera açılınca “sürpriiiiizzzz”dersin.

Bana kızmayın ama sizin eski yazdığınız konularida biliyorum. Bu adam sizi daha önce defalarca aldatmıs 1 değil birçok Kerr hemde .malesef o yalvarir yakarir sizde geri affedersiniz en fazla . O yüzden cidden nişanı atıp dirayetli durmicaksaniz bildiğinizi belli etmeyin bu adama. Evlenince bile yoksa böyle devam edecek ilişkimiz malesef .kendinize bunu yapmayın bence. Umarım sizi kırmadim ama gerçek böyle sizde biliyorsunuz

Öncelikle merhaba,
Yardımlarınıza yaşadığım şey hakkındaki fikirlerinize ihtiyacım var.
Ben 26 yaşında 1.70 boyunda 52 kilo esmer bir bayanım. 5 yılı aşkın bir birlikteliğim var. 2 senedir nişanlıyız. Bazı sebeplerden dolayı seneye nasip olursa düğün yapıcaz. Sevgililik yıllarımızda yaşım küçük sayılırdı. İlk başlarda çok hoşlanmıştım nişanlımdan. Görüşmeye başladık bi şekilde. Sonra belli bir süre sonra onu sevmediğimi anladım. Mutlu değildim. Taktığım küpeme dahi karışan bir insandı. Ama beni öyle güzel seviyordu ki. Her an her dakika beni mutlu etmek için elinden gelen her şeyi yapıyordu. Her yanıma geldiğinde hediye alır,herkese beni anlatır,beni el üstünde tutardı. Ben ise sebebini bilmeden faceden eski erkek arkadaşlarıma bakardım,ama sadece bakardım. Acaba ne yapıyorlar merakıydı. Nişanlımın yapma dediği her şeyi yapmak bana zevk verirdi resmen. O baktığı her yerde beni gördüğünü söylermiş arkadaşlarına. 1 oda dolusu kadının içine koysam sevgilimi bir tanesine yan gözle bakmazdı.
Ama sonunda adamı yoldan çıkardım sanırım. Yapma dediğini yapa yapa,ayrılmak isteye isteye,onu eleştire eleştire.. Bir gün bir baktım adam telefonla giriyor duşa. Telefon saklanıyor benden. Davranışlar,konuşmalar değişmeye başladı. Bi şekilde mesajlarını yakaladım. Ve o gün ne oldu biliyor musunuz? Ben ne yaptım dedim.. Şimdi sıra bendeydi. Onu kazanmak için elimden gelen herşeyi yaptım. Beni defalarca aldattı. Kendinden soğuttun dedi bana çok acı çektirdin dedi ki gerçekten öyleydi. Sonra nasıl oldu bilmiyorum nişanlandık. 2 senedir iyi kötü giden bi nişanlılığımız var. Onu her gördüğümde hala içim eriyor. Hala ne yaptım ben diyorum. Ama o adamdan eser yok şimdi. İlgisiz,her şeye kızıp bağırıp çağıran,her an aldatacakmış gibi davranan bi canavar yarattım kendime. Ama ne yaparsa yapsın ondan vazgeçemiyorum. Bırakamıyorum. O olmazsa ölecekmişim gibi hissediyorum. Deliriyorum.

Bu bendeki takıntı mı yoksa suçluluk duygusunun yaşattığı bir şey mi.. Mutlu değilim ama onsuz da yapamıyorum..
Ne olur bana bir akıl verin.

silmişsniz ama eski konunuz var. adam sizi defalarca aldatmış zaten. bunu kabul etmişsiniz. bu konuda da diyosunuz ki neden bilmiyorum ama şüphelendim. çok mu salak duruyoruz oradan anlamadım ki.

Var ama benim fake hesaptan attığım isteği kabul etmedi. Kabul etmeden yazıştı. Muhtemelen gerçek olsaydı,görüntülü konuştuktan sonra hani gerçek olduğuna inandıktan sonra silecekti belki de fotolarımızı. Bilemiyorm.

Anladım.
Maymun iştahlı biri nişanlınız. Gözü hala dışarıda olduğu çok açık.

Burada hep okuyoruz "eşim beni sevgiliyken/nişanlıyken de başka sanalda aldattı" diyerek güvensizlikle evlilik yürütemeyen kadınları.
Siz de eğer evlenirseniz gelecekte bundan dert sahibi olacaksınız..
En iyisi yol verin gitsin. Sürekli şüphe duyarak yaşanmaz..

Şu gibi yorumlar yüzünden insanlar konu açmaya korkar oldu. İnsanların alnında ben güvenilmezim, benimle yola çıkma mı yazıyor? Nişanlanacak kadar güvenmiş. Siz kimseden kazık yemediniz heralde. Ayrıca siz buranın konu açmak için izin veren yetkilisi misiniz? Size mi sorucaz yani? Evdeki sinirinizi burada atıyosunuz heralde. Boş yorum yapmayın.

Siz önce okuduğunuzu anlayın, öyle yorum yapın. Demek ki sizde hayatınıza aldığınız insana fake hesaplardan tuzak kuracak zihniyettesiniz. Hayatta başarılar...

Herhalde sizde buranın yorum yapmaya izin veren yetkilisisiniz. Bana göre de sizin yorumlarınız boştur belki. Buna kim karar veriyor. Sizinki gibi yorumlar yüzünden de insanlar fikrini söylemeye korkar oldu.

Bu arada evet kimseden kazık yemedim, çünkü hayatıma alacağım insanları seçerken doğru kararlar verdiğime inanıyorum. Bu nedenle de evde gayet mutlu ve huzurluyum şükür ki. Okuduğunuzu bile anlamadan bu kadar sert ve gereksiz bir yorum yaptığınıza göre evdeki siniri burada atan sizsiniz. Allah kolaylık versin...

Siz bir de asla yapmaz mı diyordunuz konu sahibi? Bizlere de başlıkla hayat dersi verdiniz sanirim.asla asla deme... Ayrılmayacak gidecek evleneceksiniz işte ne bu oyunlar yani.

Öncelikle merhaba,
Ben 26 yaşında 1.70 boyunda 52 kilo esmer bir bayanım. 5 yılı aşkın bir birlikteliğim var. 2 senedir nişanlıyız. Bazı sebeplerden dolayı seneye nasip olursa düğün yapıcaz. Sevgililik yıllarımızda yaşım küçük sayılırdı. İlk başlarda çok hoşlanmıştım nişanlımdan. Görüşmeye başladık bi şekilde. Sonra belli bir süre sonra onu sevmediğimi anladım. Mutlu değildim. Taktığım küpeme dahi karışan bir insandı. Ama beni öyle güzel seviyordu ki. Her an her dakika beni mutlu etmek için elinden gelen her şeyi yapıyordu. Her yanıma geldiğinde hediye alır,herkese beni anlatır,beni el üstünde tutardı. Ben ise sebebini bilmeden faceden eski erkek arkadaşlarıma bakardım,ama sadece bakardım. Acaba ne yapıyorlar merakıydı. Nişanlımın yapma dediği her şeyi yapmak bana zevk verirdi resmen. O baktığı her yerde beni gördüğünü söylermiş arkadaşlarına. 1 oda dolusu kadının içine koysam sevgilimi bir tanesine yan gözle bakmazdı.
Ama sonunda adamı yoldan çıkardım sanırım. Yapma dediğini yapa yapa,ayrılmak isteye isteye,onu eleştire eleştire.. Bir gün bir baktım adam telefonla giriyor duşa. Telefon saklanıyor benden. Davranışlar,konuşmalar değişmeye başladı. Bi şekilde mesajlarını yakaladım. Ve o gün ne oldu biliyor musunuz? Ben ne yaptım dedim.. Şimdi sıra bendeydi. Onu kazanmak için elimden gelen herşeyi yaptım. Beni defalarca aldattı. Kendinden soğuttun dedi bana çok acı çektirdin dedi ki gerçekten öyleydi. Sonra nasıl oldu bilmiyorum nişanlandık. 2 senedir iyi kötü giden bi nişanlılığımız var. Onu her gördüğümde hala içim eriyor. Hala ne yaptım ben diyorum. Ama o adamdan eser yok şimdi. İlgisiz,her şeye kızıp bağırıp çağıran,her an aldatacakmış gibi davranan bi canavar yarattım kendime. Ama ne yaparsa yapsın ondan vazgeçemiyorum. Bırakamıyorum. O olmazsa ölecekmişim gibi hissediyorum. Deliriyorum.

Bu bendeki takıntı mı yoksa suçluluk duygusunun yaşattığı bir şey mi.. Mutlu değilim ama onsuz da yapamıyorum..

silmişsniz ama eski konunuz var. adam sizi defalarca aldatmış zaten. bunu kabul etmişsiniz. bu konuda da diyosunuz ki neden bilmiyorum ama şüphelendim. çok mu salak duruyoruz oradan anlamadım ki.
Yaaa ben cok safim..tebrik ederim sizi

Konuşturmak bende istiyorum ama şüphelendi. İlla görüntülü konuşcaz diyo. Ondan sonra ne istersen sor her sölediğine cevap veririm konuşmaya devam ederiz diyo. E görüntülü de konuşamayacağıma göre nasıl yapıcam bilemedim. Tabi ki nişanı atıcam ama bu olayı benim yaptığımı bilmesini istemiyorum.
Nişanlınızın tanımadığı sizin güvendiğiniz bir arkadaşınızı görüntülü konuşturun. Ne gibi adımlar atacak

Siz önce okuduğunuzu anlayın, öyle yorum yapın. Demek ki sizde hayatınıza aldığınız insana fake hesaplardan tuzak kuracak zihniyettesiniz. Hayatta başarılar...

Herhalde sizde buranın yorum yapmaya izin veren yetkilisisiniz. Bana göre de sizin yorumlarınız boştur belki. Buna kim karar veriyor. Sizinki gibi yorumlar yüzünden de insanlar fikrini söylemeye korkar oldu.

Bu arada evet kimseden kazık yemedim, çünkü hayatıma alacağım insanları seçerken doğru kararlar verdiğime inanıyorum. Bu nedenle de evde gayet mutlu ve huzurluyum şükür ki. Okuduğunuzu bile anlamadan bu kadar sert ve gereksiz bir yorum yaptığınıza göre evdeki siniri burada atan sizsiniz. Allah kolaylık versin...
İyi de yaptığı şey mantıksız değil ki.
İnsanları denemeden koşulsuz guvenilmez.

İyi de yaptığı şey mantıksız değil ki.
İnsanları denemeden koşulsuz guvenilmez.

Öncelikle merhaba,

Konu sahibinin eski konusunu alıntılamış bir arkadaş. Konu cevap olur heralde :işsiz:

Back
X