- 30 Ekim 2018
- 2.946
- 4.310
- 133
Erkekler kendileri ayrılan taraf ya da hatalı tarafsa bunu göstermeyen mahzunu oynayan taraf oynamayı tercih ederler bunun sebebi de şu ki; etrafta insanlar duyduğunda insanların gözündeki suçlu kendileri değil karşı taraf olsun çünkü biz kadınlar anaçlığımızdan dolayı onlara göre daha merhametli ve daha vicdanlıyız öyle bir sıyrılıyorlar ki işin içinden suçlu hissetmeye başlıyoruz haklıyken ... O yüzden bu kozu onun eline verme ve kamera karşısına sen çıkma seni görmesin hatta sonsuza kadar da o fake hesaptan konuştuğu kişinin sen olduğunu bilmesin ayrıldıktan sonra bile öğrenmesin yoksa konuşur durur bir şekilde sıyrılır bu durumdan. Ben yerinde olsaydım (Allah korusun Allah iyi insanlarla karşılaştırsın her zaman herkesi) bütün arkadaşlarımı tanıyorsa arkadaşımın arkadaşlarından rica ederdim zaten en fazla 10 dakika he eğer baktınız sen olmadığını gördü ve muhabbete girdi bir bahane uydurur görüştüreceğin kız kapatır ama olayın asıl bombası kapatmadan evvel bir ekran görüntüsü alsın kız sende kenardan ses kaydı yap ve sonra biraz daha hesaptan konuştur birkaç günlük daha mesajlar da olsun sonra yavastan hesabı kapat ve arkadasımın kız arkadası senınle görüşmüş arkadasıma ağzından kacırmıs böyle birşey var mı diye sor sonra tabiki inkar edicek kıza yazdım kavga cıkardım ben kavga cıkartınca oda birkaç mesajlasmanızı gönderdi de asla yüzyüze gelme sana ulaşmasına da bir daha izin verme aldatılmak affedilecek birşey değil akıllı olun kendinizi kullandırtmayın.