demothy Burun estetiği Ameliyatı

bir insana bence burnu güzel olmamış denir mi ya..yapan kişi beğendiyse kime ne..tabii ki fikrimizi söyleyeceğiz ama bu şekilde olmamalı..Demoty burnun çok yakışmış zaten güzel de bir kızsın güle güle kullan..

ışte budur :)) Sanırım forumda bu operasyonu yaptırmak isteyenlerin sahip olmak istedikleri bir burun şekli .Çok çok güzel olmuş .Ne yazık forumda ameliyat olup mutsuz olan kızlar var .Çünkü doğallık adına ince uzun büyük burunlar yapılmış .Oysa estetikli bir burun böyle minik , kalkık olmalı .Sevgiler ...

birşey sorcam başta yani ameliyattan ıkı hafta sonra sağ ve sol profılın acısında degısıklık varmıydı benim sağ profilim cok güzel fakat soldan yamuk duruyor biraz şişlerin yüzünden sanırım bu durum değişirmi yoksa cıldırcam

tam önden bir fotonu koyman mümkün mü? çünkü bence önden görünüm estetik ameliyatların atlanan ama çok önemli bir problemi. mesela benim 2. ameliyatı düşünmeme sebep olan şey bu.

arkadaşlar öncelikle bi açıklık getirmek isterimki herşey için bi okadar erkenken acele ediyoruz bunu okadar ii bildiğim halde ben bile aynı şeyi yapıyorum umarım herkesin istediği gibi bir süreç olur :) benim burnumdada asimetriklikler mevcut ama doktorumun ilgi ve alakası hepsinden önce geliyor.Benim gibi kalın derili olan arkadaşlara tavsiyem çok daha sabır gerekiyor..

Son düzenleme:
Merhaba Juvenile,
Bugün benim 18. günüm ve benimde burnumun ucu hala tombik, ayrıca sğ tarafta daha çok şilik var. Umarım geçer. bende merak ediyorum kızlar burnunuzun ucundaki tombiklik ne zaman geciyor. Şu an sağ ve sol taraf farklı bende. sizde de böylemiydi. (Emre bey Amerikada imiş gelince bakacak.)

Ödemler farklı yerleri tutabiliyormuş enşilenmeyelim Doktorun nederse o fazla kurcalama canım

Son düzenleme:
demothy tek kelimeyle taş taş taş...çok yakışmış sana cnm güle güle kullan.

off hiç sıkıntımız bitmiyor demin arkadaşım yanımdaydı benim nickimden bişiler yazdı sırf beni sinir etmek için:)

mesajını editlediğin için ne yazdığını göremedim

kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim,şişlik ödem falan kalmadı 2,5 sene oldu sağ sol profil her yerden aynı burnum yerimseniben

demothhy bencede burnun güzel olmuş benim ameliyatımada birkaç gün kaldı stres uykusuzluk heyecan beni şimdiden bitirdi ameliyat günü yaklaştıkça stres artıyor emre beyin sanırım amerikadan gelmiş olması gerek çünkü çarşamba günü görüşmem var

Gerçekten inanılmaz. Bu tür resimler beni çok etkiliyor. İnanın makinaya bakışı bile değişiyor. Yani gerçekten senin resimlerinle bunu daha net fark ettim. Ya sanki iki farklı kişi gibi olmuşşun. Umarım diledğin gibi yaşarsın hayatını. Darışı bekleyenlere. Bende 15 Mayıs gibi eve durumu anlatıcam, inş. fazla sorun yaşamadan hallederim yoksa 24 yaşıma kadar uzar bu iş.

demothy burnuna bayilandanim sekerim cok yakismis sana saten guzelsinde:) güle güle kullan ya bende emre bey diyorum ama korkuyorum ya (( napcam bilmiyorum bide emre bey bana acibadem hastanesi dedi nasil iyi yermii ilgileniyorlarmibilmiyorumkismile

Arkadaşlar merhaba,normalde pek girmiyorum bu siteye ama Emre İlhan başlığını görünce ameliyat tecrübelerimi paylaşamın boynumun borcu olduğunu düşünüyorum.Her türlü sorularınızı yanıtlayabilirim ,fakat özetle şunu söylebilirim ki;Emre İlhan' bu konuda tek geçerim..1998 yılından itibaren beni tanıyan en yakın arkadaşlarımdan birisi ameliyat sonrası beni görünce estetik yaptırdığımı anlamadı,bir sonraki gün ben söyledim,gerisini siz düşünün artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…