demothy Burun estetiği Ameliyatı

Canım benim gerçekten çok yakışmış çok daha güzelleşmişsin.Ama bence önceki burnunda kötü değilmiş.Doktorununda eline sağlık işinin hakkını veren biri olduğu belli oluyor.

fatoscan burnunu öve öve bitiremedin resimlerini koyda bizde görelim su doktorun yaptigi burnu. Bence senin yaptigin resmen reklam kokuyor cünkü neredeyse her topikte sen varsin ve hic bi burnu begenmiyorsun, Bende demothynin burnu harika olmus daha iyi olamazdi bence!!!!. :))

canim fatoscanin yaptigi reklam kokmuyor reklamim diye bagiriyo reklam oldugu heryerinden belli :umursamaz: nerdeyse bütün topiclerde var kimseyi begenmeyip adres ve tel numarasi veriyo doktorunun :mymeka: ve zaten KKyi takip eden bircok arkadas bunun reklam oldugunun neyseki farkinda
bence fatoscanin doktorla ciddi bi bagi var yoksa böyle birseye gerek duymazdi diye düsünüyorum ve ona yazilanlara cevap verirdi reklam olmasaydi :1closedeyes:

ya canım burnun çççokkkkkkkkkkkkkkkk güzel olmuş of sinirlerim bozuldu ya benim ki güzel olmazsa bende emre beye olacağım ama ya senin gibi edemezse bide senden rica etsen ilk zamanki resimlerinide görebilirmiyim lütfen lütfeeeeeeeennnn ve ne kadara oldun.. hangi hstanede

canım benim burnumun aynısı yapmıcaktır yüzüne hangi burun yakışırsa onu yapıcaktır yerimseniben merak etme umarım çok çok güzel bir sonuç alırsın :Saruboceq: ilk zaman resmi dediğin ameliyattan hemen sonraki hali mi? inan resim yok elimde hepsi silindi bilgisayarım çökünce ..ilk zamanlar burun ucu şiş oluoyr 6 ay kadar ama öyle patates kadar değil anlaşılmıyor pek..zamanla oturuyor burun..fiyatı özelden yazarım.Central hospitalda oldum 1 gece yattım

ay ne guzel olmuş yaa...ben de istiyorum..ama yeni halim yüzüme uyum saglamazsa guzel olmazsa diye de korkuyoruum

teşekkür ederim oske..
bu arada ameliyatı 5 ocak 2008de olmuşum unutmuştum tam 2 sene olmuş vay beeee

Sevgili Demothy burada en eski hastalar(Emre ılhan) ın ikimiziz galiba benim de iki yılı geçti..:)) maşalla diyelim...

Yılbaşı günü;Sabahın köründe! iş yerindeki bütün sevimsizliğimle çekilmiş bir foto,Noel baba şapkasıyla çalışmam da çabası

Bu arada hızma takmak istiyorum, en şirin maskemi takıp Emre Bey'i ikna etmem gerek delikafadulden

Hızma takmak yasakmı?
Burnun güzel olmus güle güle eskıt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…