demothy Burun estetiği Ameliyatı

çok tatlı olmuşsun .çok korkuyorum yoksa ben de olmak istiyorum ama. Çünkü gerçekten özgüvenimi kazanmak istiyorum.özgüvenim yok. kendimle barışık değilim offf

Sizlere yardımcı olabilmek için elimden geldiğince topiği güncel tutmaya çalışıyorum fıstıklar yerimseniben teşekkür ederim güzel sözleriniz için hepinize ,dualarım sizlerle :Saruboceq:

offf süper olmuş emre ilhanın eline sağlık bu sitede gördüm en güzel burunlardan biri nadir var zaten heps,nde ufakta olsa sorunlar var ama sende hiç bişi yokk süper gercekten uffsss bayıldım bende istiorum:)

burnun cok hos olmus canım gercekten..cok gecmıs olsun:)))buarada bende 2003te nazım çerkeşe yaptrdım burnumu kankamda ona yaptrdı hıc memnun degılız..tekrardan düşünüyorum bende..

canım güzelliğine güzellik katmışsın bu operasyonla ,çok ta iyi etmişsin...
çok güzel olmuş...

şimdiye kadar gördüğüm estetik burunlar içinde kesinlikle en orjinali ve uyumlusu.sanat eseri gibi olmuş.istanbulda otursam bu fotoların üstüne hiç tereddüt etmeden emre ilhana giderdim ama ne yazık ki şanssızım

offf süper olmuş emre ilhanın eline sağlık bu sitede gördüm en güzel burunlardan biri nadir var zaten heps,nde ufakta olsa sorunlar var ama sende hiç bişi yokk süper gercekten uffsss bayıldım bende istiorum:)

bencede çok güzelllllllllll olmuşşşş:)))

burnun cok hos olmus canım gercekten..cok gecmıs olsun:)))buarada bende 2003te nazım çerkeşe yaptrdım burnumu kankamda ona yaptrdı hıc memnun degılız..tekrardan düşünüyorum bende..

cnm çok güzel olmul burnun...ne kadar ücret ödemiştin doktoruna?

canım güzelliğine güzellik katmışsın bu operasyonla ,çok ta iyi etmişsin...
çok güzel olmuş...

Çok teşekkür ederim güzel yorumlar için..Şeniz Elimden geldiğince fotoğraf eklemeye çalışıyorum

gerçekten başarılı bir çalışma olmuş.. çok hoş ve kibar görünüyor yeni burnun gülegüle kullan canım

Çok güzel olmuş bi burun bi yüzü bu kadar mı etkiler çok doğal görünüyor
Açık mı kapalı mı oldu acaba merak ettim

bi doktorun başarılı olup olmadığı uzun vadede anlaşılır :) 2 senelik bi burun ve sıfır deformasyon.. Emre beyi tercih etmemdeki en büyük neden :) yaaa ben aceba çok mu cesur davrandım dikkat cekici (cok dogal olmasada olur) kücük bi burun istiyorum dedim :)))) eyvahlar olsun :)))

canım yüz şeklinde çok önemli.senin yüzüne çok küçük bi burun yakışırmı acaba? Dikkat çekici olacak diye yüz ifadeni mahveden bi burun yaptırma,sonra pişman olursun bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…