demothy Burun estetiği Ameliyatı

canım yüz şeklinde çok önemli.senin yüzüne çok küçük bi burun yakışırmı acaba? Dikkat çekici olacak diye yüz ifadeni mahveden bi burun yaptırma,sonra pişman olursun bence.

yüz hatlarim cok kücük zaten cnm ya.. Emre bey sana kücük bi burun gider dedi.. kavisli kalkık.. tabi ona güveniyorum limitini bilir o :)

Son resmine bayildim!! tatli olmus doktorunun ellerine saglik... MASAALLAH DARISI BÜTÜN YAPTIRMAK ISTEYENLERIN BURNUNA INSALLAH AMIN! Diyorum ne diyim baskaD

demothycim, canim senin burnuna diyecek kelime yok vallahi, super, hatta dua ettim kendimce insallah demothynin burnuna benzer benimki de diye , cok tatli durmus, allah sevdigine bagislasin, uzun yillar mutlu ol insallah

merhaba

bu sitedeki arkadaşların %80 i emre ilhan tarafından ameliyat edilmiş yaptığı burunlar gerçekten hoş ayrıca yaptıranlarda memnun.
burnunuz çok hoş olmuş...
sewgiler...

Kesinlikle forumdaki en güzel burun.Kendi burnumdan çok daha fazla beğeniyorum burnunu :)

kızlar çoooook sağolun güzel yorumlarınız için;birkaç foto daha paylaşıcam olumunekankayizsmile Bugün çektim....

,,

estetik burun ameliyatları aslında kan ve et ile yapılan sanat gibi...
eğer doktorda hem mesleki uzmanlık,hemde sanatsal yetenek varsa sonuç muazzam oluyor...
resimler çok hoşş bakması çok zevkli eğer imkanın olursa yine çek...
sewgiler

catlover ege

canım burnun süper topiğe ilk sayfadan beri teker teker bütün foto.larına baktım ve bayıldımmmmmmmmmmm burnuşuna. bende 2 mart 2009 da Emre beye ameliyat oldum kafama vuruyorum şimdi neden resimlerine 1 ay önce bakmadım diye. gördüğüm en güzel burun valla hihoyyytyüzünede acaip oturmuş güle güle kullan. benim daha 24 gün oldu çok erken zaten kalın burun derisine sahip olduğum için geç iyileşecek. burun ucum tospik bişey oldu inşallah şekil olarak seninkine benzer. burnuna bayıldım gerçekten:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…