Erkek diyorum. Aylarla ilgili ufak bir karisiklik oldu:)) Tahmin dogru veya yanlis geri bildirimde bulunursanız sevinirmAnothTahminst: 42685615 .!.:Benm 10/02/1990
Eşimin 21/5/1977
Son adet 10/5/2015
Hamile kaldıgım tarih 24/5/2015
Şuan hamile olan ve bebeğinin cinsiyetini bilen bayanlar esinizin sizin doğum tarihimiz ve hamile kaldiniz tarihi gün ay yill olarak bana söyleyin ama bebeğinizin cinsiyetini söylemeyin ben bir tahmin edeyim bakalim doğru cikiyor mu hep beraber test edelim bu yontemi
Muhtemelen kiz esinizin tarihi tam belli olsa daha iyi olacaktı. Geridonus yapıp cinsiyetin ne olduğunu bildirirseniz sevinirim.saglicskla kucağınıza alinEsim sene olarak 1979,ay gün olarak yanlış yazılmış doğrusunu bilmiyorum
Ben 31.07.1991
Sin adet tarihim 17.07.2015
Temmuzun 29u ve sonraki günlerde ilişki oldu 29una kadar olmadi.
Muhtemelen kiz esinizin tarihi tam belli olsa daha iyi olacaktı. Geridonus yapıp cinsiyetin ne olduğunu bildirirseniz sevinirim.saglicskla kucağınıza alin
Canim ba a da bakar misin merak ettim çok :) benim doğum tarihim 17.09.1991Şuan hamile olan ve bebeğinin cinsiyetini bilen bayanlar esinizin sizin doğum tarihimiz ve hamile kaldiniz tarihi gün ay yill olarak bana söyleyin ama bebeğinizin cinsiyetini söylemeyin ben bir tahmin edeyim bakalim doğru cikiyor mu hep beraber test edelim bu yontemi
ErkekCanim ba a da bakar misin merak ettim çok :) benim doğum tarihim 17.09.1991
Eşim 05.04.1988
Son adet 15.09.2015
Yumurtlama gunu 29.09.2015 e tabi ama o gün mu hamile kaldım tam bilemiycem :)
Çok teşekkür ederim canım nerden bakiyorsun peki cin tkvimi değil hralde
Henüz cinsiyeti belli değil canım belli olunca yazicam
14/02/1984 esimin, 28/07/1987 benim 10/04/2015 de tahmini gebe kalma gunum. cinsiyeti biliorm dogru yada yanlisligi konusunda yardimci olabilirim sanirim :)Şuan hamile olan ve bebeğinin cinsiyetini bilen bayanlar esinizin sizin doğum tarihimiz ve hamile kaldiniz tarihi gün ay yill olarak bana söyleyin ama bebeğinizin cinsiyetini söylemeyin ben bir tahmin edeyim bakalim doğru cikiyor mu hep beraber test edelim bu yontemi
Erkek dogrumu14/02/1984 esimin, 28/07/1987 benim 10/04/2015 de tahmini gebe kalma gunum. cinsiyeti biliorm dogru yada yanlisligi konusunda yardimci olabilirim sanirim :)
Yok canim kizim olcak insalla :) bi bilgi eksik mi kalio acaba tahmin icin?Erkek dogrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?