Erkek SenYumurtlama takibi yapup yumurtlama Gününde miHamile Kaldın canımkız 5-6 kasım diyecektin yaa :)
Erkek SenYumurtlama takibi yapup yumurtlama Gününde miHamile Kaldın canım
Erkek SenYumurtlama takibi yapup yumurtlama Gününde miHamile Kaldın canım
Erkek Geri Dönüşleri Yapmayı Unutmayın bayanlar lütfenCinsiyetler belli oluncaYa yanlış yazmışım yumurtlama 5 6 Kasım :)
Ben 23.09.1993
Eşim 20.08.1988 :)
Erkek Geri Dönüşleri Yapmayı Unutmayın bayanlar lütfenCinsiyetler belli olunca
Erkek Geri Dönüşleri Yapmayı Unutmayın bayanlar lütfenCinsiyetler belli olunca
benim 23.12.1979
eşim 03.06.1979
hamile kaldığım gün yüksek ihtimal 06.10.2015
Bende öğrenebilirmiyim ben 25.10.1988. Eşim 31.01.1989. Son adet 7 .10.2015. İlişki günleri 20-22-24-27 ekim. Tam hamilelik gününü bilemiyorum ama 22 ekim olabilirŞuan hamile olan ve bebeğinin cinsiyetini bilen bayanlar esinizin sizin doğum tarihimiz ve hamile kaldiniz tarihi gün ay yill olarak bana söyleyin ama bebeğinizin cinsiyetini söylemeyin ben bir tahmin edeyim bakalim doğru cikiyor mu hep beraber test edelim bu yontemi
Sizin oraniniz birbirine çok yakın çıkıyor oyuzden tahmin yazamayacagimm çünkü yanlış çıkabiliyorcakyaz sana zahmet bana da bakar mısın?
teşekkürler. 6 ekim ilişki ama döllenme belki de ayın 7. sinde olmuştur bir şey değiştiriyor mu tatlım? çünkü bebişim bir iki gün geri çıkıyor.Sizin oraniniz birbirine çok yakın çıkıyor oyuzden tahmin yazamayacagimm çünkü yanlış çıkabiliyor
Teşekkür ederim. Cinsiyeti öğrenince yazarım yine de :)Yok canım birşey değişmiyor sende her iki olasılıkta çok yakın çıkıyorpikolata78
Bende öğrenebilirmiyim ben 25.10.1988. Eşim 31.01.1989. Son adet 7 .10.2015. İlişki günleri 20-22-24-27 ekim. Tam hamilelik gününü bilemiyorum ama 22 ekim olabilir
Bu tez üzerinde çalışmalara devam ozmnbihayaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?