Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Denendi Onaylandı-Saç Çıkarma

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Ejderha Dovmeli Kiz

Guru
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013
572
198
benim saçlarım ince telli ve az. küçükken gürmüş güya ama ben kendimi bildim bileli böyle. burda sarımsaklı zeytinyağı kürünü okumuştum ve sarımsak mantıklı geldiği için denemeye karar verdim. yarım kiloluk kavanoza 3 baş sarımsağı ezip zeytinyağının içine koydum. 4 gün bekletip uyguladım. yaklaşık iki yemek kaşığı kadarını saç dibime iyice sürdüm ve streçledim. yalnız çok sürmeyin çünkü akıp gidiyor. 4-5 saat bekletip yıkadım ama yağı kafamdan kolay çıkarmak için ıslatmadan önce şampuanladım. 3 gün sonra ikinci kez yaptım. benim alnım açık olduğu için saç çizgimden taşırmıştım. aynada incelerken saç çıkmış olduğunu fark ettim. tüyler yeni yeni çıkmaya başladığında minik olur ya aynen öyle iki tel bir yerde gördüm ve saç çizgim boyunca öyle birkaç tel daha gördüm. iki kez uygulamış olmama rağmen bu harika bir sonuç. haftada iki kez olmak üzere uygulamaya devam edeceğim

Son düzenleme:
bir ara sarımsaklı yağı bende denemiştim evet saç diplerini uyarıyor.faydalı ama tatmin etmedi doğrusu tam tatmin eden bir tedavi de bulamadım

Sen sarımsak-yağ oranını nasıl yaptın, belki ondan kaynaklıdır ve ne kadar uyguladın
ben yapmadımki . iyi geldi zaten ama yeterli olmadı . ben birçok yöntem denedim. sarımsak yağını uygularken karanfil, ısırgan yapı da ekliyordum. ayrıca mutlaka başka şeylerde yapıyorumdur. kızkardeşim hazırlamıştı sarımsaklı yağ karışımını doğal zeytinyağı ve sarımsak. şimdi ben sarımsağı direk sürmeyi deniycem . ay ne yapacağımı şaşırdım cidden geçen forumda kırmızı biberin özü ve soya nın saç çıkardığını okudum. bunları nereden bulacağımı araştırıyorum. bir denemediğim bu kaldı farelerde denenmişte bu ikisi farelerde tüyleri çoğalmış. nelerle uğraşıyorum

ben yapmadımki . iyi geldi zaten ama yeterli olmadı . ben birçok yöntem denedim. sarımsak yağını uygularken karanfil, ısırgan yapı da ekliyordum. ayrıca mutlaka başka şeylerde yapıyorumdur. kızkardeşim hazırlamıştı sarımsaklı yağ karışımını doğal zeytinyağı ve sarımsak. şimdi ben sarımsağı direk sürmeyi deniycem . ay ne yapacağımı şaşırdım cidden geçen forumda kırmızı biberin özü ve soya nın saç çıkardığını okudum. bunları nereden bulacağımı araştırıyorum. bir denemediğim bu kaldı farelerde denenmişte bu ikisi farelerde tüyleri çoğalmış. nelerle uğraşıyorum
İşte belki sarımsağını az koymuştur, çünkü ben şuana kadar 5 kez uyguladım ve gerçekten saç çıkıyor. Bir de istikrarlı bir şekilde uygulamak lazım yani saç çıksın diye de var olan saçları da yormamak lazım. Ben bunu tek başına en az 3 ay uygulayıp hala tatmin olmazsam öyle başka kür uygulamak istiyorum

İşte belki sarımsağını az koymuştur, çünkü ben şuana kadar 5 kez uyguladım ve gerçekten saç çıkıyor. Bir de istikrarlı bir şekilde uygulamak lazım yani saç çıksın diye de var olan saçları da yormamak lazım. Ben bunu tek başına en az 3 ay uygulayıp hala tatmin olmazsam öyle başka kür uygulamak istiyorum
bende dün akşam bu konuyu görüp başladım yeniden uygulamaya. ben sarımsağı karanfilli suda bekletip fısfısla saçıma sıkıp kullanıcam.

Anlamadığım nokta saç en fazla 1 ay da 2 cm uzarmış sizin nasıl 2 gün içinde dipleri fışkırıyor? Ben de biotin kullandm ama anca 1 ay sonunda saç çıktığını gördüm . Sakal değil kış değil saç yapısı bu kadar kısa zamanda uzamaya müsait değil diye biliyordum.

Anlamadığım nokta saç en fazla 1 ay da 2 cm uzarmış sizin nasıl 2 gün içinde dipleri fışkırıyor? Ben de biotin kullandm ama anca 1 ay sonunda saç çıktığını gördüm . Sakal değil kış değil saç yapısı bu kadar kısa zamanda uzamaya müsait değil diye biliyordum.
Ben sadece gördüğüm sonuçları yazıyorum ve emin olmadığım bir şeyi yazmam. Saç fışkırması değil ben sadece birkaç tanesini fark ettim. Saçımın bir yerinde küçücük bir açılma olmuştu orda çıkan iki tel ile emin oldum.
Saçlar kendiliğinden uzarsa o şekilde oluyor ama sonuçta ben saça farklı bir şey uyguladım, saç diplerini uyardım

kızlar bunu ben de 25 gündür deniyorum. Arkadasin söylediği gibi yağın tastigi yerlerde alnimda saçlarım var minik minik bebek saçı gibi. Tabii saçın içindekileri görmem mümkün değil inşallah orda da böyle dolu dolu çıkıyordur. çok güzel olur :)) denemeye değer.

X