- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.781
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Başıma gelmedi ama en yakınım yaşadı benzerini hatta çok çok daha ağarını.
Çocukları vardı, değişik sebepleri vardı boşanmadılar, affetti kadın.
Ama umursamaz oldu, artık hiç bişeyini eşiyle yapmıyor.Bütün hayatı eşi değil arkadaşları çocuğu oldu.
Çıkıyor, geziyor, tozuyor hayatını yaşıyor valla.
Eskiden para biriktirip mal mülk alalım, çocuğumuza gelecek hazırlayalım derdine kadın düşerdi.
Hatta bunun pahasına herşeyden kısardı, elektrik doğalgaz, gezme tozma hatta kıyafet bile almazdı.
Noldu sen giyinmeyi bilmiyorsun, gezmeyi tozmayı bilmiyorsun dedi adam.o dişinden arttırıp biriktirdikleri paraları başka bi hatunla yedi.
Şimdi aldatılan kadın kişimizin sınırı yok, bi bakıyosun cilt bakımında bi bakıyosun arkadaşlarıyla uludağda tatilde.
Adam düştü birikim derdine, kendini paralıyor üç kuruş arttırabilmek için.
Kadın zamanında yaptıda yarandı mı? hayır, aksine cimri oldu adı.
He mutlular mı?
Kadın arkadaşlarıyla vedalaşıp evine döndüğünde yine yalnız yine yalnız.
İhanetin üzerine tekrar mutlu bir yuva kurmak çok çok zor.
ondan daha önemli şeyler olduğunu düşüneceksin. erkekleri çok sıkmayınca size daha çok bağlanıyorlar. kendinize güveneceksiniz. onsuzda hayatın çok güzel olduğunu ona kabullendireceksiniz.Bunun cevabi bana ilac gibi gelir valla nasil basaricaz ki
Ben de cok kiskancim ama asla belli etmiyorum tabi kivraniyorum da ona belli etmiyorumsevgiliyken esimin bir arkadasi vardi Almanyada yasayan bir kadin sozde arkadaşlar nefret ederim hala kendisindenn.. Bunlar bir gun goruseceklerdi benim de cok onemli bir toplantim var onlarla gidemeyecegim ama ruhum yok oluyordu o gun kiskancliktan. Ben de sabah sabah kuafore gittim sac makyaj tarz bir kiyafet giydim ve on dakika ugrayip gitmeliyim toplantiya dedim. Sevgilim beni gorunce şok oldu hayrola bu hazirlik ne dedi ben de toplanti var ya ozenli olmak istedim dedim. Yanlarindan ayrilimca defalarca aradi msjlar yolladi ki msj yazmaz tiplerdendir.. kisa cvp verdim yogunum aksamgorusuruz vs diye ve o aksam arabayla toplanti yerinin oönünde beni beklemis o bayanla gorusmesine olay cikaracagima o beni kafasina doladi. Itiraf ediyorum korkunc kiskanmistim onu o gun ve lehime cevirdim o olayi da
ondan daha önemli şeyler olduğunu düşüneceksin. erkekleri çok sıkmayınca size daha çok bağlanıyorlar. kendinize güveneceksiniz. onsuzda hayatın çok güzel olduğunu ona kabullendireceksiniz.
ondan daha önemli şeyler olduğunu düşüneceksin. erkekleri çok sıkmayınca size daha çok bağlanıyorlar. kendinize güveneceksiniz. onsuzda hayatın çok güzel olduğunu ona kabullendireceksiniz.
Enerjiyi bırak hiçbirşeyin hevesi kalmıyor.a yuzunden kavga çıksa yine konu aldatmaya dönüp b de bagalaniyor.unutulmuyor.Affeden cok kadın var burdan okudugum kadarıyla
Msj yakalayıp affettikten sonra insanda taktik falan yapacak enerji kalır mı acaba
Aldatılıp affedenler konussun lütfen biraz da merak ediyorum gercekten
Kızlar 1 taktik benden olsun
kıskandığınızı herdaim asla belli etmeyin...en en en büyük yanlışlardan biri...ha ben başarabildim mi hayır...başaran varsa lütfen sırrını yazsın
Bende başaramam. Ama benimki farklı bir kıskançlık. Böyle kalbimi bağrımı deliyor sanki. Evlenmeden önce annemide kıskanırdım, mesela çocukken kuzenimi sevince hemen yanına giderdim, kucağından inmezdim falanŞimdi de eşime öyleyim. Ama o alıştı. Haa, kadınlardan da kıskanırım. Ay bir de bazı arkadaşları var vıcık vıcıklar, asla kabul etmeyeceğimi bilir. Alıştı artık garibim
erkekler de kadinlar da birbirlerini elinde tutmak icin taktik yapiyor, bu sadece kadinlarin yaptigi bisey degil. o nedenle "kendin ol, icinden geldigi gibi davran" olayina katilmiyorum. erkekler elde edene kadar nazik, ilgili, comert, centilmen davraniyorlar, sonrasinda da baska bir insana donusuyorlar. e bu taktik degil de nedir peki? o nedenle benim tek yaptigim bir taktik var, o da yukarida herkesin de anlattigi gibi kiskandigini belli etmemek. erkek seni elinden kaciracagi icin korkmali, sen degil! asla ve asla belli etmeyeceksin baska bir kadini kiskandigini. cok ise yariyor, tavsiye ederim.
bu arada ben 6 aylik evliyim, esimle de 5 bucuk yillik iliskiden sonra evlendik. yani anlayacaginiz artik herseyini her hareketini biliyorum. ve size sunu soyleyim, erkekler kesinlikle seksi kadinlardan hoslaniyorlar, en okuz en gozu disarida olmayani bile oyle gercekten. daha gecen gun film izliyoduk, penelope cruz'un bir filmi ekrandaydi, ve gercekten muhtesem gorunuyordu ben bile kadin halimle inanilmaz begendim, kocam da hemen "cok seksi olmus" dedi. ben boyle seyleri takmam, sonucta bahsettigimiz kisi penelope cruz, ben de bradley cooper ciktiginda "bayiliyorum bu adama" diyorum elimde diil =) ama anlatmak istedigim siz siz olun her zaman bakimli olun, evinizde seksi gorunmeye calisin.. kadinlar evlendikten sonra kendini salmamali, yine temizligine bakimina onem vermeli. erkek bunlara cok onem veriyor. malesef cogu kadin bundan dolayi da kaybediyor. inanin sizin kendinize zaman ayirmaniz, onun once goz zevkine hitap etmeniz ve gozunu doyurmaniz, ona bir tencere yemek yapip karnini doyurmaktan daha onemli...
Enerjiyi bırak hiçbirşeyin hevesi kalmıyor.a yuzunden kavga çıksa yine konu aldatmaya dönüp b de bagalaniyor.unutulmuyor.
yazacaktim, gerek kalmadi, aynenHerkesin kişiliği karakteri farklıdır.
Genelleme olmaz.
Birini umursamamak yola getirirken diğerinde ters teper mesela..
Taktikle yola getirip, kendinize bağlayacağınız adamı bir başkasının taktiğiyle kaybedersiniz.Merhaba hanımlar
Erkekler üzerinde deneyip işe yaradığını gördüğünüz onları yola getirici , fazla ego yaptıklarında hale yola getiren, ilgisizleşmeye başladıklarında ilgiyi tekrar kazandıran davranışlarınız nelerdir? Böylece bu konularda sıkıntı çeken biçok arkadaş ta faydalanır diye düşünüyorum. Bunun adı kimine göre taktik kimine göre içgüdüsel bi davranış olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?