- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
- Konu Sahibi gunduzgece123
-
Mama yetistiremiyiruz ne demek?
Simdi asla vermeyin falan diyorlar ama bir de gercek var ki hepimiz yari sut yari suyla pisirilen pirinc unu mamasiyla buyumusuz.Oglum 5 aylik mama ile sutlu princ ununu karisik veriyorum. Cunku artik mama yetistiremiyoruz sorun olurmu. Yada ilerde bir soruna yol acarmi.
Norma mama verdigim zaman doymuyo bu sefer kiziyo ic ic yoruluyo sorun para degil ben evladim icin canimi veririmMama yetistiremiyiruz ne demek?
Valla ben de maddi sanmistimNorma mama verdigim zaman doymuyo bu sefer kiziyo ic ic yoruluyo sorun para degil ben evladim icin canimi veririm
Lutfen bir gece gece polemige girme lutfen bak sende hamilesin sen de anne sayilirsin canim beni anla ayrica insanin durumuda olmaya bilir ama sirf mama verince anlattigim gibi hic yoruluyo sik sik agliyim acikiyo bu sefer sinir oluyoMama yetistiremiyiruz ne demek?
Su yazdiginizi pek anlamadım ama bana kalırsa acele etmeyin 1 ay daha bekleyinNorma mama verdigim zaman doymuyo bu sefer kiziyo ic ic yoruluyo sorun para degil ben evladim icin canimi veririm
Ya saat yok agladikca veriyom. 2 ile 3 saat bir diyelimGünde kaç saatte bir kaç cc veriyorsunuz?
Ne diyosun ya? Ben gercekten anlayamadigim icin sordum :) gorende her gece beni burda tartisirken izliyosun sanacak :)Lutfen bir gece gece polemige girme lutfen bak sende hamilesin sen de anne sayilirsin canim beni anla ayrica insanin durumuda olmaya bilir ama sirf mama verince anlattigim gibi hic yoruluyo sik sik agliyim acikiyo bu sefer sinir oluyo
Alerjisi olur olmadigini nasil anlarimPirinç unu sağlıklı bir şey değil. Biraz yoğurt vermekle başlayın ek gıdaya. Yanında tek sebze ve içeren çorbalarla. Mesela az su içinde havuç haşlayıp ezip çorba kıvamına getirin. 3 günde bir sebzeyi değiştirin ki bebeğin alerjisi olup olmadığını anlayın. 1 ay sonra ek gıdayı çeşitlendirmeye başlarsınız.
Kızarıklık, kaşıntı, kabarma gibi şeyler olabilir. Biz havuç kabak ve patatesle başlamıştık. Süt ve balı 1 yaşına kadar vermeyin. 6 aylık olduktan sonra sabah peynir, yumurta sarısı verebilirsiniz. Çiğnemeyi öğrensin diye ekmek kabuğu da veriyorduk eline.Alerjisi olur olmadigini nasil anlarim
Biberun deliği çok küçük olduğundan çocuk sinirlendirmek olabilir mi ? Kaç numara biberon basligi kullanıyorsun?Ya saat yok agladikca veriyom. 2 ile 3 saat bir diyelim
DenerimRondoda un haline gelen yulaf 1 çay kaşığı
Yumurtalı terbiyeli çorba
Yoğurt çorbası işte
Bunu da yemez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?