- 13 Ağustos 2014
- 609
- 337
- 73
- 29
- Konu Sahibi oblomovunhirkasi
- 

kızlar canım sıkkın 200 gr fazla çıktım tekrar 82 oldum anlayacagınız dün 81.8 dim.
ayran aşı kr için kolları sıvadım. cuma doğum günüm o zaman kdr 80.5 olmak için detoks. bismillah diyelim.
Hosbulduk cnm tşk hergun burdayim bundan sonra yeterince bos vaktim var nasilsa :)merhaba nilsucum tabi ki katlabilirsin aktif olmak şartıyla. en azından mutalaka menunu paylaş ve benim ve diger arkadaşlarımın menusunu yorumlamaya çalış HOŞGELDİN
Tebrik edrim cnm senin adina sevindim gram gram gidicek insalllah :)nerdesiniz siz ya
gunpir! kukla ipi! büşra!!!
nerdesiniz acaba bu nasıl birlik bu nasıl enerji..
benim iyi haberlerim var ama kendi kendime konuşuyorum burda
81.5 çıktım. 500 gram daha gitti.
bgün yine çorbaya devam edicem.
uğrarsanız günlüğe iyi olur
Merhaba cnmm bende 63.5kiloyum ve bende 55e dusmek istiyorum eger istersen beraraber yarisa biliriz haha hirsli olur diye dusunuyorummm :)Merhaba kızlar;
Benim hamilelik döneminde bir hayli kilo artışım oldu. Bu artış emzirme döneminde tavan yaptı. 60 kiloyla hamile kaldım 95 kiloyla doğuma girdim. Doğumdan sonra 85 e düştüm ama emzirme döneminde 100 kiloya kadar çıktım. Emzirdiğim için diyet yapamadım bir süre. Oğlum 7 aylık olup ek gıdaya başlayınca 1 Aralık 2013 de hemen diyet spora başladım. Yediklerimden kıstım kalori hesabı yaptım ve hergün yarım saat yürüdüm.
Veee sonuç :) Şuan 63 kiloyum hedefim 55 e düşmek :)
Merhabalar süper olur :)Merhaba cnmm bende 63.5kiloyum ve bende 55e dusmek istiyorum eger istersen beraraber yarisa biliriz haha hirsli olur diye dusunuyorummm :)
Cnm tabikide hep birlikte yarisiyoruz ben sadece suan ayni kiloda oldugumuz icin vede hedefimoz ayni oldugu icin galactusa oyle soyledim ama haklisin hepimiz yarisiyoruz tabi kide insallah hepimiz istedigimiz kilolara tez zamanda ulasiriz :)kzlar hep birlikte yarışıyor sayılırız değil mi?
isterseniz kurallar başlatabiliriz. bu arada nilsucugum üzülme. az öz sık yiyerek o kilolardan kurtulacaksınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?