- 13 Ağustos 2014
- 609
- 337
- 73
- 29
- Konu Sahibi oblomovunhirkasi
-
tabiki aramıza katılabilirsin. ideal kilon için 2 kg daha var. ancak baseninden şikayetçiysen egzersiz yapman gerekiyor.çünkü 2 kg ile o basen erimez. sağlıklı beslenme.ve egzersiz ile bu sorunu halledebilirsin.
yrüyüş imkanın var mı?
evde spor aletin var mı?
son olarak dvd izleyebilecegin bir televizyon ya da bilgisayarın var mı?
daha önce spor yaptın mı yaptıysan ne yaptın?
ona göre bir program belirleyelim.
evde spor aletim yok ama bir salona yazılmayı düşünüyorum bilgisayarım var yürüyüş imkanımda var malesef spor geçmişim olmadı...
küçükken aşırı zayıftım ergenliğe kadar 30 35 kiloydum ergenliğe girdim bir yılda 70 kilo oldum simdi 19 yasındayım 6 senedir böyle basen sıkıntısı cekiyorum
o zaman beraber yapalım mı birlikte yaparsak destek oluruz bırakmayız istikrar saglarız ne dersinizBence de diyetle birlikte spor.
İnternette çok güzel videolar var.
Fakat bazıları için geniş alanlar gerekiyor.
Ben şunu evde yapılabilir buldum:
http://www.fitkizlar.com/2012/11/evde-spor-30-dakikalk-kardiyo-calsmas.html
Bugün başlayacağım.
Birlikte başlayabiliriz kızlar.
Elbette her bölge için farklı egzersizler var, basen hepimizin problemi
Ben spor salonlarına da gittim, platese de gittim.
Bunlardan farklı şeyler yapmıyorlar, evde birazcık istikrarla daha fazlasını yapabiliriz emin olun
o zaman beraber yapalım mı birlikte yaparsak destek oluruz bırakmayız istikrar saglarız ne dersiniz
tamam mutlaka denerim bugün tesekkür ederim tavsiyeler içincanım bende 18 yaşındayım :)
sana önerim spor salonuna gitme. ben gittim incelecegine şişti.
brazil butt
leslie sansone
jillian michaels level1-2-3
bunları you tube da bulabilirsin. dvdsini satın alabilirsin. hepsi basen için egzersizler yaptırıyor. 3ünü birden yapabilirsin. dönem dönem bölüştürebilirsin.
bunlar bittiğindede callanetics yapabilirsin.
hepsi basen agırlıklı. bunlar olazsa spora git. ama bence bunları tamamladıgında spor salonuna gitmeye ihtiyacın olmayacak.
ben şu an leslie ve brazil butt yapıorum canım bu bitincede jillianla callanetics yapıcam. sizede öneriyorum.
harika olur benim de 1 aya okulum baslıyor zaten saat aralığı ne zaman olsunYapalım tabi ki, sanırım öğrencisiniz, ben de yıllık izindeyim 2 hafta evdeyim, bu zaman diliminde bir saat aralığı belirleyelim, ne dersiniz?
baktım evet türkçesi yok bugün baslayıp fikrimi söylerim tatlımrica ederim canım
begenirsen açıklamasını detaylı yaparım sana canm türkçe dublajı yok çünkü
canım brazil butt düşünüyorum sence baslangıc için iyi mihangisine başlıyorsun.?
tamam canım cok sağol ne süreyle yapmalıyım ve diğr seviyelere ne zaman gecmeliyim :)canım başlangıç için ben sana leslie 1 mil snrasında 2 mil ve 3 mil öneriyorum daha sonra jillian daha snra brazil butt. en zorunu seçmişsin
cok cok cokbak tek tek açıklamasını yazıcam
leslie sansone 1 mil walk at home = 3 gün ( kolay çünkü)
leslie sansone 2 mil walk at home= 7 gün
leslie sansone 3 mil walk at home=15 gün
bunu yaparken mekik çekip şınav çekebilirsin. basenlerine streç sarmanı öneririm. biberiye yağı sürüp braz bekledikten sonra.
en başta çok kolay gelebilir. ama sen beni dinle
bunlar bittikten sonra
jillian michaels level1 level2 level3 her biri 10 ar gün. zaten bu programın özelliği ben kafadan sallamıyorum
sıra geldi brazil butt
çok fazla videosu yok. bulabildiklerini 1 aya yay. kalça dikleştirio basen inceltiyor.
bu da bitti
callanetics 21 gün programıyla sıkılaşmaya geç.
al sana mükemmel bir basen
ben bunu yapıcam. bugün başlıyorum. aynı bu program. bana katıl
tek fark: ben brazil butt ile leslie yi birleştiriyorum. istersen böylede yapabilirsin. kolay gelsinn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?