- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #3.461
Herkese merhaba,
Yazılanların bir kısmını okuyabildim.
Öncelikle hatic22 tebrik ediyorumalkisalkisalkis
Hatice1 giderken beni uğurlamışsın teşekkür ediyorumvereliniortak Geçen hafta kupa bu hafta dinlenme öyle mi?a.s Kilolar şakır şakır geliyor ama giderken öyle değil maalesef biraz zorluyor moralini bozmamak önemli biliyorsun. Haftaya olur inşallah.:içelim:
Brownsugar tartılmak moralini bozuyorsa her gün tartılma. haftalık devam et. daha önce spor yapmadıysan kasların gelişiyor olabilir. Eğer yediklerime dikkat ediyorum, sporumu yapıyorum diyorsan tartıda sonucu görmek için biraz daha beklemen gerek. Ama incelmeyi farkedersin:hulya:
bence meksika biber çayını deneyin arkadaşlar. Ben kullanıyorum ve şuanda 3,5 kilo verdim. mükemmel bir ürün sonunda kilo veriyorum. Tabi inşallah bırakınca geri almam.
günaydınnnnnnnnnn herkeseeeeeeeee umarım bol kilo vereceğimiz bir hafta olur zemuszemus
Sana da günaydın... :1hug:
Kızlar... Bir de şu 2 günlük diyet gibi bir şey yapıyordunuz. Onu deneyeceğim de neydi o? Yenileme diyetimiydi? fisfisfis
günaydınn kızlar
şu hafta sonlarını sevmiyorum az da olsa kaçamak yapıyorum yaa :kedi: ama sporumu aksatmadım kaydirigubbakcemile2
brownsugar bahsettiğin şey 2 günlük detoks %100 detoksu yaz ara bulursun nasıl yapacağını
hatice beceremedim yaa((((
ben yapayım aynısınımı istersin
çiğdem face de bişi göremedim kaydirigubbakcemile3
tam olarak bilmiyorum ben baştan yapıyorum değişikliğide severim arada değiştirdim
BİŞİ GÖREMEDİM DERKEN NE GÖRMEK İSTİYODUN?FAZLA KATILIM OLMADI Kİ HAREKETLENDİRİM...AMA SENİ GÖRDÜM SARIŞIN Bİ HATUNSUN YANINDA EŞİN VAR yerimseniben
yaptım canım oldu mu ben göremiyorum yine :))
olmuş canım kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?