Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

patiska bilmiyorumkismile nerelerdesin bu hafta sonu gelecektin diye hatırlıyorum
kız yoksa kilo alsanaalsanasmile veremedin üstüne bide kilo falanmı aldın lmaz:
onun içinmi gelemedin kızzzzz akannehir

Merhaba kızlar nasılsınız? nasıl geçti hafta sonu? inşallah kaçamaklar olmamıştır...İyi bir hata geçirip güzel güzel kiloları veririz umarım bu hafta da...
Binbirrenk de gelmiş hoşgeldin canım . patis nerde kaldı acabaa:uhm:

canım benim yeğenimin :kedi: doğum günüydü yarım dilim yaş pasta yedim sonrada çıkıp yürüyüşe gittim ama umarım atmışımdır

Bende iyiyim kızlar kaçamaksı z bir hafta sonu geçirdiğim için mutluyum.
Haticem bi dilim pasta yemişsin ama sporunuda yapmışsın vicdan azabı çekmene gerek yok bence...

evet canım sahte sarışındım ama şimdi kahverengi saçlarım ama hiç beğenmiyorum yine sarı yaptırıcam
sende esmersin senin yanında da eşin var :))) vede güzelsinnnnn kaydirigubbakcemile3

teşekkürederim canım sende öyle zemuszemus

senin adına sevindim
ya zaten hafta sonunu atlatsak evde o kadar olmuyo kaçamak sositososito

ahh ahhhh şu hafta sonları olmasa................ama yinede hafif atlatmaya çalışıyorum eskiden olsa oooooooooooo kaydirigubbakcemile3

sagol canım iyiyim bende
sen neler yaptın bakalım
görüşmeyeli sporunu aksattınmı

Rahatsızlığını atlattığına sevindimkaydirigubbakcemile5 Artık kilolar benden korksun diyorsunaklinialirimsmile
Eşimin dış görevleri oluyor, bazen ben de gidiyorumsempatiksalakcinni Gittiğim yerlerde hafif yemeye çalışıyorum ama evdeki gibi olmuyor ne de olsayerimseniben
Sabah akşam yürüyüşleri hiç ihmal etmiyorum. O bakımdan dengelemeye çalışıyorum.kaydirigubbakcemile2

merhaba
konu başlığını okudum. tüm sayfaları okuyamadım ancak kendimi tanıtıp bu kilo verme grubuna katılmak istiyorum.
bende yıllardır bir kac kilomu veremeyip ağlayıp duranlardanım. 18 aylık bir bebeğim var. hamilelikte 18 kilo aldım. 62.5 kilo ile basladım 1,5 sene icinde hepsini verdim. simdi 62 kiloyum. ancak ben 55 kilo olmak istiyorum. 7 yıldır bu kiloma inemedim.
iş yerinde iken cok düzenli besleniyorum. ancak hafta sonları ucu kacıyor.
merak ettiğim binbirrenk bu sürede kac kilo verdin ideal kilona ulaştın mı

- Ekmek, makarna, pilav gibi karbonhidratların diyetten tamamen çıkarılması…
Diyet yapan kişinin yaptığı en önemli hatalardan biri vücuda yeterli miktarda karbonhidrat vermemektir. Diyete başladığı zaman ekmek, pilav, makarna, patates, mısır gibi besinleri kesen kişilerin metabolizması ihtiyacı olan karbonhidratı önce kandan almaya çalışır. Glikoz oranı düştüğünde kan şekeride düşmeye başlar. Sonrasında vücut kas içerisindeki karbonhidratları kullanmaya başlar ve bu durum kas kaybı anlamına gelir. Bu sırada vücut kasla beraberinde su kaybına uğrar.Yani diyette karbonhidratı kesen kimse tartıdaki sonucu görünce kilo verdiği yanılgısına düşer ancak gerçek olan vücudun kaybettiği yağ değil kas ve sudur
(alıntı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…