Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

2 - Sadece protein ağırlıklı diyet yaparak hızlı zayıflama…
Proteinin vücut mekanizmasını hızlandırdığı doğrudur ancak sürekli protein almak kas dokularını eksiltir ve su kaybına neden olur.1 gr kas dokusu ile beraber yaklaşık 2,7 gr su kaybı olur.Yağsız doku kitlesi kaybı metabolik hızı düşürür. İnsanlar tartıya çıktığı zaman kilo verdiklerini zannederler ancak metabolizma yavaşladığı için diyet sonrasında hızlı bir şekilde kilo alınır:hulya:
(alıntı)

evet ya fena alışmışız birbirimize girmeyen olunca merak ediyoruz geldiğinde de seviniyoruz kaydirigubbakcemile3

Haklısın canım birbirimizi tanımadığımız halde gözlerimiz arıyor.kaydirigubbakcemile3 Buradaki sohbet bile insanı çok rahatlatıyor.hihoyyyt

Haklısın canım birbirimizi tanımadığımız halde gözlerimiz arıyor.kaydirigubbakcemile3 Buradaki sohbet bile insanı çok rahatlatıyor.hihoyyyt

gerçekten öyle insan dost olduğunu hissediyor
şimdi yalancı,ikiyüzlü,dedikoducu,fesatlık yapan,arkadan dolaplar çeviren insanlardan uzak hissediyorsun kendini :roflol:

gerçekten öyle insan dost olduğunu hissediyor
şimdi yalancı,ikiyüzlü,dedikoducu,fesatlık yapan,arkadan dolaplar çeviren insanlardan uzak hissediyorsun kendini :roflol:

Burada herkes birbirine yardımcı olmak için çaba harcıyor gerçekten çok kaynaşma var.süprizzzzz

evet doğru kimse kimseyi kıskanmadan kötülük düşünmeden birbirinin iyiliği için uğraşıyor bu çok güzel
keşke hepimiz yakın otursakta arada görüşsek kaydirigubbakcemile3

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiim....
ama uzun uzun okuyamayacağım şimdi yazdıklarınızı... derslerden çok geri kaldım ve yarınki derse kadar kapatmam gerek arayı...
hepinizi çok özledim ve iyi olduğunuzu umuyorum...

canım sen süpersinn olumunekankayizsmile
eminimm dengelemişsindir zatennkaydirigubbakcemile5

atlattım rahatsızlıgımı çok şükürr:Saruboceq:
binbirrenk canım ya bitürlü kalça ve basen gitmiyor ne yapıyım:1no2:
kilo kaybım göbek ve yanlardaki can simitlerinden oldu
armut gibi oldumm kaydirigubbakcemile3

Merhaba, yazını şimdi tesadüfen gördüm demin farketmemişim kusura bakma.
Ben 67 ile başladım, 2 ay sürdü 58 i korumaya çalışıyorum. Şu anki katılımcı arkadaşlar benden sonra başladılar, devam ediyorlar. Ben de almamak için onları okuyup güç alıyorum. Vermek kadar korumak da önemli.a.s
İlk sayfadaki 5 maddeyi uyguluyoruz. yaptığımız diyet değil, uygulamamız dengeli beslenme ve spor üzerine.
Birkaç sayfa geride katılımcıların listesi var. Günlük menüler yazılıyor, hata varsa yorumlar yapılıyor. Her hafta cuma günü tartı sonuçlarına göre en fazla veren kupa alıyor.
Dediğin gibi tek başına zor oluyor. Burada paylaşımla daha kolaylaşıyor işler.
Başka soracakların olursa ben veya arkadaşlar yardımcı olmaya çalışırız.vereliniortak

kuzuuumm hoşgeldimmm
Şeniz
çok özlemiştikk seniiiŞeniz

geçmişi okumana gerek yokk ben kısaca özetliyimmm
seni çok özledigimizi falan yazdıkk
birde korkudann yazamadıgını aklinialirimsmile
kilo almıştır bu kızz dedikkkkaydirigubbakcemile3

O yandaki simitler en zor gidendir. Onları yok ettiysen gerisi kolay canım.:teytey:
Basen ve kalça ile ilgili hareketlere ağırlık verirsin.
hepsi birden olmaz yavaş yavaş.

Hoş geldin canım. Biz de seni özledik. Herkes iyi merak etme.opuyorumnanaktan

bugün yediklerim
sabah
5zeytin
3tane yeşil biber
ekmek
canım çok bişey yemek istemedii

arada:
yeşil erikk

öglen:
1kase çorba
3kaşık tavuk-mantar sote
yeşil salata
yarım dilim ekmek

arada
yeşil erik
yogurt(daha yyemedim)

akşamada ne yemek yapsamkiiiCADIARZUCADIARZU

kızlar hepiniz hoşgeldiniz zemuszemus
ben haftaiçi hep burada olduğum için ev sahibi gibi oldum kaydirigubbakcemile3

O yandaki simitler en zor gidendir. Onları yok ettiysen gerisi kolay canım.:teytey:
Basen ve kalça ile ilgili hareketlere ağırlık verirsin.
hepsi birden olmaz yavaş yavaş.

sagol canım ya inşallah bakalım
bölgesel egzersize agırlık vermek daha iyi olacak
destegin için çookk sagoll kim tutarr beniii:sm_cool::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…