- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
- 363
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #3.501
evet ya fena alışmışız birbirimize girmeyen olunca merak ediyoruz geldiğinde de seviniyoruz kaydirigubbakcemile3
Haklısın canım birbirimizi tanımadığımız halde gözlerimiz arıyor.kaydirigubbakcemile3 Buradaki sohbet bile insanı çok rahatlatıyor.hihoyyyt
ooo zor iş miş :)))
gerçekten öyle insan dost olduğunu hissediyor
şimdi yalancı,ikiyüzlü,dedikoducu,fesatlık yapan,arkadan dolaplar çeviren insanlardan uzak hissediyorsun kendini :roflol:
Ben çıkıyorum canım görüşmek üzere. Kısa süreli de olsa gelmek iyi geliyor.gamyoncuiremsu
Rahatsızlığını atlattığına sevindimkaydirigubbakcemile5 Artık kilolar benden korksun diyorsunaklinialirimsmile
Eşimin dış görevleri oluyor, bazen ben de gidiyorumsempatiksalakcinni Gittiğim yerlerde hafif yemeye çalışıyorum ama evdeki gibi olmuyor ne de olsayerimseniben
Sabah akşam yürüyüşleri hiç ihmal etmiyorum. O bakımdan dengelemeye çalışıyorum.kaydirigubbakcemile2
merhaba
konu başlığını okudum. tüm sayfaları okuyamadım ancak kendimi tanıtıp bu kilo verme grubuna katılmak istiyorum.
bende yıllardır bir kac kilomu veremeyip ağlayıp duranlardanım. 18 aylık bir bebeğim var. hamilelikte 18 kilo aldım. 62.5 kilo ile basladım 1,5 sene icinde hepsini verdim. simdi 62 kiloyum. ancak ben 55 kilo olmak istiyorum. 7 yıldır bu kiloma inemedim.
iş yerinde iken cok düzenli besleniyorum. ancak hafta sonları ucu kacıyor.
merak ettiğim binbirrenk bu sürede kac kilo verdin ideal kilona ulaştın mı
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiim....
ama uzun uzun okuyamayacağım şimdi yazdıklarınızı... derslerden çok geri kaldım ve yarınki derse kadar kapatmam gerek arayı...
hepinizi çok özledim ve iyi olduğunuzu umuyorum...
canım sen süpersinn olumunekankayizsmile
eminimm dengelemişsindir zatennkaydirigubbakcemile5
atlattım rahatsızlıgımı çok şükürr:Saruboceq:
binbirrenk canım ya bitürlü kalça ve basen gitmiyor ne yapıyım:1no2:
kilo kaybım göbek ve yanlardaki can simitlerinden oldu
armut gibi oldumm kaydirigubbakcemile3
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiim....
ama uzun uzun okuyamayacağım şimdi yazdıklarınızı... derslerden çok geri kaldım ve yarınki derse kadar kapatmam gerek arayı...
hepinizi çok özledim ve iyi olduğunuzu umuyorum...
O yandaki simitler en zor gidendir. Onları yok ettiysen gerisi kolay canım.:teytey:
Basen ve kalça ile ilgili hareketlere ağırlık verirsin.
hepsi birden olmaz yavaş yavaş.
sagol canım ya inşallah bakalım
bölgesel egzersize agırlık vermek daha iyi olacak
destegin için çookk sagoll kim tutarr beniii:sm_cool::sm_cool:
kızlar hepiniz hoşgeldiniz zemuszemus
ben haftaiçi hep burada olduğum için ev sahibi gibi oldum kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?