- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #3.621
Kaç gündür içiyordun meksika çayını? :uhm:
Canım meksika biber çayına başlayalı bugün tam 10. günüm oldu ve 6. günde 2,5 kg vermiştim bugün sabah tekrar tartıldım 4 kilo kaybım olmuş ve normal yemeğimide yiyorum ama ciddi anlamda tok tutuyor daha önce biber hapı kullanmıştım ama bırakınca geri aldım ama bu ürün hapından farklı resmen bedenim inceldi:lepi:
meksika biber çayı nasıl bişi kızlarrrr ohaoldumsmile
kızlar aslında benim sorunum boğazıma hakim olamamak iştahımı bir türlü dizginleyemiyorum onun önüne geçebilsem zaten sorun kalmayacak tek sorunum yan yağlar ve göbek onlar gitse yetecek bana hatice ne yediğimi sormuş bütün gün evde olduğum için sürekli mutfakla bağlantılı yaşıyorum habire bir şeyler atıştırıyorum bana iştah kesecek yememi engelleyecek bişey lazım yada yeni br beslenme düzeni :)))
Bende kilo vermek istiyorummmmmmmm
Dİyetlerde pek akıllıca davranamıyorum galiba.Gün içi herşey normal kendimi koruyorum ama akşam eve gidince akşam yemeğinde evlekilerle buluşunca olan oluyor.Azalttığımı hissediyorum ama yok tartıya ne zaman çıksam hep aynı
Ben senelerdir ekmek yemem kızlar çay veyahut kahvede asla şeker kullanmam :)
Amam gelin görün ki boyum 1;65 kilomda 2 gün önce 75
65 kg olmak istiyorum bennnnnnnnnnnnnnn
Bugün cidden adam akıllı başlasam mı ama eve gidince yine yutacağım bu lafları.Kızlar bana yardım edinnnnnnnnnnnnnnnnnn :sinifsinif:
merhaba a.s
aynı boydayız ve ortalama aynı kilolardayız
arkadaşların önerileri çok güzel aynen katılıyorum
ilk önce diyet psikolojisine girmeden kendini sağlık için kilo vereceğine inandır
bununla beraber akşamları 1 tabak yemeğini al fazla olmadan başka koymayacağına söz ver kendi kendine ve burayada yazacağına
buraya yazmak insanı acayip motive ediyor
zambaktan ceza alacağından kork ve zamanla akşam çok yemekten uzaklaşırsın
hoşgeldin aramıza a.s.
bu arada çok gerileri okuyamadım, Bonibon nerelerde kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?