Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç gündür içiyordun meksika çayını? :uhm:

Canım meksika biber çayına başlayalı bugün tam 10. günüm oldu ve 6. günde 2,5 kg vermiştim bugün sabah tekrar tartıldım 4 kilo kaybım olmuş ve normal yemeğimide yiyorum ama ciddi anlamda tok tutuyor daha önce biber hapı kullanmıştım ama bırakınca geri aldım ama bu ürün hapından farklı resmen bedenim inceldi:lepi:

Pardon hap olarak algıladım. Çay hk. bir fikrim yok.

Son düzenleme:
bugün kü menüm
sabah
sandaloz + elmasirkeli su + 1 büyük bardak ılık su

4 çeri domates
1 minik salatalık
4 zeytin
1 kk peynir
1 dilim t.b ekmeği

ara mate çayı

öğlen

ıspanak yemeği
3 kaşık yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

ara
mate çayı

akşam

semizotu salatası
1 dilim light ekmek

elma

6 km tempolu yürüyüş
2lt su

evet kızlar çayıda yeni çıkmış zaten 1 ay falan oldu ama hapı kullandığıma pişmanım çünkü bırakınca tekrar kilo aldım söylediğim gibi 10 günde 4 kilo verdim ve sanki 2 beden küçüldüm kotuma girmiyodum şimdi içine giriyorum. Satıcılar yoğurtla tüketilmesini söylüyor ve sindirimi çok iyi duruma getiriyor. Yani ben tavsiye ederim daha önce bir çok ürünü kullandım çay olarak form çay, biberiye çayı, sandalozlu çayları ama bu inanın çok farklı:lepi::lepi:

Herkese SeLaM !.. opuyorumnanaktan Bugün sabah, dayanamadım ve tartıldım 4oo gr vermişim. Pek değil ama onca gün sonra gram vermiş olduğumu gördüğümden havalara uçtum umarım cumaya kadar iyi ve sağlıklı bir şekilde devam eder.:Saruboceq:

Sabah: rafadan yımırta kaydirigubbakcemile3 2 kk peynir, domates ve salatalık, 1 dilim kepek ekmeği, şekersiz çay

Ara: okulda olduğumdan arkadaşımın kekinde 1 tadımlık aldım bilmiyorumkismile

Öğlen: domatesli ya da sade makarna ve salata

Birara da spor yapmayı düşünüyorum. kaydirigubbakcemile3

Bu arada yeni gelen arkadaşlarımız olmuş. Hoşgeldiniz... :1hug: Ne güzel kalabalıklaşıyoruz. Ne güzel.. Bu şekilde gerçekten yemek alışkanlığım değişti. aklinialirimsmile Annemle ablam da ben gibi tutamıyorlardı kendilerini ama ben artık yeter dedim. Başta onlar seyirci gibi bakıyorlardı. Artık onlar da başladı. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ne güzel ailecek sağlıklı besleniyorsunuz :)))
cnm okudun mu ya benim walk at home açılmadı hemde kaç gün uğraştım

canım aynı sorun bende de vardı mutfaga her gidişimde mutlaka bir lokma bişey yerdim şimdi çok azalttım ama tamamen kaldırdım denemez
ara öğün yapmazdım atıştırdığım için şimdi 10 -10:30 gibi yeşil çayımı veya elmamı yerim
yani sana tavsiyem mutlaka saatli ara öğün eklemen opuyorumnanaktan
zaten çalışmaya başlayacağım demişsin bu senin atıştırmana engel olur kaydirigubbakcemile5

merhaba a.s
aynı boydayız ve ortalama aynı kilolardayız

arkadaşların önerileri çok güzel aynen katılıyorum
ilk önce diyet psikolojisine girmeden kendini sağlık için kilo vereceğine inandır
bununla beraber akşamları 1 tabak yemeğini al fazla olmadan başka koymayacağına söz ver kendi kendine ve burayada yazacağına
buraya yazmak insanı acayip motive ediyor
zambaktan ceza alacağından kork ve zamanla akşam çok yemekten uzaklaşırsın

hoşgeldin aramıza a.s.

Yeşilçay bende de bitmiş bu hafta şimdi sipairş verdim.Alacaklar :)

cerenkabay canım öyle heveslendiğm ki bu çaya nerden bulabiliriz.Tadı nasıl ben kötü tadı olan şeyleri asla içemiyorum sağlık için olsa bile...

hepinize günaydın kızlar...
hoşgeldin diyen cicilerimmm hepinizi kocaman kocaman öpüyorum... iyi ki geldim gerçekten, evimde ve sizlerle iletişim halinde olmak ne güzel... :1hug:
aramıza yeni katılan arkadaşlarımız da var , inanılmaz....

bu arada beynimiz , kendimize diyette olduğumuzu söylediğimiz sürece,yediklerimizi azaltmasak bile, aslında normal çalışırken bile spor yaparak yaktığımız kalorilerden daha fazla yakan organlarımıza yavaşlamaları komutunu veriyormuş... böylece tüm sistem iş yavaşlatma eylemi yapıyormuş :)))
düşüsenize sadece düşünerek...

Canım benim hoşbulduk.Sağolasın ilgin için.

Bugünden itibaren her günü yazacağım size söz :)

Bu sabah 1 simitle beraber beyaz peynir ve açık bi çay içtim.

Şu saate kadarda su,çay ve nescafeden başka bişi sürmedim ağzıma.

Öğlen içinde yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeği yesem diyorum.İşyerinde olduğumdan öyle haşlama falan yapma imkanımda yok.Öyle olsa idi evde patates falan haşlardım.

Sizde zayıflarmıyım 22 Mayısa kadar ( arkadaşımın düğünü var ve birde şahidi olacağım bi nikahh.Kocaman bi halde gitmek istemiyorummmmmmmm((((( lmaz: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…