- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #3.641
Canım benim hoşbulduk.Sağolasın ilgin için.
Bugünden itibaren her günü yazacağım size söz :)
Bu sabah 1 simitle beraber beyaz peynir ve açık bi çay içtim.
Şu saate kadarda su,çay ve nescafeden başka bişi sürmedim ağzıma.
Öğlen içinde yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeği yesem diyorum.İşyerinde olduğumdan öyle haşlama falan yapma imkanımda yok.Öyle olsa idi evde patates falan haşlardım.
Sizde zayıflarmıyım 22 Mayısa kadar ( arkadaşımın düğünü var ve birde şahidi olacağım bi nikahh.Kocaman bi halde gitmek istemiyorummmmmmmm((((( lmaz: )
ya kalsiyum demişken
biliyormusunuz kızlar ben hamileyken gece uyurken bacaklarıma kramp girerdi hep doktor kalsiyum eksikliğinden diyordu
şimdi hala bazen gece uyurken kramp giriyor bacağıma
Yeşilçay bende de bitmiş bu hafta şimdi sipairş verdim.Alacaklar :)
cerenkabay canım öyle heveslendiğm ki bu çaya nerden bulabiliriz.Tadı nasıl ben kötü tadı olan şeyleri asla içemiyorumsağlık için olsa bile...
sağlık bakanlığı onayı var mı
öncelikle sabah kahvaltını erken yaptığını düşünerek öğlen yemeğini geçe bırakmışsın bence 13 civarı yemelisin delikafadulden
çok yağlı yemek olmadığı sürece istediğin et yada sebze yemeklerinde 1 tabak ye öğlen
şart değil bence haşlama CADIARZU
yoğurt her öğüne ekleyebilirsin kalsiyum zayıflamaya yardımcı oluyor yerimseniben
haftada ortalama 1- 2 kilo vermek normal bildiğim kadarıyla sırnaşık şey
3 haftan var yani güzel verirsen 6-7 kilo verirsin düğüne kadar....kaydirigubbakcemile5
Canım ben internetten aldım eğer sağlıklı bir site istersen önerebilirm. Pm den sana mesaj atarım. Çayın tadı kötü değil yoğurt ile tüketirsen faydalı çünkü ben yoğurt ile tüketiyorum ama su ile de denedim tadı güzel.
bendisay sen 20 kg mu verdinnnnnnnnn
yok canım ben 6,5 kilo verdim. başladığımda 69,1 di kilom şimdi 62,5 civarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?