Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

evet elma sirkesi ile balı karıştırıp içmekte kilo vermeye çok yararı varmış bende bugünden itibaren deneyeceğim

2 tatlı kaŞıĞı sırke ve bır tatlı kaŞıĞı balı karıŞtırıp ıÇıyorsun ama mıĞdende sorun varsa ıÇme canım ÇÜnkÜ arkadaŞım da ıÇtı ve mıĞdesı daha da kÖtÜ oldu

arkadaşlar pazar günü eşimin doğum günü bana akıl versenize ne alsam hediye aklıma hiç bişi gelmiyo ama güzel bişey almak istiyorum lütfen fikir verin

Valla bızımde evlılık yıldÖnÜmÜmÜz gelıyor ne alsam dıye dÜŞÜnÜyorum hedıye denızıne bak canım enteresan hedıyeler de var orda

arkadaşlar pazar günü eşimin doğum günü bana akıl versenize ne alsam hediye aklıma hiç bişi gelmiyo ama güzel bişey almak istiyorum lütfen fikir verin

ben hediyeden çok iyi planlanmış organizasyonları daha cazip buluyorum. sen de bütün gün kendisini çok iyi hissetmesini sağlıyacak organizasyonlar yapabilirsin. iyice şımart kocanı, doğumgünü çocuğu olmanın tadını çıkarsın sırnaşık şey

mesela ne yapayım cnm sence :))

Sabah yatağına kahvaltı götürebilirsin. :)) veya güzel bir sofra hazırlayıp eşini öyle uyandırabilirsin. seviyorsa bir piknik organizasyonu olabilir. ya da akşam üstü dışarı bir yerlere gönder geldiğinde güzel bir sofra hazırla, evi süsle biraz balonlar falan olabilir. ya da mumlar. üzerine de hoş birşeyler giy.

aaa bir de geçen ay bizim evlilik yıldönümümüzdü ben eşime bir plaket yaptırdım. "evlilik birliği içerisinde gösterdiğiniz üstün başarılardan ötürü bu plaketi almaya hak kazandınız gibi birşey yazdırdım. çok şaşırdı çok da hoşuna gitti.

ya bu aralar biraz canım sıkkın oyüzden kafam için çalışmıyor anlayamıyorum bişi oyüzden sizden yardım istiyorum

Ayyy canım benim olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan Teşekkür ederim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Baktım. Geçen hafta belli olmadı. Tekrar bakamadım. Bugünse bir itirafta bulunmak için gelmiştim. bilmiyorumkismile Oooof eyvahedigeldismile 18:30 gibi etli dolma yedim 1 tabak. Az önce annem çayla tekrar koydu ben de dayanamadım tekrar yedim. :kedi: Karnım patlayacak gibi. İçimde hem pişmanlık hem büyük bir şişkinlik var. Sabah T.Özay yapmıştım ama içim hiç rahat değil. bilmiyorumkismile Biraz mekik hareketi yapmayı düşünüyorum ama ne içsem rahatlatır? CADIARZU Yeşil çay mı yoksa doğadan formlardan mı içsem :uhm:

ya bu aralar biraz canım sıkkın oyüzden kafam için çalışmıyor anlayamıyorum bişi oyüzden sizden yardım istiyorum

Canım, hayırdır... Neye sıkkın canın? Umarım her şey yolundadır. Aman sağlığımız yerinde olsun da her şey hallolur. Sıkma canını... olumunekankayizsmile

No stres! No panic! Much happy. zemuszemus Canım ailen ve biz başarılı olacağını biliyoruz; çünkü hakediyorsun. Stresin dozunu fazla kaçırmamalısın. boshayallersmile Bu aralar ben de bazen "Bir oflasam karşıdaki dağlar yıkılır" şeklinde bir strese giriyorum kaydirigubbakcemile3 ama hepsi bizim elimizde yerimseniben stresten olabildiğince uzak durmamız lazım. Kantaron yağının sakinleştirici etkisi varmış ama denemedim içmeyi. Eğer denemek istersen aklında bulunsun. yerimseniben​

evet elma sirkesi ile balı karıştırıp içmekte kilo vermeye çok yararı varmış bende bugünden itibaren deneyeceğim

Ya ben de denemek için çok ümitlenmiştim elma sirkesi ve bal karışımını ama diyette bilinin yanlışlar diye bir yazıda elma sirkesi karışımını okumuştum. bilmiyorumkismile Denesem mi yoksa napsam ben de bilemedim. mafoldumben

Son düzenleme:
Bu arada yeni gelen tüm arkadaşlara "Hoşgeldiniz" a.s. Artık kalabalık bir aile oluyoruz. Umarım herkes istediği kioya sağlıklı bir şekilde ulaşır. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…