Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

brownsugar canım tebrik ederim geç bir kutlama oldu ama olsun senin de derslerden başın kalabalık

galiba bir kaçamak yaşanmış canım ceza olarak değil bence biraz spor yada yürüyüş yap çok rahatlarsın ben geçen haftalarda bir kere başma geldi 1 saat yürüdüm hiç şişkinlikten eser kalmamıştı

Valla bİzİmde evlİlİk yıldÖnÜmÜmÜz gelİyor ne alsam dİye dÜŞÜnÜyorum hedİye denİzİne bak canım enteresan hedİyeler de var orda

Ayy ne güzel ya! Sizi görünce evlilik ne güzel bir kurum diyorum. kaydirigubbakcemile3 Hep böyle hediyeler sürprizlerle mi geçiyor? zemuszemus Zaten yıldönümü, doğum günü, anneler günü, babalar günü, sevgililer günü vs ... 1 yılda baya bir kutlama var. kaydirigubbakcemile3

Çok teşekkür ederim canım, darısı hepimize. kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Evet, dersler beni biraz etkiliyor sanırım. Bazen o kadar çok istediğim tatlılar oluyor; o tatlılara dayanıyorum da gidip etli dolmayı abartıyorum. bilmiyorumkismile
Midem biraz insin de evde adım aleti var ondan yapmayı düşünüyorum. Ooof bu yediklerim yarın tartıya yansıyacak, ben ona yanıyorum. mafoldumben

canım ne bileyim ya ben finallerde vs stres yapmazdım böyle, hatta üniversite sınavına girerken bile laylaylomdum... evde oturmaktan çok sıkıldım, e burda özel sektör diye bişe yok, sanırım bi sene daha evde oturmak istemiyorum.
ama teşekkür ederim beni rahatlatmaya çalıştığın için, kantaron yağını bi araştırayım bakalım..
senin sınavlar nasıl gidiyor? haftamızın birincisi tebrikler bu arada :1hug:

işimi bitirdim yeşil çayımı aldım elime çok enerjik bir şekilde geldim :sm_cool:

sen nasılsın dün moralin biraz bozuk gibiydi:sinifsinif:

Günaydın. Bu gün biraz geç kahvaltımı edebildim. Ben bu geçiş döneminde biraz zorlanıyorum galiba...Halsizlik var üstümde nedendir acaba benneyaptımki
Dün tartıldım 61 gözüktüm biraz bozuldum sadece küsuratım gitmiş :) ama annemler eşim bayağı fark ettin diyorlar ama tartıda ki ağırlığım ?

olsun gr.la başlar sonra kilolar gider bu kadar çabuk moralini bozma daha yolun başındasınguclubacismile

ınşallah geceleri karnım düzleşmiş gibi yüzüm hafif süzülmüş gibi gelmişti. Gerçi tartıldığım saatte 2 gibiydi kot falan vardı üstümde. Yeni bir tartı edinmeliyim sabah erken saatte ölçülmem daha doğru aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…