- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #4.041
Valla bİzİmde evlİlİk yıldÖnÜmÜmÜz gelİyor ne alsam dİye dÜŞÜnÜyorum hedİye denİzİne bak canım enteresan hedİyeler de var orda
brownsugar canım tebrik ederim geç bir kutlama oldu ama olsun senin de derslerden başın kalabalık
galiba bir kaçamak yaşanmış canım ceza olarak değil bence biraz spor yada yürüyüş yap çok rahatlarsın ben geçen haftalarda bir kere başma geldi 1 saat yürüdüm hiç şişkinlikten eser kalmamıştı
No stres! No panic! Much happy. zemuszemus Canım ailen ve biz başarılı olacağını biliyoruz; çünkü hakediyorsun. Stresin dozunu fazla kaçırmamalısın. boshayallersmile Bu aralar ben de bazen "Bir oflasam karşıdaki dağlar yıkılır" şeklinde bir strese giriyorum kaydirigubbakcemile3 ama hepsi bizim elimizde yerimseniben stresten olabildiğince uzak durmamız lazım. Kantaron yağının sakinleştirici etkisi varmış ama denemedim içmeyi. Eğer denemek istersen aklında bulunsun. yerimseniben
geciktin cnm bugün
oh ne güzel hamaratsın cnm
bugünde pek iyi sayılmam canım sıkkın biraz
burası da eskisi gibi kalabalık değil herkes bir yerlere dağıldı
Günaydın. Bu gün biraz geç kahvaltımı edebildim. Ben bu geçiş döneminde biraz zorlanıyorum galiba...Halsizlik var üstümde nedendir acaba benneyaptımki
Dün tartıldım 61 gözüktüm biraz bozuldum sadece küsuratım gitmiş :) ama annemler eşim bayağı fark ettin diyorlar ama tartıda ki ağırlığım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?