Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

iyilik cnm çok sıcak gerçektende. O vicdan muhasebesini bende yapıp duruyorum Dün akşam çikolata yedim bende :mymeka: Halbu ki sıcakların yazın gelmesine çok güveniyordum ben pek bişey yiyemem diye ama bu hafta ne olduysa canım her şey istiyor

ayyy sorma şekerim
azcık kilo verdim diye iştahım açıldı yeniden
gaza geldim galiba herkes zayıflamışsın dedikçe ben bişeyler yemek istiyorum söyleyimde kilo alıyorsun desinler bariikaydirigubbakcemile3
yoksa verdiğim kiloyu geri alacameyvahedigeldismile
sıcaklarda bende bişey yiyemezdim ama diyorum ya zayıfladık diye oluyor gerçekten

Tebrik ederim. 5 kilo farketez mi istediğin kiloya gelmeni dolabındaki tüm giysilerini küçülttürmek zorunda kalmanı dilerim öyleyse sana :)

Benim rahat kilo vermem için eşimide rejime sokmam lazım Ben kilo verdikce onun yedikleri gözüme batıyor amma çok yiyor lmaz: çaktırmadan yapıyorum aslında yaptığım yemeklerde yağı 2 kaşık kullanıyorum pilav yaparken tereyağlı yapardım ben yemediğim halde şimdi onada sıvıyağla yapıyorum. Ama beyaz ekmekden ve abur cuburdan imkanı yok vazgeçmez. Her akşam dizi seyrederken gofret çikolata çekirdek faslı var Böyle işgence etmeye devam edecek nasıl bir savaş verdiğimi düşünün artık

Bravo valla ben nasıl yaptım o kadar da direniyodum 1 ayı geçmiştir benim başlayalı
Valla yerken mutlu ediyor da sonra pişmanlık. Kısa sürdü yani mutluluğum :)

canım az yediğin sürece sorun olmaz :lepi:
sevdiğimiz şeylerden bir ömür boyu kaçamayız lmaz:
ayarını bilmek koşuluyla yiyebilirsinvereliniortak
bir parça çikolatanın zararı olmaz a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…