Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

hoşbuldum eylül a.s.

bu at kuyruğu bitkisini araştırayım bende de ödem var etkisi olur umarım :hulya:

bende astım hastayım, kullandığım ilaçlar kortizonlu olduğu için sıfır tuz kullanmam gerek ama tatsız tuzsuz şeyler her zaman yenmiyo -tatlicadiarzu- ama bu at kuyruğu ve maydanozun çok faydasını gördüm, çok sık idrara çıkartıyor :kedi:

merhaba arkadaşlar nasılsınız opuyorumnanaktan çok sevdiğim topiğe bir uğrayayım dedim :hulya:

Hoş geldin canımopuyorumnanaktan Böyle seyrek uğruyorsun ama sonra kilo aldım dersen karışmayız.kaydirigubbakcemile3 Devamsızlıktan kalırsıngamyoncuiremsu

Valla her konuda hepimizin kafası karışıyor zaten.kaydirigubbakcemile3
Haticenin dediği gibi leslie yürüyüşünü yapabilirsin. Dışarda yürüme imkanın varsa veya evde aletlerin varsa onları değerlendir.kaydirigubbakcemile2
Basen için yere yan yatıp, elini başının altına koy. Ayakların üstüste gelsin, alttakini kıvır. Üsttekini 90 derece aç kapat. Altta kalan basen kısmının iyice acıdığını hisset ve öbür tarafta tekrar et. Burdan anlatmak zor ama bilmem anlatabildim mi?:bbo:
Hiç spor yapmadıysan yarım saatle başla her hafta 10 dk. arrtır, 1 saate çıkardığın zaman öyle devam et. Kolay gelsin.
Soracaklarında hepimiz yardımcı olmaya çalışırız.:hulya:

bence 2-3 normal belki biraz fazla yemişsin ama her zaman yemediğin için olabilir
ben yersem light bisküvi çok nadir yerim 2 tane yiyorum sempatiksalakcinni

Canımm yaa yarın meyve yemek içindde eminmisin senn
buarada abartmışım evt 6bisküviiiisempatiksalakcinni

canım arkadaşlar tarif etmiş yapamazsan yardımcı oluruzzzvereliniortak

öglen bikaç kaşık yemek
3tane ufak tuzlu kurabiye:kedi:

çok saçma biöglen menüsüydüü

arada
2tane kayısı
azkiraz

akşam
5kaşık sebze yemegi
1dilim ekmek
1kase pulbiberli yogurt

biliyorum çok saçma bi menüü:mymeka:

haticem ben koşubandında 20dk koşabildim ancak işim çıktı yapamadım
adım aletinide birazdan tv izlerken yaparım kaç dk olur bilmiyorumm

yarın telafi ederim inşallah bantta koşmayııolumunekankayizsmile

canım kötükedihüso sen ceza istiyosun gibi geldi :jeyyar:
hem yulaflı bisküvi yedin üstüne birde aynı gün :mymeka:öğlen tuzlu kurabiye
ne yapmaya çalışıyorsunnaniknanik
dur sana ceza vereyim kötükedihüso

akşam sporundan sonra 35 tane mekik çekte aklın başına gelsinnnn:mymeka:

Son düzenleme:
Canımm yaa yarın meyve yemek içindde eminmisin senn
buarada abartmışım evt 6bisküviiiisempatiksalakcinni

canım hiç sorun olmadı akşama kadar şimdi biraz canım bişeyler istedi onuda öğlen :CüvCüv:demiştim 1 bardak tarçınlı süt içtim
şimdi çok iyi hissediyorum kendimi yarın da yaptımmı tamam:lepi:

Süper hatice bitirdin sayılır bu günü demek ki zorlanılmıyor fazla sütü içmeklede iyi yapmışsın sıvı nasıl olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…