- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #6.261
arkadaşlar kafayı yicem şimdi.kontrol panelindeki imza bölümü ne demek?neresinde ben bulamıyorum?
canım ekmek yemedim ya öglen kurabiye ondandıcanım kötükedihüso sen ceza istiyosun gibi geldi :jeyyar:
hem yulaflı bisküvi yedin üstüne birde aynı gün :mymeka:öğlen tuzlu kurabiye
ne yapmaya çalışıyorsunnaniknanik
dur sana ceza vereyim kötükedihüso
akşam sporundan sonra 35 tane mekik çekte aklın başına gelsinnnn:mymeka:
canım hiç sorun olmadı akşama kadar şimdi biraz canım bişeyler istedi onuda öğlen :CüvCüv:demiştim 1 bardak tarçınlı süt içtim
şimdi çok iyi hissediyorum kendimi yarın da yaptımmı tamam:lepi:
tamam canım telafi et ama kaytarmalmaz: sakın:mymeka:
kilo tablonu yapmaya çalışıyorsan eğer kullanıcı paneline gir sol tarafda profil düzenleye gir en altta kişisel bilgiler var çizelge diyor görüceksin oraya kopyaladığın adresi yapıştırıyorsun canım
iyiyim zambak ım sen nasılsın
ye kurabiyeleri sonra masumdu de çek mekiği de görelim :roflol:
NaF hoşgeldin canım aramıza
hedeflediğin kilona ulaşman dileğiyleopuyorumnanaktan
Valla her konuda hepimizin kafası karışıyor zaten.kaydirigubbakcemile3
Haticenin dediği gibi leslie yürüyüşünü yapabilirsin. Dışarda yürüme imkanın varsa veya evde aletlerin varsa onları değerlendir.kaydirigubbakcemile2
Basen için yere yan yatıp, elini başının altına koy. Ayakların üstüste gelsin, alttakini kıvır. Üsttekini 90 derece aç kapat. Altta kalan basen kısmının iyice acıdığını hisset ve öbür tarafta tekrar et. Burdan anlatmak zor ama bilmem anlatabildim mi?:bbo:
Hiç spor yapmadıysan yarım saatle başla her hafta 10 dk. arrtır, 1 saate çıkardığın zaman öyle devam et. Kolay gelsin.
Soracaklarında hepimiz yardımcı olmaya çalışırız.:hulya:
hoşbuldum cnm inşallah kepimizz ulaşırızz istediğimiz kiloya kaydirigubbakcemile2
günaydın arkadaşlar sabahtan beri gelemedim pcde sorun vardı ancak yapıldı
akşamki menüm
4 kaşık mercimek yemeği ( bitti şükür kaydirigubbakcemile3 )
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 kuru incir
sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk peynir
yarım domates
yarım salatalık
3 zeytin
ara
1 bardak yeşil çay
1 kuru incir
bide sabah servise gelirken bisiklet ile geliyorum 15 dk kadar sürmüş oluyorum ama bacaklarım nasıl acıyor anlatamam :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?