Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

günaydın kızlar

kahvaltımı geç saate kaldı bugün
geç uyandım da accık
bişey de yemek istemiyorum bi çay ve tost yapcam kendime o kadar
1.ara karpuz yerim sanırım
öğlene yapcaz artık bişiler

merhaba kimseler yok (
kahvaltı: Peynir,domates, 5 yeşil zeytin,Yeşil çay ( Yeşil çayın özellikle karında ki yağları yaktığı bilimsel olarak açıklanmış geçen gün haberlerde doktor konuşuyordu faydalı olduğunu biliyordum zayıflamaya ama özellikle karında ki yağları yakmaya yararlı olduğunu bilmiyordum Benim en zorlandığım bölgem karın yağlarım Bir doktorda bana yeşil çayın fazlasının böbrekleri bozucağını söylemişti bu yüzden biraz korkarak yaklaşıyordum. Sanırım günde 2 ye çıkartmam da sakınca yoktur.)
Ara sütlü şekersiz nescafe
Öğlen tavuk suyuyla hazırlanmış şehriye çorbası içerim diyorum ne zamandır çorba içmiyorum

Son düzenleme:
selammm kızlarrr

süper bir tatil dönüşü yine burdayım kaydirigubbakcemile2

tek kötü şey azcuk kilo almış olmam alsanaalsanasmile

ama spor yapamadım ve hiç evde değildim bu yüzden dikkat edemedim yediklerime bu hafta spora başlayarak kaldığım yerden devam edicem inşallah kaydirigubbakcemile5

yarın doğum günüm bi yarın kaçırırım kaçırırsam :kedi:

geçmişi henüz okuyamadım malum ilk iş günü öğleden sonra yine uğrarım öptüm hepinizi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hoşgeldin naf çım
tatilin eminim çok güzeldir olsun canım ya 365 günde 7 gün en fazla tatil yapıyoruz onuda dilediğin gibi yap bence şimdi tatil bitti kendini sıkar yediklerine dikkat eder spor yaparsan zayıflarsın

merhabalar arkadaşlar hızlı bir haftasonundan sonra geldim bende
cumartesi misafirim vardı pazar kayınvalideme anneme falan gittim sabahtanda kızımın okulunda kutlamalar falan vardı tatlı yaptım oraya koşuşturmacalı bir sabahtan sonra anca oturabildimopuyorumnanaktan

Hoş geldin cnm :)

hoşgeldin naf tatilin güzel geçmiştir umarım kilo alman pek iyi olmamış ama olsun olumunekankayizsmile
tabi zambakçım olsun dermi bilemem ama :jeyyar:

Son düzenleme:

merhaba canım yeşil çayın faydasının olduğu kadar zararınında olabileceğini uzmanlar hep söylüyor zaten günde 3 bardaktan fazlası böbreklere zarar veriyormuş bende günde 2 bardak içiyorum
Özellikle karın yağlarını erittiğini duymamıştım güzel haberkaydirigubbakcemile2

hoşgeldin naf bak kilo alıp dönmen hiç iyi olmamış
Ama sen bir kaçgün sıkı bi dikkat ve spordan sonra cumaya tekrar kilo vermeye başlarsın eminimkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…