- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #7.201
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ilahi zambakkkkkaydirigubbakcemile3
ben çıkıyorum kızlar iyi bakın kendinize....opuyorumnanaktan
-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo
hatice1.........................84............................74..................................74..........................68... ........verememiş
zambak3......................86.3.........................77.9..............................77.2.........................70............700 gr vermiş
oyelken........................79.9..........................73.1..............................72.7.........................60...........400 gr vermiş
tinkerbell2......................61.2.........................55.6..............................55...........................54............600 gr vermiş
nesibe26........................75............................72.5............................72.5..........................68..............verememiş
ege1979.........................97.2.........................93.5...........................92.7...........................85............800 gr vermiş
naf..................................73...........................71.4.............................................................60.............
73 olsun benimde küsürlüde olsa kabulüm ama
canım özgenin çizelgesi değiştirilmemişti bu hataki kilosu 72.7 senin söylediğine göre kilo alması lazımkaydirigubbakcemile3
buhafta olursun canım eminimm bennolumunekankayizsmile
ayyy nerden biliyimm ben çizelgesine göre yorumledımmmohaoldumsmile
ozaman 72.6 olur hedefiiii kaplunbaga misaliiiiikaydirigubbakcemile3
özgeeee degiştir şu çizelgeniiiiii:mymeka:
bakk yanlışş yorumlar yapıyorum sonraaa
inşallah canım olacağım olumunekankayizsmile
bu haftaki kupa bakalım kimin olacakbilmiyorumkismile
ege kupa almaya alıştı buhafta belkide onun olurrr
yinee
haticem oldu mu
umarım bu hafta 2-3 kişi alsın ve güzel bir tablo olsun yineeevereliniortak
ya zambak sen yine benimle mi uğraşıyorsunklava:
kaplumbağa maplumbağa kg gidiyor ya sen ona bak :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?